reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajka o nie to pewnie i do ans przyjdzie...

u nas dzisiaj rewelacja, 18 stopni i słoneczko i nie chcemy zimna i deszczu....

będziemy trzymać kciuki

reklama
Madzienko, czyli macie piękną wiosnę.U nas poza tymi kilkoma dniami jest właściwie paskudnie. Podobno od piątku ma być lepiej, ale to się okaże...

Witamy i my z kawusia zbozowa:)

Reniu super, ze mezowy "zaszalal" z prezentem:) no i pamiętaj, ze ma sie tyle lat na ile sie człowiek czuje, a nie ile pokazuje metryka :)

Madziu u naturopaty dobrze... Znalazł u mnie opuchnieta macice i jajnik prawy, co świadczy o przewleklym zapaleniu macicy... Ale póki co zatrzymał zapalenie, poza tym zafundował mi taki masaż, ze ledwo sie ruszam.... Jak mi wszystko strzelalo....Boże jak u babci jakiej....

A najlepsze jes to, ze jak czytałam juz w domu objamy tego zapalenia to znalazłam.... Odretwienia kończyć ( mi w nocy dretwialy ręce), nieregularne miesiaczki i zaniki ( nie miałam 3 miesiące), a teraz mam co 38 dni., osłabienie organizmu, bóle podbrzusza, bóle głowy... Itp. U mnie sprawdziło sie w 100% a nawet mu nie wspomialam o problemah z miesiaczka....

A co do kataru to tez mnie "uzdrowil" dzisiaj jest juz super:)

Zapominajko nie stresuj sie kochana, bedzie wszystko dobrze zdolniacho:*****

A co do pogody u nas optymistyczna, słoneczko i 10 stopni :)

Uciekam do broja pózniej sie odezwę:*

Kana przypomnialaś mi że miałam się wybrać do lekarza, trzeba po świetach się w końcu zebrać. Wiecie co zaszalałam wczoraj i umyłam jeszcze raz wszystkie okna. Ciocia dała mi taki płyn i to chyba jest moje odkrycie roku :-D, nawet sie nie zmeczyłam a smug nie było. Jakby ktoś miał dostęp to firma FM płyn jabłkowy, ciocia załatwiła przez jakąś koleżankę która to sprzedaje. Polecam, tylko nie wiem ile kosztuje bo dostałam za darmo.
Znalazłam Płyn do mycia szyb - FM FOR HOME - cena od 13 zł
Dzisiaj zabieram się za pasztet trzymajcie kciuki bo jak nie wyjdzie to mnie trafi.
Zapominajko napisz jak tam po rozmowach.

Wróciłam :-)
Rewelacji to na tych rozmowach nie zaoferowali, ale jedną ofertę muszę przemyśleć.

Poza tym szaro, ponuro i głowa mnie boli...

witajcie, u nas dzisiaj tez zimno i ponuro a wczoraj było tak cudnie....

Zapominajko to czekamy na decyzję....

Renia sto latek Kochana...

oglądała może któraś z Was wczorajszą Uwagę na TVNie...było o dziewczynce co rozdrapała krosteczkę ospy
unhappy.gif
i zainfekowało jej to cały krwiobieg, miała zapalenie opon mózgowych, później sepsę i mimo że ma 5 lat od nowa uczy się chodzić po schodach, siadać, wstawać...
kto już po ospie niech się cieszy....

Hej kochane
wpadłam życzyć Wam Zdrowych,spokojnych świąt

moje nie będą spokojne,bo zmarł mi wujcio-pierwszy z 11 rodzeństwa mojej mamci i strasznie to przeżywamy:-(

sorki za nieobecność,buziole dla wszystkich

reklama
Do góry