reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko, czyli macie piękną wiosnę.U nas poza tymi kilkoma dniami jest właściwie paskudnie. Podobno od piątku ma być lepiej, ale to się okaże...
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witamy i my z kawusia zbozowa
Reniu super, ze mezowy "zaszalal" z prezentem no i pamiętaj, ze ma sie tyle lat na ile sie człowiek czuje, a nie ile pokazuje metryka
Madziu u naturopaty dobrze... Znalazł u mnie opuchnieta macice i jajnik prawy, co świadczy o przewleklym zapaleniu macicy... Ale póki co zatrzymał zapalenie, poza tym zafundował mi taki masaż, ze ledwo sie ruszam.... Jak mi wszystko strzelalo....Boże jak u babci jakiej....
A najlepsze jes to, ze jak czytałam juz w domu objamy tego zapalenia to znalazłam.... Odretwienia kończyć ( mi w nocy dretwialy ręce), nieregularne miesiaczki i zaniki ( nie miałam 3 miesiące), a teraz mam co 38 dni., osłabienie organizmu, bóle podbrzusza, bóle głowy... Itp. U mnie sprawdziło sie w 100% a nawet mu nie wspomialam o problemah z miesiaczka....
A co do kataru to tez mnie "uzdrowil" dzisiaj jest juz super
Zapominajko nie stresuj sie kochana, bedzie wszystko dobrze zdolniacho:*****
A co do pogody u nas optymistyczna, słoneczko i 10 stopni
Uciekam do broja pózniej sie odezwę:*
Reniu super, ze mezowy "zaszalal" z prezentem no i pamiętaj, ze ma sie tyle lat na ile sie człowiek czuje, a nie ile pokazuje metryka
Madziu u naturopaty dobrze... Znalazł u mnie opuchnieta macice i jajnik prawy, co świadczy o przewleklym zapaleniu macicy... Ale póki co zatrzymał zapalenie, poza tym zafundował mi taki masaż, ze ledwo sie ruszam.... Jak mi wszystko strzelalo....Boże jak u babci jakiej....
A najlepsze jes to, ze jak czytałam juz w domu objamy tego zapalenia to znalazłam.... Odretwienia kończyć ( mi w nocy dretwialy ręce), nieregularne miesiaczki i zaniki ( nie miałam 3 miesiące), a teraz mam co 38 dni., osłabienie organizmu, bóle podbrzusza, bóle głowy... Itp. U mnie sprawdziło sie w 100% a nawet mu nie wspomialam o problemah z miesiaczka....
A co do kataru to tez mnie "uzdrowil" dzisiaj jest juz super
Zapominajko nie stresuj sie kochana, bedzie wszystko dobrze zdolniacho:*****
A co do pogody u nas optymistyczna, słoneczko i 10 stopni
Uciekam do broja pózniej sie odezwę:*
Kana przypomnialaś mi że miałam się wybrać do lekarza, trzeba po świetach się w końcu zebrać. Wiecie co zaszalałam wczoraj i umyłam jeszcze raz wszystkie okna. Ciocia dała mi taki płyn i to chyba jest moje odkrycie roku , nawet sie nie zmeczyłam a smug nie było. Jakby ktoś miał dostęp to firma FM płyn jabłkowy, ciocia załatwiła przez jakąś koleżankę która to sprzedaje. Polecam, tylko nie wiem ile kosztuje bo dostałam za darmo.
Znalazłam Płyn do mycia szyb - FM FOR HOME - cena od 13 zł
Dzisiaj zabieram się za pasztet trzymajcie kciuki bo jak nie wyjdzie to mnie trafi.
Zapominajko napisz jak tam po rozmowach.
Znalazłam Płyn do mycia szyb - FM FOR HOME - cena od 13 zł
Dzisiaj zabieram się za pasztet trzymajcie kciuki bo jak nie wyjdzie to mnie trafi.
Zapominajko napisz jak tam po rozmowach.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wróciłam :-)
Rewelacji to na tych rozmowach nie zaoferowali, ale jedną ofertę muszę przemyśleć.
Poza tym szaro, ponuro i głowa mnie boli...
Rewelacji to na tych rozmowach nie zaoferowali, ale jedną ofertę muszę przemyśleć.
Poza tym szaro, ponuro i głowa mnie boli...
witajcie, u nas dzisiaj tez zimno i ponuro a wczoraj było tak cudnie....
Zapominajko to czekamy na decyzję....
Renia sto latek Kochana...
oglądała może któraś z Was wczorajszą Uwagę na TVNie...było o dziewczynce co rozdrapała krosteczkę ospy
i zainfekowało jej to cały krwiobieg, miała zapalenie opon mózgowych, później sepsę i mimo że ma 5 lat od nowa uczy się chodzić po schodach, siadać, wstawać...
kto już po ospie niech się cieszy....
Zapominajko to czekamy na decyzję....
Renia sto latek Kochana...
oglądała może któraś z Was wczorajszą Uwagę na TVNie...było o dziewczynce co rozdrapała krosteczkę ospy
kto już po ospie niech się cieszy....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko ja się chyba złamię i po świętach pobiegną razem z Iggym, żeby się zaszczepić.
renia200
mama Victorki :)
Moja jest na wszystkie zakazne choroby zaszczepiona , zmykam sie pakować
reklama
renia200
mama Victorki :)
Kankiya bardzo mi przykro [*]