reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dostałam wczoraj wizę amerykańską i mogę lecieć do usa kiedy chce :-) A 28 czyli za tydzień zakładają mi aparat na zęby. I będę jak Predator. Ale to przysłuży się mojej diecie, bo na początku podobno tak wszystko boli, że nie da się jeść.

Ja kiedyś miałam aparat, boli jak ... na początku bardziej niż cokolwiek innego co znam, ale z czasem coraz mniej.
Ja nie schudłam niestety dzięki niemu:baffled:

Oj Myszko gratuluje WIZY noni faktycznie jak mojej koleżance ze studiów zaloZyli aparat, to podobno początek strasznie bolal.... Pamietam jak jadła jakies papki, żeby zbytnio nie rusAc szczeka.....ale trzymam kciukasy:)

U nas pogoda praktycznie letnia.... 20-22 stopnie... Chociaż póki co jest mgła, ale jak tylko przejdzie to ruszamy do parku....:)
MariczKa nasza kochana szaleje na tym placu.... Do domu jej zaciągnąć nie można jak sie rozkręcić :p

Ok sciskam Was wszystkie :)

Ja chętnie:)
Z mleczkiem:)

Witam kobitki w ten wiosenny poranek:) Po upalnym weekendzie ten tydzien nas trochę ochładza ale w nadchodzący piatek i sobotę ma być powtorka z rozrywki:)

W weekend bylismy na chrzcinach, dostalismy pod opiekę nową chrześniaczkę haha mimo ze my w grzechu żyjący nie było ztym problemu:)

nie wiem co tam jeszcze pisać :)

reklama
Może w końcu się księża bardziej postępowi robią:-D
A pogoda ma być śliczna w weekend znowu.
Ja musze sobie jakieś zajęcia wynalexć, żeby nie myśleć.

Do góry