reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey dziewczyny :-)

Jak dobrze , że u WAS wszystko ok:-)
Ja idę na USG w 12 tyg. za tydzień i juz nie mogę się doczekac a badania już dawno zrobione gdyz u NAS występuje konflikt serologiczny ale na szczęście nie wyprodukowałam przeciwciał;-)
Marzycielko czy przy konflikcie robi się jakieś dodatkowe badania? Bo u nas też jest.

reklama
Ja czytałam,że przy konflikcie robi się badania na przeciwciała co miesiąc...Niestety nie wiem czy my mamy konflikt,bo mój mąż nie wie jaką ma grupę krwi i musimy zrobić badanie...Ale przy moim badaniu na przeciwciała było w porządku także mam nadzieje,że będzie ok.Hagata4 powinnaś zapytać się o to dokładnie swojej lekarki.

No właśnie tak muszę zrobić. Bo ona w sumie nic mi nie powiedziała. Może to dlatego że to moja pierwsza ciąża, a wtedy prawdopodobieństwo konfliktu jest mniejsze podobno. No zobaczymy. Dopytam się wszystkiego za tydzień.

Mój lekarz w 12 tyg wstepnie mówił o płci i wychodziło, że synek, ale od razu zapowiedział, że równie dobrze może to być tak przerośnięta łechtaczka... Co w tym okresie właśnie tak sobie "dynda" hih Dlatego faktycznie jest to raczej niepewna informacja. Pozdrawiam Was.

Witam wszystkie przyszłe mamusie:-) Pisze do Was pierwszy raz, i tez chce sie pochwalic, ze wedlug moich obliczen to bobaska przytule miedzy 1-3 grudniem, ale co do dokladniejszej daty to ide za tydzien, i moze gin. mi juz wyliczy. Pozdrawiam Wszystkie przyszle i obecne mamusie, Powodzenia i duzo spokoju zycze

Witam
Bylo dobrze przez tydzien nie bylam zmeczona a teraz od paru dni bym tylko spala.
Co do porodu to napewno w szpitalu i poród rodzinny nawet moj maz byl przy cesarce.
Co do konfliktu to my mamy z mezem konflikt krwi ale to nic poważnego bo po pierwszym poronieniu dostalam zastrzyk i po porodzie tez zastrzyk na przeciwciała i wszystko jest dobrze nie trzeba robic badan krwi co miesiac.

witam was nie pisałam bo teraz to prawie na okrągło chce mi się spać niestety nie będzie dwóch fasolek została jedna na szczęście wszystko idzie dobrze moja gin mówi że czasem jeden zarodek znika wchłania się we wczesnym stadium i znika.cóż pozostało mi tylko zdjęcie z pierwszego usg.ważne że dzidzia rozwija się dobrze

reklama
nociola wazne , że jest jeden Promyczek:tak:

kokusia31 ja tez często śpiąca jestem i u mnie jest odwrotnie bo jest mi gorącooooooooooo może to od skoków ciśnienia:-)

A ja sobie dzisiaj sprawiłam prezent i kupiłam sobie śliczną spódnicę do kostek taką jak hipiski nosiły pomarańczowo - żółtą jest super i brzusio jeszcze fajniej wygląda:-)

Do góry