reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie ;-)
Ja nie uważam, żeby ten krecik był wkurzający
Anoli jak u was?
Ja nie uważam, żeby ten krecik był wkurzający
Anoli jak u was?
Dzień dobry....
Anoli jak wasza nocka....i jak dziewczynki dzisiaj??
Kankiya trzymamy kciuki...
Myszqa udanego wypadu do szklarskiej
Nocka dobrze, ze juz za nami. Hani temperatura podchodziła pod 40 stopni. Dwa razy wstawalam jej robic okłady. Wstala całkiem ok, je nawet sniadanie, troche pokasłuje. Zuzi natomiast spac nie dawał katar. Ma okropny zielony katar. Czy ja dobrze mysle ze zielony to bakteryjny? bedzie trzeba dac antybiotyk?
KANKIYA
Fanka BB :)
Witam i ja
dzisiaj znowu znowstawiłam Biankę w domu,mniej wyjdzie za przedszkole;-)
Anoli współczuję nocki, co do kataru to mi tez nigdy nie daje spokoju zielony katarek wtedy idę drugi raz na kontrolę:-(
co do krecika, to bardzo go lubię- tylko jak mam gorszy nastrój to mnie wkurza to skakanie ,ale chyba go zostawię, bo Bianka ma ostatnio banię na krecika i jak go widzi w moich postach to się cieszy;-)
dzisiaj znowu znowstawiłam Biankę w domu,mniej wyjdzie za przedszkole;-)
Anoli współczuję nocki, co do kataru to mi tez nigdy nie daje spokoju zielony katarek wtedy idę drugi raz na kontrolę:-(
co do krecika, to bardzo go lubię- tylko jak mam gorszy nastrój to mnie wkurza to skakanie ,ale chyba go zostawię, bo Bianka ma ostatnio banię na krecika i jak go widzi w moich postach to się cieszy;-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczyny.
Ja ostatnio jakaś drętwa i nawet pisać mi się nie chce
A jak już mam napisać to internet mi zanika
Anoli biedne dziewczynki...I Ty też przy okazji.Moje maluchy jak mają taki katar to też udaje się pozbyć bez antybiotyku,więc to nie zawsze.Zdrówka dla Was.
Kankiya zostaw krecika niech Wam humorek poprawia;-) Bierz przykład z Bianki A może byście się dziewczyny pokazały??W ogóle coś dawno nikogo nie widać.
Ja ostatnio jakaś drętwa i nawet pisać mi się nie chce
A jak już mam napisać to internet mi zanika
Anoli biedne dziewczynki...I Ty też przy okazji.Moje maluchy jak mają taki katar to też udaje się pozbyć bez antybiotyku,więc to nie zawsze.Zdrówka dla Was.
Kankiya zostaw krecika niech Wam humorek poprawia;-) Bierz przykład z Bianki A może byście się dziewczyny pokazały??W ogóle coś dawno nikogo nie widać.
reklama
Racja Kankiya zostaw krecika, tez mam gorsze dni wiec pewnie dlatego mnie wkurzył. Hania go lubi, ale idolem jest kotek , ktory nie moze złapac muffyu Zapominajki.
Aniu pojade do lekarza niech ją obejrzy i zdecyduje,ale widze, ze juz lepiej chyba:-).
Nie maja gorączki a u nas dzis 14 stopni, chyba wyjde z nimi na dwór
Aniu pojade do lekarza niech ją obejrzy i zdecyduje,ale widze, ze juz lepiej chyba:-).
Nie maja gorączki a u nas dzis 14 stopni, chyba wyjde z nimi na dwór