reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękuje... młode juz spia, niestety obie z gorączką poszły...szykuje sie kolejna ciekawa noc...padam na ryjek:-p

reklama
Idz spać kobito, bo nie wiadomo co Cię trzymam kciuki, aby gorączki poznikały, spokojnej nocy wszystkim

wku..wia mnie juz moj skaczący wesoły krecik w ogóle do mnie nie pasuje, chyba coś sobie zmienię:no:

Ostatnia edycja:
zmykam własnie...
Kankiya a wyobraź sobie, ze dzis tez tak pomyslałam, ze wkurzajaco ten kret podskakuje:-Dheheh,ale nie zmieniaj moze, przemysl jeszcze:-p

Dzień dobry....

Anoli jak wasza nocka....i jak dziewczynki dzisiaj??

Kankiya trzymamy kciuki...

Myszqa udanego wypadu do szklarskiej

Nocka dobrze, ze juz za nami. Hani temperatura podchodziła pod 40 stopni. Dwa razy wstawalam jej robic okłady. Wstala całkiem ok, je nawet sniadanie, troche pokasłuje. Zuzi natomiast spac nie dawał katar. Ma okropny zielony katar. Czy ja dobrze mysle ze zielony to bakteryjny? bedzie trzeba dac antybiotyk?

Witam i ja
dzisiaj znowu znowstawiłam Biankę w domu,mniej wyjdzie za przedszkole;-)
Anoli współczuję nocki, co do kataru to mi tez nigdy nie daje spokoju zielony katarek wtedy idę drugi raz na kontrolę:-(
co do krecika, to bardzo go lubię- tylko jak mam gorszy nastrój to mnie wkurza to skakanie :-D,ale chyba go zostawię, bo Bianka ma ostatnio banię na krecika i jak go widzi w moich postach to się cieszy;-)

Cześć dziewczyny.

Ja ostatnio jakaś drętwa i nawet pisać mi się nie chce:zawstydzona/y:
A jak już mam napisać to internet mi zanika:wściekła/y:

Anoli biedne dziewczynki...I Ty też przy okazji.Moje maluchy jak mają taki katar to też udaje się pozbyć bez antybiotyku,więc to nie zawsze.Zdrówka dla Was.

Kankiya zostaw krecika niech Wam humorek poprawia:tak:;-) Bierz przykład z Bianki:-p A może byście się dziewczyny pokazały??W ogóle coś dawno nikogo nie widać.

reklama
Racja Kankiya zostaw krecika, tez mam gorsze dni wiec pewnie dlatego mnie wkurzył. Hania go lubi, ale idolem jest kotek , ktory nie moze złapac muffy:-Du Zapominajki:-D.

Aniu pojade do lekarza niech ją obejrzy i zdecyduje:tak:,ale widze, ze juz lepiej chyba:-).

Nie maja gorączki a u nas dzis 14 stopni, chyba wyjde z nimi na dwór:tak:

Do góry