reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jestem z herbatką :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Anoli czemu do du*y?
Co się dzieje?
Co się dzieje?
Myszqa
Fanka BB :)
Ja z kawką. Ale miałam tak przesrany tydzien, że czekam aż się skończy. Janek chory, marudny wyjątkowo tylko na rączki i na rączki. I przez to, że leżał w łóżku to ogladał prawie całe dnie bajki, teraz chodzi i jęczy, że chce bajkę. Na dodatek nie dostałam samochodu na Walentynki - bo jak się okazało próbowali nas normalnie okraść. I gdyby nie jakiś przytomny facet z Western Union, to bylibyśmy 1300 euro w plecy.
Jutro jedziemy do Szklarskiej, bez Jasia więc odpoczniemy troszkę i pojeździmy na nartach.
Jutro jedziemy do Szklarskiej, bez Jasia więc odpoczniemy troszkę i pojeździmy na nartach.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqo zdrówka dla Jasia!!!
Dobrze, że was jednak nie okradli. Współczuje przeżyć. A autko pewnie dostaniesz innym razem
Miłego szusowania.
Dobrze, że was jednak nie okradli. Współczuje przeżyć. A autko pewnie dostaniesz innym razem
Miłego szusowania.
KANKIYA
Fanka BB :)
Anoli zdrówka dla Twoich kobitek, bidulki małe
Myszqo dobrze,że wszystko tak się skończyło i udanego pobytu w Szklarskiej;-)
ja byłam dzisiaj na kolejnej rozmowie ,ale bez entuzjazmu jakoś i nawet nie wiem czy mi zalezy na tej pracy,mam nadzieję,że mi to minie, bo sama ze sobą już nie wytrzymuję
Myszqo dobrze,że wszystko tak się skończyło i udanego pobytu w Szklarskiej;-)
ja byłam dzisiaj na kolejnej rozmowie ,ale bez entuzjazmu jakoś i nawet nie wiem czy mi zalezy na tej pracy,mam nadzieję,że mi to minie, bo sama ze sobą już nie wytrzymuję
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Anoli zdrówka dla was!!!
Kankiya trzymam kciuki.
Kankiya trzymam kciuki.