reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór.

Witam z kawka

My dzis od 6-tej na nogach:-ptak sobie razem dziewczyny wstały:sorry:.
O 9-tej mialam juz obiad zrobiony i posprzatane, a teraz sie troszku nudze.

Zapomnialam sie pochwalic ze Zuzia kilka dni temu postawila pierwsze 3 samodzielne kroczki:-):-):-).

Tygrys przyznaj sie ile zjadłas pąków ze tak się załatwiłas:-D;-).

Zapominajko ale go trzyma , a co lekarz na to?

Vive buziaki dla solenizanta i udanej imrezki:-):tak:

Gratulacje dla Zuzi :-) Widzę, że nasze pociechy zaczęły chodzić w tym samym wieku-dosłownie. Maks postawił pierwsze kroczki trzy dni przed skończeniem 11 miesiąca. Teraz juz nawet biega. I dzisiaj zaliczyliśmy groźny upadek-Maks szedł i przewrócił się z klockiem w buzi. Klocek wbił mu się głęboko w podniebienie i ma tam teraz krwiaka-normalnie przeraża mnie to moje dziecko i jego "wypadki".

Tygrys uuuuu chyba jakiegoś wirusa mieliście....mam nadzieje że dzisiaj bedzie już lepiej...
a jak Fifi??

Zapominajka a Iggy dalej wymiotuje??

Anoli brawo dla malutkiej!!!!

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

dziewczyny szczepiłyscie maluchy na ospe.....

nie wiem czy wiecie że teraz jest program darmowych szczepien przeciwko ospie dla przedszkolaków i dzieci chodzacych do złobkow....

u nas ospa w przedszkolu przeszła ale Jula nie złapała jej i rozważam zaszczepienie...wszyscy dookoła doradzaja nam szczepić...w szczególności jeśli planujemy kolejne dziecko

Madzienko-ja szczepiłam. Najpierw był plam, żeby Olka zaszczepić zaraz po urodzeniu Mkas, ale pediatra poradziła, żeby poczekać i zaszczepić ich obu jednocześnie, bo było ryzyko,że po szczepieniu Olek mógłby zarazić małego Maksa ospą. I dlatego ja zaszczepiłam ich pod koniec stycznia i płaciłam 240 zł za jedną szczepionkę :szok: Mam nadzieję, że te darmowe szczepienia nie są limitowane, to może uda mi się załatwić zaświadczenia ze żłobka.

Widzę, że dużo ostatnio chorowitków-zdrówka dla tych dużych i małych :tak:

A ja juto idę na studia i wracam do domu o 17:30, a gości mamy od 16:30. Pierwszy raz będę na imprezie u siebie w domu, na której poczuję się jak gość, bo nic nie muszę robić :-p

reklama
Vive i od nas buziaczek urodzinowy dla Tygryska

cars-happy-birthday.jpg

Witajcie....my już w domu po zabawie choinkowej....i czwarta paczka w domu więc zapas słodyczy chyba na rok mamy
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

imprezka udana, poplotkowałam z koleżankami a Jula poszalała dzisiaj w stroju króliczka....

wczoraj nas zasypało więc dzisiaj obowiązkowo sanki...Jula i P zaliczyli już górkę a ja sprzątanko a jak Wam mija sobota??

Witam w sobotni wieczorek
Teraz dopiero zobaczyłam, że Vive Maksiu jest z tego samego dnia co moi chłopacy. Ślemy buziaki i życzymy dużo, duzo zdrówka.

My po imprezie młodzieżowej, jutro imprezka dla rodzinki, dzisiaj padam, a miałam jeszcze cos szykowac, trudno wezme sie jutro od rana:sorry2:

Aniu, nie smuc się, niedługo będziecie razem.

Zapominajko, szkoda ze tej kamerki nie zamontowałaś.

Madzienko, fajnie, ze u Was ciagle jakieś bale, zazdraszczamy.

Tygrysku, fajny taki współczujący synuś:-D, zaciesza jak mamusia pawie puszcza

Witajcie, jak tam głowy bolą po ostatkach....

Zapominajka jak się masz???i jak Iguś??

Myszqa gdzie jesteś, śmigasz już nowym autkiem??nic nie chwalisz się:rolleyes2:

Dzien dobry kochane....albo raczej dobry wieczor :)
My wlasnie jestesmy po obiadku i teraz mamy relaks przy tv... To zbaczy kto ma ten ma, bo Mari wybierala repertuar...i ogladamy kubusia i hefalumpy po raz 1000 juz zreszta chyba :/
Pogoda u nas w miare, ale troszke mrozi... Poza tym jakos do przodu... Mam nadzieje ze marzec bedzie juz dla nas miesiacem tylko pozytywnych zmian:)

Zdrowka dla chorowitkow:)

Dzień dobry, wstawać spiochy!!1ja juz w pracy...witam się z kubaskiem kawki

Kanus trzymamy kciuki żeby marzec był miesiącem pozytywnych zmian

Witam i ja

Kanuś ja również życzę wam , aby było juz tylko lepiej:tak:
Blizniaczku sto latek dla solenizantów;-)
Vive 100 lat dla Maksia, maluch przyprawi mamusię o zawał serca jak tak dalej pójdzie:-D

ja dzisiaj sama i nie wiem jak to zniosę:zawstydzona/y:w tamtym tygodniu zostawilam Biankę w domu, aby nie bylo mi smutno i żebym sie sama nie dobijała myslami a dzisiaj... nic mi się nie chce, cały czar prysł i moja energia sprzed tygodnia.. masakra jakaś:zawstydzona/y:

reklama
Do góry