vive
Fanka BB :)
Dobry wieczór.
Gratulacje dla Zuzi :-) Widzę, że nasze pociechy zaczęły chodzić w tym samym wieku-dosłownie. Maks postawił pierwsze kroczki trzy dni przed skończeniem 11 miesiąca. Teraz juz nawet biega. I dzisiaj zaliczyliśmy groźny upadek-Maks szedł i przewrócił się z klockiem w buzi. Klocek wbił mu się głęboko w podniebienie i ma tam teraz krwiaka-normalnie przeraża mnie to moje dziecko i jego "wypadki".
Madzienko-ja szczepiłam. Najpierw był plam, żeby Olka zaszczepić zaraz po urodzeniu Mkas, ale pediatra poradziła, żeby poczekać i zaszczepić ich obu jednocześnie, bo było ryzyko,że po szczepieniu Olek mógłby zarazić małego Maksa ospą. I dlatego ja zaszczepiłam ich pod koniec stycznia i płaciłam 240 zł za jedną szczepionkę
Mam nadzieję, że te darmowe szczepienia nie są limitowane, to może uda mi się załatwić zaświadczenia ze żłobka.
Widzę, że dużo ostatnio chorowitków-zdrówka dla tych dużych i małych
A ja juto idę na studia i wracam do domu o 17:30, a gości mamy od 16:30. Pierwszy raz będę na imprezie u siebie w domu, na której poczuję się jak gość, bo nic nie muszę robić
Witam z kawka
My dzis od 6-tej na nogachtak sobie razem dziewczyny wstały
.
O 9-tej mialam juz obiad zrobiony i posprzatane, a teraz sie troszku nudze.
Zapomnialam sie pochwalic ze Zuzia kilka dni temu postawila pierwsze 3 samodzielne kroczki:-):-):-).
Tygrys przyznaj sie ile zjadłas pąków ze tak się załatwiłas;-).
Zapominajko ale go trzyma , a co lekarz na to?
Vive buziaki dla solenizanta i udanej imrezki:-)![]()
Gratulacje dla Zuzi :-) Widzę, że nasze pociechy zaczęły chodzić w tym samym wieku-dosłownie. Maks postawił pierwsze kroczki trzy dni przed skończeniem 11 miesiąca. Teraz juz nawet biega. I dzisiaj zaliczyliśmy groźny upadek-Maks szedł i przewrócił się z klockiem w buzi. Klocek wbił mu się głęboko w podniebienie i ma tam teraz krwiaka-normalnie przeraża mnie to moje dziecko i jego "wypadki".
Tygrys uuuuu chyba jakiegoś wirusa mieliście....mam nadzieje że dzisiaj bedzie już lepiej...
a jak Fifi??
Zapominajka a Iggy dalej wymiotuje??
Anoli brawo dla malutkiej!!!!
zdróweczka dla wszystkich chorowitków...
dziewczyny szczepiłyscie maluchy na ospe.....
nie wiem czy wiecie że teraz jest program darmowych szczepien przeciwko ospie dla przedszkolaków i dzieci chodzacych do złobkow....
u nas ospa w przedszkolu przeszła ale Jula nie złapała jej i rozważam zaszczepienie...wszyscy dookoła doradzaja nam szczepić...w szczególności jeśli planujemy kolejne dziecko
Madzienko-ja szczepiłam. Najpierw był plam, żeby Olka zaszczepić zaraz po urodzeniu Mkas, ale pediatra poradziła, żeby poczekać i zaszczepić ich obu jednocześnie, bo było ryzyko,że po szczepieniu Olek mógłby zarazić małego Maksa ospą. I dlatego ja zaszczepiłam ich pod koniec stycznia i płaciłam 240 zł za jedną szczepionkę

Widzę, że dużo ostatnio chorowitków-zdrówka dla tych dużych i małych

A ja juto idę na studia i wracam do domu o 17:30, a gości mamy od 16:30. Pierwszy raz będę na imprezie u siebie w domu, na której poczuję się jak gość, bo nic nie muszę robić