reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko na balik na balik hahah za takie realne myszy i pszczoły ja podziękuję :-p
a zdobyłam mysz miki!!!!!!! filip wlasnie sie wczuwa i przygotowuje do jutrzejszego balu siedzac w stroju myszki miki i oglada klub przyjaciol myszki miki hahhaah

Madziu no pusto bo mrozy i internet zamarzł:sorry:

Witam kochane...

U nas standardowo kiepsko, wiec o dobrym nastroju mogę zapomnieć...
A poza tym niestety po staremu...

Jeszcze Mariczka nam spadła z kanapy i uderzyła tyłem główki o polke pod stołem no i rozciela głowę.... Masakra przytulam ja a tutaj leci mi krew po ręce... Myślałam ze zwariuje z przerażenie...na jej i nasze szczęście rana nie jest głęboka, ani wielka i ładnie się goi...
A Mariczka już następnego dnia wcale tego nie pamiętala...

ZapominJko jeszcze troszkę i będziesz mogła powiedzieć mezowemu:)
A jak się czujesz?
Jakieś plany do dołączenia do pazdziernikowek 2012:)?

Oj ale Wam fajnie z tymi mrozami...u nas czasem jakby juz aiosna powiewalo...Niby zero stopni, ale jak przygrzeje słoneczko jest cudnie:)

Zdrowka kobitki:*

Kana dobrze, że ten upadek tak się skończył. Pewnie najedliście sie strachu.

A powiem mu za tydzień. Przynajmniej taki mam plan. Na szczęście na razie żadne nudności mnie nie dopadły więc nie muszę wymyślać:-D
A na październikowych już piszę sobie powolutku.
Na razie nie mogę się doczekać wizyty u gina. Powinnam już usłyszeć serduszko.

Kana zazdroszczę wiosennych podmuchów. U mnie jest jedynie -10 i ani cm sniegu nie ma i nie było. Sanki w piwnicy stoją.

reklama
Anoli, to super wieści. Jak to możliwe, żeby tak wprowadzić człowieka w błąd. Przecież to zwariować można!

Zwariowac i nie tylko...ciezko opisac co ja czułam przez te pare dni:crazy:.
Myszqo a jak tam twój m? Jak jego waga i ogólnie samopoczucie?

Kana Hania tez zaliczyla wypadek w weekend. Uderzyła głową w drzwi, sliwa na pół czoła:-pa dzien wczesniej rozmawialam z kolezanka, ze moim to sie rzadko jakies upadki, wypadki i potłuczenia zdazają:-p Wazne ze Mariki główka sie goi:tak: Hani tez juz nabiera żółtych odcieni:-D.

Zapominajko został tydzien:tak::-pnie wygadaj sie:-D.

Kupujecie cos na Walentynki, bo ja nie wiem co:zawstydzona/y:

Do góry