reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja bym się sama nie zdecydowała. Matka natura sama podjęła decyzję:-D
A teraz cieszę się i się boję, tak jak przy Igorku.
Czekam niecierpliwie na wizytę. Idę 13.02 - ubłagałam panią, żeby przed walentynkami mnie wcisnęła:-D

reklama
oj zapominajko a ja chyba troszke ci zazdoszcze tego szczescia pod serduszkiem:) no i Igorek bedzie starszym braciszkiem:) to wielka odpowiedzialnosc:)

no proszę jakie NEWSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zapominajcia ściskam mmmmmmmmmmmmmmmmocno, gratulki;-):-)

Aaaaaaaaaaaaaaaaa
OSZALALAM.... Zapominajko grudniowko nasza kochana GRATULACJE!!!!!!
kurcze takie newsy to ja SMS poproszę...hahaha
Bo przez ta zmianę czasu na biedzaco nie jestem..:p
Super wiesci zdrowka, zdrowka I jeszcze zdrowka dla Was:*
ale mi się geba cieszy:))))))

No i resZta chętnych do wyrka i pracujemy.... Takie mrozy ze lepszego pretekstu do "przytulanek" nie trzeba :)

Anoli dywaniki rewelacja:)

Oj a my zamulamy w domku,była maja mama u nas z "podarunkami" śmiałem się ze taka bieda, ze mama mnie w Ameryce dokarmia:p
Beka, beka ale to przestaje być śmieszne:)

Zapominajko-ja tez się cieszę, jakby co najmniej moje miało być :-D:-D:-DAle to chyba dlatego, że my tu jedna wielką rodzinką jesteśmy:tak:

Powiem Wam, że ja juz czasami wysiadam z tymi moimi urwisami. Maks nauczył się wchodzic na łóżko i schodzić z niego. Ale dzisiaj postanowił spacerować po wersalce i bardzo mu się podobało, jak mu zabraniałam. Skończyło się strasznym upadkiem-poleciał na czoło i zrobł salto w powietrzu. Normalnie przestałam oddychać z nerwów.... Na szczęście miał tylko niewielkiego guza. Przy tym wszystkim oglądałam właśnie konferencję Rutkowskiego i tę opowieść matki, jakoby dziecko wypadło jej z kocyka... Masakra jakaś.

A z dobrych wieści-dostałam zaproszenie na drugi etap rekrutacji. Właściwie nie wiem, czy się cieszyć, bo niestety płaca niezbyt wysoka i praca na zmiany, w związku z czym musiałabym załatwić opiekunkę już od 5 rano :szok:, bo mój G tez chodzi na 6 do pracy.

reklama
Do góry