reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No niby trudno, ale może mi się uda. Nie wiem tylko jak mam się wymówić od piwka dzisiaj, bo gości będziemy mieli.
Biorąc pod uwagę jak mi w ostatnim czasie zasmakował czarny redsik, tym większe będzie jego zdziwienie.
Musze jakąś prawdopodobna wymówkę znaleźć
Biorąc pod uwagę jak mi w ostatnim czasie zasmakował czarny redsik, tym większe będzie jego zdziwienie.
Musze jakąś prawdopodobna wymówkę znaleźć
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajko to już teraz zacznij udawać,że coś Cię boli,przy gościach weź leki,a po lekach to pić nie wolno
Chyba kwas foliowy
Pomysł przedni.
Tak pewnie zrobię.
Zapominajko to już teraz zacznij udawać,że coś Cię boli,przy gościach weź leki,a po lekach to pić nie wolno
hehehehe....
Zapominajka zdradź nam czy to planowane...bo z tego co pamiętam to ostatnio pisałaś że na razie nie macie takich planów...chyba że ja coś pominęłam...
ale fajnie, jeszcze raz gratulacje i spokojnych 9 miesiączków...
nie wiem dlaczego ale każda kolejna ciąża powoduje u mnie uśmiech:-)
tygrysek82
Fanka BB :)
zapominajko dokladnie poudawaj troche ze cos cie boli a pomysl z walentynkami genialny! prezent wymarzony silnej woli zycze bo ja tez bym chyba z emocji nie wytrzymała tych 2 tygodni
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
hehehehe....
Zapominajka zdradź nam czy to planowane...bo z tego co pamiętam to ostatnio pisałaś że na razie nie macie takich planów...chyba że ja coś pominęłam...
ale fajnie, jeszcze raz gratulacje i spokojnych 9 miesiączków...
nie wiem dlaczego ale każda kolejna ciąża powoduje u mnie uśmiech:-)
Madziu zupełnie nie
tygrysek82
Fanka BB :)
takie nieplanowane są najlepsze wiem po sobie
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiem Juz jedno takie prawie nieplanowane biega :-)