reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Anoli jak to co???kupicie kożuch i śniegowce i dacie radę:tak:

ja czekam na mężowego i wieczorkiem zmykam na zumbe...ale żebyście zobaczyły jak ja będę ubrana żeby nie zamarznąć:-D:-D:-D

reklama
Anoli specjalnie dla Hani zaraz poszukam innych ruchomych stworów!!!

A Igorek do końca lutego w domu będzie. Tak zalecili lekarze. Dziś po kontroli wyszło, że całości były winne zatoki i wcześniejsze błędne rozpoznanie przez pediatrę. Kamień spadł mi z serca.
W ogóle zastanawiamy się czy nie przeniesć Igusińskiego do prywatnego przedszkola, bo tu mamy cyrki nieziemskie. Ale to już nie dzisiaj i nie tutaj wam opiszę:szok:

Tygrys ja właśnie kawkę z Tobą popijam.

Bliźniaczku a ja już wczoraj myślałam o Was i zastanawiłam się kiedy wrócisz:tak: Fajnie,że ferie udane:-) Szkoda,że nie mieszkacie bliżej:-(

Anoli ja na razie nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej niż tutaj.Ale wiem,że jeśli wszystko się ułoży i pójdzie tak,jak byśmy chcieli to będzie to szansa dla nas i przede wszystkim dla dzieci.Będą miały zdecydowanie łatwiej w życiu jeśli zostaniemy tam.W Polsce nie ma tragedii i ja nie narzekam jakoś bardzo,ale jednak może być lżej.Jeśli wszystko sie uda to za dwa lata ściągnęli byśmy tam mojego brata.Marzy mi się zabrać ze sobą rodziców,ale z tym to juz trudniej.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:tak:.

A my mamy -2 i z domu sie dzis nie ruszam:-phehe...moze na pół godziny do parku zeby sie przewietrzyc:tak::-D.

Zapominajko najwazniejsza trafna diagnoza, teraz to juz musi byc lepiej:tak:. Tylko nie stworów ona juz uważa ze jest Buzzem z Toy Story:-D

Aniu dobrze, ze juz nastawiasz sie na pobyt na stałe w Austrii, myslisz o tym, masz jakies plany. Wielu naszych znajomych z takim samym zamiarem przyjechało tutaj. Od początku wiec inaczej sobie układało zycie tutaj. My ciagle myslelismy o domu naszym w pl, o rodzinie kazdy funt zaoszczedzony inwestowalismy w pl. Dletego bardzo, bardzo chcemy wracac. Wam jednak zycze szybkiego zaklimatyzowania i spełnienia planów.:tak:.

Zapominajko widzisz jak to jest z lekarzami. Dobrze, że w końcu natrafiłaś na kogoś kto dobrze rozpoznał o co chodzi.
U nas Maja siedzi przez ferie w domu bo moja mama ma wolne więc mam pomoc w opiece. Kaszel jej się ciągnie, raz na jakiś czas, ale kaszle, a katar to mam wrażenie, że nie znika w ogóle. Odwdzięczam się mamie i kupiłam jej zabieg na twarz pt" winoterapia" oraz manicure więc myślę, że zrelaksuje się po wyczynach z Majką :-)
A wczoraj mąż mi zrobił niespodziankę i dostałam komplet garnków z pokrywkami z termometrami, grube i ciężkie, ale mam nadzieję, że się sprawdzą. Przydadzą się teraz i później w nowej kuchni. A mielismy oszczędzać :-D
Aniu podziwiam że myślicie o wyjeździe- powodzenia, ja jestem tak zakorzeniona, że trudno mi się przeprowadzać gdzieś dalej od bliskich, muszę ich mieć max godzine drogi od siebie
Madzienko fajną masz rozrywkę z tą zumbą.
Czas na śniadanko.

Dzięki dziewczyny. Teraz już musi byc tylko lepiej.

Zanplo oszczędzać można później!!! Wiecie już ile was wyniesie budowa?

Zapominajko AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o malo drugiej kawy na siebie nie wylałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D poprawilas mi humorek ale sie ciesze:-D:-D

reklama
Do góry