reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya gratulacje !!! Teraz się nacieszysz a za chwilę bedziesz czekała na urlop wypoczynkowy:-D.
Mam w domu chorego męża, nawet sobie nie wyobrażacie jaki jest rozkojarzony, hjeszcze go takiego nie widziałam. Wczoraj ciagle chciał skręcać w złe drogi. Zostawił kluczyki w samochodzie a jak klienci dzwonili to nie wiedział co do niego mówią. Ale oczywiście w domu go nie utrzymam.

reklama
Witam,
ojj Zanplo masz rację:-p,ale będzie mnie stać przynajmniej na ten urlop:-) (o ile mnie nie wywalą za niską sprzedaż po miesiącu, bo nie wiem jak sobie poradzę:zawstydzona/y:-ale pewnie z Waszymi kciukami świetnie:tak::tak:) no i zdrówka dla mężowego-przywiąż go do kaloryfera;-):-)

mykam zaraz poszukać jakiś czarnych spodni,bo wymagany strój biznesowy .Z drugiej strony nie wiem po co- skoro nabywcy nie będą mnie widzieli:confused::-D

Madziu ja też zazdroszczę:zawstydzona/y:śniegu..
Zapominajko mam nadzieję,że nasze dzieciaczki ujrzą jeszcze śnieg tej zimy:zawstydzona/y: sanki stoją pod drzwiami,bo przywiezlismy od mamy a Biancia codziennie pyta kiedy spadnie więcej śniegu:-(

Ja nawet nie miałam jeszcze motywacji żeby z piwnicy sanki przynieść.
Normalnie aż smutno mi, bo Iggy też się dopytuje i nie może się doczekać.

Tygrysku STO LAT!!!!

My już po balu w przedszkolu:
20120126.jpg

Ponoć było suuuuper:)

Witam piątkowo:-)
Agatkas po minkach widać,że było super;-)
wiecie co Bianka mi się cały czas wydaje taka mała, dopiero jak patrzę na wasze dzieciaczki uśwadamiam sobie jak szybko rośnie:zawstydzona/y:ale czas leci...
Zapominajko będzie i u nas śnieg- ja Ci to mówię;-)

idę zaraz do gienia po zestaw antykoncepcyjny na jakiś czas, bo na pewno na początku nie dostanę wolnego w pracy

reklama
Do góry