reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Siema babeczki...

Przerpaszam za nieobecność, ale choruje ostatnio... I co już było lepiej i funkcjonowalam jak trza, to wczoraj powtorka... Jak mnie wcisnelo w wyrko, to wynurzam sie tylko jak juz musze...

Chyba wrocily mi zatoki:( wczoraj lecialo mi z nosa jak z Kranu dzisiaj niby lepiej, ale czuje się jakbym dostała jakimś obuchem...
Szkoda mi tylko niuni mojej co chwilke przychodzi do mnie i pyta czy już jestem zdrowa...
Poza tym w zeszłym tyg kupiliśmy Mariczce świnke morska chłop żyła i MAri nazwała go Diego... Jest taki slodziuti...

Kankiya gratuluje serdecznie pracki:* jesteś wielka:)

Oj i już nie pamietam co jeszcze miałam napisać...
Zazdroszczę mrozu , tutaj mamy pluche :/
Usciski dla was:*

reklama
Witajcie,
Zapominajko Bianka mnie zagadała i zapomniałam go kupić:-D obeszłam się tylko smakiem;-)w tygodniu na pewno spróbuję:tak:

Laseczki moje, macie zaczarowane kciuki więc please trzmajcie w tym tygodniu za mnie jeszcze.. strasznie się boję,że sobie nie poradzę po takiej długie przerwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czesc

Zaczynam dzis dietke i wpadłam zerknąc co mogłabym pochłonąć:-D na drugie sniadanie:-p.
Tez jestem fanką reddsa i przez Was bedzie mi slinka ciekła az do wyjazdu, bo tutaj nie ma cranberry:sorry2:, ale przezyje to jakos:tak:.
Zapominajko ja sie chcialam niesmiało:zawstydzona/y: i pocichutku:-p do Ciebie usmiechnąć:-), wiesz pewnie ,,dlaczemu,, jak mówi moja Hania:-D.

Nie wiem czy Wam pisałam ale przyleciala moja mama do mojego brata i była u nas przez weekend. W sobote poszłysmy na pół dnia na zakupy juz dawno nie spedziłam tak fajnie czasu. Mąz z dziewczynkami w domu, a ja mogłam sie oderwac i nie myslec o obiedzie, sprzataniu itd. Po powrocie wszystko było zrobione:tak:

reklama
Dzień dobry...ja dzisiaj na urlopie...i jutro też jupi jupi....

u nas dzisiaj rano jak jechałyśmy do przedszkola było -15,5 stopnia brrrrr ja rozumiem że zimą ma być zimno no ale bez przesady:dry::sorry2:

Kankiya czekamy na wieści....

Anoli powodzenia

Do góry