reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Vive co się odwlecze...
A swoją drogą ja sporo jeżdżę pociągami i najczęściej jest w nich cieplutko...

Bardzo się cieszę, że udało ci się mieszkanko sprzedać.

No włąśnie Zapominajko jest za cieplutko i wystarczyło, że później wyszłam na lekki mróz... Poza tym jak tak mocno grzeją, to ja mam od razu zatkany nos.

Witam sie z kawka:tak:

Anoli tak myslalam, ze 84 w nicku to Twoj rocznik;-) Jeszcze gowniara jestes, ale masz racej czas leci i nie ma na co czekac i odkladac na pozniej.

Kanikya i Vive 3mam kciuki za rozmowe:tak:

Vive super, ze udalo sie sprzedac mieszkanko;-) Co do mowienia to Cie pociesze nie jestes sama. Moj Fifi tez nie mowi tyle ile powinien 3-latek i chyba w koncu wybiore sie z nim do logopedy, choc wydaje mi sie, ze to tylko i wylacznie kwestia jego lenistwa, bo co chce to powie. I tez mam wrazenie, ze Zuzia zacznie mowic szybciej niz on, bo jest bardzo kumata, mnostwo rzeczy rozumie i duzo mowi jak na swoj wiek:tak:

asiulkaa-to dokładnie jak mój Olek-on też mówi to co chce i wszystko powtarza, ale nie za barzdo umie budować zdania. Byłam dziś z chłopcami na szczepieniu przeciwko ospie i konsultowałam to z pediatrą-mówiła, żeby się przejść do logopedy.

Dziękuję Wam kochane za trzymanie kciuków-rozmowa była bardzo krótka, ale czuję że nic z tego nie będzie-może i dobrze, bo okazało się, że praca jest dwuzmianowa i czasami także w soboty.

reklama
Do góry