reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieki dziewczynki

Cyprys GRATULACJE ZDOLNIACHO:*:*

Kankiya wiecej wiary w siebie:) bedzie odbrze trzymam mocko kciuki:*

Tygrysku super ,ze wylazd udany....czasem takie odciecie od neta itp, jest potrzebne:*

Madziu jak mi tutaj brakuje takiej zwyklej "Biedronki" :sorry: czasem naprawde fajowskie rzeczy mozna bylo dostac:)

Zapominajko
Marika tez tak broi strasznie i nic sie nie slucha, a ile mozna krzyczec juz czasem jak mowie jej ta sama rzecz 1000-czny raz i w koncu wrzasne to patrzy na mnie jak na wariatke....;/ rece opadaja....:zawstydzona/y:

A u nas mrozno ,ale najwiksze mrozy juz poki co za nami, przedwczoraj bylo -15 stopni, a odczuwalne -20....brrrrr...
dzisiaj tylko -3 i nawet troszke sloneczko poswiecilo....
Mari nie chce wychodzic na dworek...nie i basta...juz sama nie wiem co z nia zrobic...ile mozna w domu siedziec....
no i zalapala chyba z tego braku swierzego powietrza (chociazx wietrze mieszkanko) cosik,bo chrype na od wczoraj i pokaszluje tak odrywajaco...

Mis moj dzisiaj pierwszy dzen w nowej pracy (ciekawe swoja droga ,ktora to juz)...mam nadzieje,ze bedzie w miare ok....tak mi go czasem szkoda,ze co chwilke cos innego...ale dobrze ,ze znalazl...
Ja porozwieszałam ogloszenia ,ze zajme sie dzieciaczkiem, a nawet dwojka...i czekam... :) a noz:)

Ok nie zanudzam:)
aj chcialam jeszcze Wam napisac ,ze Mariczka tak sie roztanczyla ostatnio...ciagle tanczy, mowi tylko "mamus wlacz mi twoje piosenki" i tak densi, pupka kreci, rekami wymiata.....normalnie szla cial,a do tego tak fajowsko jej to wychodzi....:) hahaha

Zazdroszcze troche tego mrozu, u nas cala zima to szara jesien.
Dobrze że tak szybko znalazl, u nas troche dluzej sie pracy szuka niestety.
Pokazuj tancereczke!

reklama
Witajcie,
dostałam @ - uffffffffffffffffffff:-):-):-):-) Kanuś , Cypryś a Wy jak tam w tym sprawach?;-):-D

dziewczyny coś pogineły po świętach:szok: gdzie Bliżniaczek i reszta babek? haloooooooooooooooooo:-):-) żyjeta kobity??

Jestem,ale w krzaczorach:zawstydzona/y:.

Kankiya heheh to tylko sie cieszyć:-D.

Cyprysiowa oby tak dalej, nie ma to jak pochwały w pracy od razu sie rosnie, oby przełozenie na finanse było zadowalające:-p:happy2:.

Kana fajnie, ze praca sie znalazła moze i tobie na dniach cos sie trafi:tak:.

A ja jakiegos doła łapie. Im blizej wyjazdu tym strach większy:dry:. W sobote wysyłam pierwszą partie rzeczy, bo przeliczylismy sobie i jednak przeslemy nasz dobytek:-Dw paczkach firmą transportową:tak:. Koncze pakowanie własnie:tak:.
Bylam jeszcze zwazyc dzis Zuzie i b. mało przybrała tylko 0.5kg w ciagu 2miesiecy:-(.
Jeszcze czeka mnie wizyta w przychodni chcialbym przesunac i Zuzi i Hani szczepienia o miesiac, zeby juz w pl nie latac za tym. Ciekawe czy lekarz sie zgodzi:dry:.

Madziu dobrze ze chociaz zimy w pl ma nie byc, bo ja strasznie nie lubie a tutaj to juz wogóle sie od niej odzwyczaiłam:tak::-D

Aj dziewczyny dziękuje:*
Kamil póki co mężowi mój zadowolony, ale zmęczony:)
A co do filmiku to jak tylko uda mi się ukryta kamera ja nagrać to od raU wrzuce :)

Anoli kochana bedzie dobrze:*
Kankiya ja nadal beZ.... Także albo umieram albo w końcu eksploduje z nadmiaru hormonów:) hahahah

Buziaki:*

Cześć dziewczyny
biggrin.gif

Wpadłam do Was na chwilkę.
Oglądałam wczoraj na tvn style program S.o.s. dla świata prolog.Bardzo mnie to poruszyło.
Jest nas tutaj dużo i myślę,że gdyby każda zobaczyła,przekazała dalej...Każdy najmniejszy krok się liczy.
Wejdźcie na te stronę,zobaczcie chociaż prolog i same zdecydujcie.
http://www.sos.wwf.pl
Myślę,że wszyscy powinniśmy zacząć o tym myśleć.

Ania ja oglądałam wszystkie odcinki, i mnie tez to ruszyło....najgorsze że każdy z nas w jakiś sposób się do tego przyczynia...

ANOLI TRZYMAMY KCIUKI ŻEBY WSZYSTKO UDAŁO SIĘ...A ZE SZCZEPIENIAMI TO W POLSCE TEŻ NIKT NIE ZASZCZEPI WCZEŚNIEJ NIŻW KALENDARZU...(oj sorki za caps:sorry2:)

Kanuś czekamy na filmik i trzymamy kciuki za pracę Kamila:tak:

aaaaa i dzień dobry

Czesc Dziewczynki!
Kanus 3mam kciuki, aby to w koncu byla ta praca. No i aby Tobie tez cos sie nawinelo:tak:

Cyprysiowa nie ma to jak pochwala w pierwszy dzien pracy, na pewno niesamowicie motywuje. Oby tak dalej:tak:

Madzienko zalamalas mnie tymi prognozami. Nie przypuszczalam, ze to powiem, ale normalnie brakuje mi juz tej zimy. Nie wspominajac o lecie:-( Mam nadzieje, z prognozy sie nie sprawdza:no:

Kanikya super ze @ przyszla:-D Ja tez sie zawsze ciesze jak szalona gdy do mnie przychodzi:-D Mimo ze sie zabezpieczamy to schiza jest:sorry2:

Anoli wszystko sie ulozy, pewnie na poczatku bedzie ciezko, ale sie przyzwyczaicie. W koncu wracacie do siebie, takze glowa do gory:tak: Szczepienia zrobisz dziewczynkom w Polsce i nie bedzie problemu. A waga malej sie nie przejmuj, moja od czerwca przybrala nieco ponad kg;-)

reklama
Dzień dobry kochane :)

U nas dzisiaj słoneczko i 5 stopni także Ladniutko:)
Misiek w pracy, ale jest zadowolony no i dziewczyny ślicznie dziękuje Wam za kciukasy :*

Wczoraj przyszły nam przedluEnia wiz:) także nadal jestemy tutaj legalnie hahaha my mamy do konca czerwca a MAri tylko do 16 marca wiec niedługo bedzie trzeba pisać znowu o przedluEnie... Ona ma tak krótko bo ma do tej daty ważny paszport wiec trzeba go bedzie jakoś tutaj zrobić....
No ale to już zawsze jakiś krok do przodu:)

Asiulka a co u Ciebie nic nie napisałeś co u was? Wszystko dobrze?
Dawaj jakieś fotki dzieciaczkow jestem ciekawa Twojej małej piękności jak urosła:)

Buziaki do pozniej:*

Do góry