Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dzieki dziewczynki
Zazdroszcze troche tego mrozu, u nas cala zima to szara jesien.
Dobrze że tak szybko znalazl, u nas troche dluzej sie pracy szuka niestety.
Pokazuj tancereczke!
Cyprys GRATULACJE ZDOLNIACHO:*:*
Kankiya wiecej wiary w siebie bedzie odbrze trzymam mocko kciuki:*
Tygrysku super ,ze wylazd udany....czasem takie odciecie od neta itp, jest potrzebne:*
Madziu jak mi tutaj brakuje takiej zwyklej "Biedronki" czasem naprawde fajowskie rzeczy mozna bylo dostac
Zapominajko Marika tez tak broi strasznie i nic sie nie slucha, a ile mozna krzyczec juz czasem jak mowie jej ta sama rzecz 1000-czny raz i w koncu wrzasne to patrzy na mnie jak na wariatke....;/ rece opadaja....
A u nas mrozno ,ale najwiksze mrozy juz poki co za nami, przedwczoraj bylo -15 stopni, a odczuwalne -20....brrrrr...
dzisiaj tylko -3 i nawet troszke sloneczko poswiecilo....
Mari nie chce wychodzic na dworek...nie i basta...juz sama nie wiem co z nia zrobic...ile mozna w domu siedziec....
no i zalapala chyba z tego braku swierzego powietrza (chociazx wietrze mieszkanko) cosik,bo chrype na od wczoraj i pokaszluje tak odrywajaco...
Mis moj dzisiaj pierwszy dzen w nowej pracy (ciekawe swoja droga ,ktora to juz)...mam nadzieje,ze bedzie w miare ok....tak mi go czasem szkoda,ze co chwilke cos innego...ale dobrze ,ze znalazl...
Ja porozwieszałam ogloszenia ,ze zajme sie dzieciaczkiem, a nawet dwojka...i czekam... a noz
Ok nie zanudzam
aj chcialam jeszcze Wam napisac ,ze Mariczka tak sie roztanczyla ostatnio...ciagle tanczy, mowi tylko "mamus wlacz mi twoje piosenki" i tak densi, pupka kreci, rekami wymiata.....normalnie szla cial,a do tego tak fajowsko jej to wychodzi.... hahaha
Zazdroszcze troche tego mrozu, u nas cala zima to szara jesien.
Dobrze że tak szybko znalazl, u nas troche dluzej sie pracy szuka niestety.
Pokazuj tancereczke!