reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko może ja zacznę szukać najpierw normalnej teściowej :-D , bo nawet jak znajdę przystojniaka a teściowa będzie do dupy to i tak wszystko zepsuje:-(

:-D:-D:-D:-D
Trzymamy mocno kciuki żeby w końcu z pracą udało się:tak:

witajcie z wietrznego Lublina
my właśnie wróciłyśmy z krótkiego zakupowego spacerku...ale zimno na dworze brrrrrrrrrrrrr a jak wieje...
sorry2.gif

a wracając do zakupów w Biedronce od dzisiaj są klocki a'la lego po 13,99 komplet...napisane od 6 lat wiec klocki są dosyć małe ale dla chłopców super zestawy: śmigłowiec policyjny, samolot, pomoc drogowa, statek kosmiczny, wyścigówki i samochód terenowy...dla dziewczynek tylko domek księżniczki
kupiłyśmy i już Jula składa
yes2.gif
yes2.gif

reklama
Dzięki Madzienko. Może sie skuszę, choć mój diablik nie zasługuje na prezenty. Jest w ostatnim czasie taki niegrzeczny i złośliwy, że szok.

Hej witam po dluzej przerwie:)
wyjechalismy sobie na sylwestra i dopiero wrocilismy:) bylam kompletnie odcieta od netu MASAKRA odwyk drastyczny:eek: ale tak sie wybawilam jak w wieku nastu lat hahhaha

lecem was nadrabiac jak dam rade buziaki!!!!!

Tygrys witaj!!!!

Wiecie jak ja uroslam ostatnio?
Wczoraj był moj 2 dzien w pracy, mialam zajebisty dzien na sporo kasy, porobilam 4 firmom zamowienia dostalam taka pochwale ze najlepszy debiut itd.
Dzis od rana kiepsko na koniec mialam jedno zamowienie (myslalam ze nie wyjde z pracy) i przyszlam do domu, klientka miala mi o 18 potwierdzic czy chce w koncu czy nie( bylam pewna ze lipa) mowi mi zeby dzwonic o 20 bo maz zdecyduje, i o 20.20 po negocjacjach slow kluczowych itd mialam zamowienie, jak zadzwonilam do kierowniczki zeby mi przydzielila ta firme to myslalam ze z butów wyskoczy :-D tak mi milo ;-)

Cyprys GRATULACJE ZDOLNIACHO:*:*

Kankiya wiecej wiary w siebie:) bedzie odbrze trzymam mocko kciuki:*

Tygrysku super ,ze wylazd udany....czasem takie odciecie od neta itp, jest potrzebne:*

Madziu jak mi tutaj brakuje takiej zwyklej "Biedronki" :sorry: czasem naprawde fajowskie rzeczy mozna bylo dostac:)

Zapominajko
Marika tez tak broi strasznie i nic sie nie slucha, a ile mozna krzyczec juz czasem jak mowie jej ta sama rzecz 1000-czny raz i w koncu wrzasne to patrzy na mnie jak na wariatke....;/ rece opadaja....:zawstydzona/y:

A u nas mrozno ,ale najwiksze mrozy juz poki co za nami, przedwczoraj bylo -15 stopni, a odczuwalne -20....brrrrr...
dzisiaj tylko -3 i nawet troszke sloneczko poswiecilo....
Mari nie chce wychodzic na dworek...nie i basta...juz sama nie wiem co z nia zrobic...ile mozna w domu siedziec....
no i zalapala chyba z tego braku swierzego powietrza (chociazx wietrze mieszkanko) cosik,bo chrype na od wczoraj i pokaszluje tak odrywajaco...

Mis moj dzisiaj pierwszy dzen w nowej pracy (ciekawe swoja droga ,ktora to juz)...mam nadzieje,ze bedzie w miare ok....tak mi go czasem szkoda,ze co chwilke cos innego...ale dobrze ,ze znalazl...
Ja porozwieszałam ogloszenia ,ze zajme sie dzieciaczkiem, a nawet dwojka...i czekam... :) a noz:)

Ok nie zanudzam:)
aj chcialam jeszcze Wam napisac ,ze Mariczka tak sie roztanczyla ostatnio...ciagle tanczy, mowi tylko "mamus wlacz mi twoje piosenki" i tak densi, pupka kreci, rekami wymiata.....normalnie szla cial,a do tego tak fajowsko jej to wychodzi....:) hahaha

reklama
Do góry