reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam bez kawki:-)
Bianka poszła dzis pierwszy raz po chorobie do przedszkola a ja zaraz chyba dokończę spanie:-D:-D jakaś nietomna jestem po tygodniu siedzenia z z łobuzem:-(. Od trzech dni wziełam się za ustawianie mojego dziecka,bo zaczeła mi na głowę wchodzić -zobaczymy co z tego będzie.

Kanuś powodzonka dla Was
Cypryś Tobie też w nowej pracy

dzień dobry z kawką:-)

Mariusz wrócił do pracy po urlopie i jakoś pusto...
A za dwa tygodnie będzie już w Austrii...

Jakoś ciężko mi z tą myślą:zawstydzona/y:
Ciężko mi będzie bez mojego domu...

Kana trzymam za Was mocno kciuki:tak:

Cyprys powodzenia:tak:

Aniu będzie dobrze.
A jak macie siebie, to będzie wam o wiele lżej.

Ja z kawką i excelem.

Jak mi dziś będą znowu wychodziły takie buble jak wczoraj, to się załamię.

Witam po swiątecznej nieobecnosci:zawstydzona/y:.

Kankiya ręke ci podam bo tez jakas niewyspana dzisiaj, ale pewnie przez to ze mój m poszedl juz do pracy i dzis musialam juz wstac normalnie z dziewczynkami:sorry:.

Cyprysiowa albo mi umknęło albo sie nie pochwaliłas...no wiesz co:cool::-DGRATULACJE:tak:Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona:tak:Jak ja bym chciala znaleźć prace ,,idealną,,;-):-).

Aniu nas tez czeka rozstanie i najgorsze ze nie wiem na jak długo. Ciesze sie ze wracamy ale zła jestem ze moj bedzie jeszcze musial tu sam siedziec:-(.

Zanplo oby budowa wam szła szybko, przyjemnie i bezproblemowo:-pMy własnie wykanczamy łazienke i byłby koniec. A po powrocie juz same przyjemnosci czyli dodatki i dekoracje:tak:.

Zapominajko nie pomoge ale zycze miłej pracy bez bubli:-D.

Jak u nas teraz luneło to juz dawno takiego deszczu nie widzialam:eek:Na balkonie mam jeziorko:sorry:

Anoli a ciepło u was? Jeśli tak to wskakujcie w kostiumy i do wody!

Jejku baby jak ja bym chciała mieć działeczkę w malowniczym miejscu i budować domek...

Anoli a ciepło u was? Jeśli tak to wskakujcie w kostiumy i do wody!

Jejku baby jak ja bym chciała mieć działeczkę w malowniczym miejscu i budować domek...

Niby 8 stopni, ale odczuwalnie duzo mniej, bo wieje bardzo, bardzo. Przez chwile nawet mialam pomysł wsadzic hanie w gumowce i wystawic na balkon niech sie pochlupocze, ale wieje za mocno:sorry:.

A w sprawie działki mozemy sie dogadac, mamy tego tyle ze kilka domkow by stanęło. Do tego po jednej stronie jest poustostan a po drugiej tacy nijacy sąsiedzi, wiec przydalby sie ktos normalny:-Dpo sąsiedzku:tak:

reklama
Do góry