reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprys a on sam 1 z 7 dzieciaków sobie poradzi?
Możecie normalnie takie mini przedszkole otworzyć. A jeszcze 4 i będzie druzyna piłkarska :-)
wozil po 2,3 ale ogolnie on sobie ze wszystkim radzil. Dzis spie sobie, czuje mmnie glaszcze pobuzi,przebudzam sie a on domnie czy chce wiedziec która godz?okazalo sie ze 16!!!!! wszyscy pojechali, zostala nasza 4 a on nie spal nic!!! kladlismy sie o 8 ja zasnelam a on wstal robic dzieciom sniadanko, teraz robi kolacje, nie spał wcale, ami dał sie wyspać bo "musze wypocząć"JAK JA GO KOCHAM!!! :-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!
Aniu kurczę ale mieliście przygodę, czegoś takiego to jeszcze nie słyszłam. Dobrze, że jej nie zaszkodziło.
Cypryś mieliście prawdziwy kinder bal, ale przynajmniej było wesoło.
My Sylwestra spędziliśmy w domu, to jest taki dzień kiedy nie ma z kim zostawić maluszków.
Zakończylismy przeprowadzkę na pietra niżej, trwało to tydzień, w takim razie nie wyobrażam sobie jak kiedyś będzie wyglądała nasza przeprowadzka do nowego domu. Połowa rzeczy z domu poszła na śmietnik.
Cyprysiowa przypominają mi się początki związku, szkoda że później ten romantyczny facet powoli zanika :-D

Dziewczyny pomocy, czy któraś umie wyliczyć IRR, czyli wewnętrzną stopę zwrotu i zechciałaby mi to wyjaśnić, jak krowie na rowie?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!
Aniu kurczę ale mieliście przygodę, czegoś takiego to jeszcze nie słyszłam. Dobrze, że jej nie zaszkodziło.
Cypryś mieliście prawdziwy kinder bal, ale przynajmniej było wesoło.
My Sylwestra spędziliśmy w domu, to jest taki dzień kiedy nie ma z kim zostawić maluszków.
Zakończylismy przeprowadzkę na pietra niżej, trwało to tydzień, w takim razie nie wyobrażam sobie jak kiedyś będzie wyglądała nasza przeprowadzka do nowego domu. Połowa rzeczy z domu poszła na śmietnik.
Cyprysiowa przypominają mi się początki związku, szkoda że później ten romantyczny facet powoli zanika :-D
hehe sęk w tym ze on nie jest wcale a wcale romantyczny!!! Adrian to tak, wszystko na pokaz, róze,kolczyki sratatata...
Marcin wlasnie wrecz przeciwnie.Fakt zdaza mu sie kupic mi kwiatka,nawet dosc czesto ale bez takiej romantycznej otoczki. On jest trudny do wytlumaczenia :-DJak z nim nie bylam to w zyciu bym nie powiedziala ze potrafi byc taki hmmmm... no ze kwiatek czasem, ze poglaszcze jak spie itd. :-D ale sprawy typu opieka nad dziecmi to akurat zawsze wiedzialam ze umie. Czasem np. jak bylismy na dzialce u nich to M spala do poludnia a on od rana z dziecmi, czasem nawet nas nie budzil i siedzial z 4, pojechal do sklepu, zrobil wszystkim sniadanie itd. Gorzej u niego z "normalnymi" codziennymi obowiazkami jak np. sprzątanie:-D

Witam z kawką;
zaspalismy do przedszkola dzisiaj...

Normalnie się ubawiłam tym :-D

Zanplo a kiedy wy z budową ruszacie?
hehe jeszcze zmeczenie po wczoraj was trzymalo.

Dziewczyny pomocy, czy któraś umie wyliczyć IRR, czyli wewnętrzną stopę zwrotu i zechciałaby mi to wyjaśnić, jak krowie na rowie?

yyyyyy.... co? :eek::-D

Ja dzis pierwszy dzien w pracy, jestem wykonczona!!!!!!
Ogolnie to na 8 pojechalam na badania do medycyny pracy i siedzialam tam do 13!!!!! Potem do pracy do 16,odebrac dzieci..... ehhh sil mi brak.
Własnie mowilam wam ze przed swietami dostalam prace od stycznia? :-)

Cyprysiowa GRATULACJE:* no i fajnie ze rak Ci dogadza o y jak najwiecej, bo zaslugujesz:*

Kochane cieszę się ze Wam się sylwek udał:*
oby cały rok był lepszy od poprzedniego:)

My w domku , miś znowu poszukuje... Kurcze nowy rok i znowu to samo....
Ok nie smecd miłego dnia:)

reklama
Do góry