reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane mamuski grudniowe:*
troszke spoznione , ale niezwykle szczere
Przygotować pół miarki radości,
szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności,
dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości,
pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści,
odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia,
dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości
oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości.
Całość wymieszać energicznym ruchem,
2 razy zakręcić przy tym brzuchem,
długo podgrzewać w cieple domowego ogniska,
i patrzeć jak radość wśród bliskich rozbłyska.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRReHkYeU33SLwA-9GmwwhMVc17HcEkb2aSi6DP7ms_DhVa8e__0w
troszke spoznione , ale niezwykle szczere
Przygotować pół miarki radości,
szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności,
dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości,
pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści,
odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia,
dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości
oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości.
Całość wymieszać energicznym ruchem,
2 razy zakręcić przy tym brzuchem,
długo podgrzewać w cieple domowego ogniska,
i patrzeć jak radość wśród bliskich rozbłyska.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRReHkYeU33SLwA-9GmwwhMVc17HcEkb2aSi6DP7ms_DhVa8e__0w
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiecie co, to wstyd, że 4 święta już ze sobą jesteśmy i jeszcze nie było spotkania!!!!!!
renia200
mama Victorki :)
poczekajcie na mnie może w przyszłym tygodniu bede już coś wiedzieć to dam Wam znać, trzymajcie kciuki za imprezke
Myszqa
Fanka BB :)
Wiem, wiem, że czwarte Uświadomiłam sobie wieczorem po powrocie z Wigilii u mamci. Taka skucha
To tym bardziej wioska, że było żadnego spotkania. :-)
My jutro mamy zakręcony dzien, bo w środę wyjeżdzamy więc jutro trzeba jeszcze poprać, poprasować, i popakować wszystko. Trochę się boje podróży bo Janosik tak daleko jeszcze nigdy nie jechał. I to strasznie długa podróż, dla skręconego wariata.
Kankiya - buziaczki urodzinowe dla Bianeczki!!!
To tym bardziej wioska, że było żadnego spotkania. :-)
My jutro mamy zakręcony dzien, bo w środę wyjeżdzamy więc jutro trzeba jeszcze poprać, poprasować, i popakować wszystko. Trochę się boje podróży bo Janosik tak daleko jeszcze nigdy nie jechał. I to strasznie długa podróż, dla skręconego wariata.
Kankiya - buziaczki urodzinowe dla Bianeczki!!!
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Myszqo a gdzie sie wybieracie???
My dzisiaj musimy trochę pojeździć...Do zusu,do lekarzy,do firmy,do gminy...Szalone dni przed nami.
Dziewczyny może któraś z Was wie.Jak Mariusz będzie miał ubezpieczenie w Austrii to czy my możemy tutaj korzystać z opieki zdrowotnej na NFZ???
My dzisiaj musimy trochę pojeździć...Do zusu,do lekarzy,do firmy,do gminy...Szalone dni przed nami.
Dziewczyny może któraś z Was wie.Jak Mariusz będzie miał ubezpieczenie w Austrii to czy my możemy tutaj korzystać z opieki zdrowotnej na NFZ???
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie poświątecznie. Dzisiaj się lenię i robię nic. Kiedyś w końcu trzeba odpocząć po świętach;-) Tylko mój biedny mąż musiał rano się zrywać i lecieć do pracy a potem na badania
U nas w święta mikołaj oszalał i dziewczyny podostawały po 10 prezentów A największą furorę zrobił Natalki kucyk
e-zabawki MY LITTLE PONY KUCYK CHORA CHEERILEE (1996825943) - Aukcje internetowe Allegro a Martynki prosiaczek
NOWA ORYGINALNA GRA PIGGY POP NIE PĘKAJ PROSIACZKU (2006703659) - Aukcje internetowe Allegro
Normalnie dzieci nie mam;-)
Kankiya spóźnione a jak najbardziej szczere STO LAT dla Bianeczki. Torcik miała przepiękny.
Aniu ja niestety nie pomogę.
Miłego dnia dziewczynki.
U nas w święta mikołaj oszalał i dziewczyny podostawały po 10 prezentów A największą furorę zrobił Natalki kucyk
e-zabawki MY LITTLE PONY KUCYK CHORA CHEERILEE (1996825943) - Aukcje internetowe Allegro a Martynki prosiaczek
NOWA ORYGINALNA GRA PIGGY POP NIE PĘKAJ PROSIACZKU (2006703659) - Aukcje internetowe Allegro
Normalnie dzieci nie mam;-)
Kankiya spóźnione a jak najbardziej szczere STO LAT dla Bianeczki. Torcik miała przepiękny.
Aniu ja niestety nie pomogę.
Miłego dnia dziewczynki.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Hej.
My też już po świetach
Chyba nigdy nie mialam tak meczących świat, zawsze wigilia na 4 osoby u mnie i swieta lenistwo.
Teraz w wigilie spadlo nam 13osob, gwar, wesol...jednym slowem bardzo rodzinnie tak jak nigdy u mnie w domu. Na noc w wigilie zostal marcina brat z zona, o 24.00 kaczka z zurawina i jablkami...i tak zasiedzielismy sie do 4. rano pobudka, sniadanie, adrian wzial dzieci a ja krotka drzemka bo myslalam ze zasne na stojaco i do Marcina drugiego brata na 10-te urodziny, tam impreza,znowu do ok. 2(spalismy u M w mieszkaniu) i rano znow pobudka, po dzieci i do M babci. Myslalam ze nie wyrobie wczoraj, oczy na zapalkizoladek boli...ehhhh ale świeta super...
Jutro Cypriana 6 ur. potem sylwester i w koncu koniec wymeczy mnie ten grudzien
My też już po świetach
Chyba nigdy nie mialam tak meczących świat, zawsze wigilia na 4 osoby u mnie i swieta lenistwo.
Teraz w wigilie spadlo nam 13osob, gwar, wesol...jednym slowem bardzo rodzinnie tak jak nigdy u mnie w domu. Na noc w wigilie zostal marcina brat z zona, o 24.00 kaczka z zurawina i jablkami...i tak zasiedzielismy sie do 4. rano pobudka, sniadanie, adrian wzial dzieci a ja krotka drzemka bo myslalam ze zasne na stojaco i do Marcina drugiego brata na 10-te urodziny, tam impreza,znowu do ok. 2(spalismy u M w mieszkaniu) i rano znow pobudka, po dzieci i do M babci. Myslalam ze nie wyrobie wczoraj, oczy na zapalkizoladek boli...ehhhh ale świeta super...
Jutro Cypriana 6 ur. potem sylwester i w koncu koniec wymeczy mnie ten grudzien
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie;
ja muszę na dietę przejść...
Cyprys, może i męczące święta, ale za to ile wspomnień będzie.
Aniu z tego co wiem, to możecie korzystać z opieki zdrowotnej.
Ale najlepiej zadzwoń do swojego oddziału NFZ.
ja muszę na dietę przejść...
Cyprys, może i męczące święta, ale za to ile wspomnień będzie.
Aniu z tego co wiem, to możecie korzystać z opieki zdrowotnej.
Ale najlepiej zadzwoń do swojego oddziału NFZ.
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Sto latek dla wszystkich zaległych solenizantów
U nas Mikołaj też zaszalal, prezenty nie mieściły się pod choinką.
Kokusiu, Madzia takiego kucyka dostała na urodzinki, ale woli tego:
MLP INTERAKTYWNY CHODZĄCY KUCYK PINKIE PIE KURIER (2021116401) - Aukcje internetowe Allegro
też dostała na urodzinki.
A tego prosiaczka kupiłam swojej chrześnicy po choinkę
Madzia dostała toaletkę, zestaw malowideł, 2 takie same domki z wadera, muszę jeden gdzieś upłynnic, sanki, maskotkę dużą małpę, lalkę + ubranka, piżamkę, bluzeczkę, pościel, mnóstwo słodyczy
Aniu, ja też nie wiem, musisz sie w nfz dowiedziec.
Zapominajko, ja też musze na dietę.
Cyprysiowa, to chociaż czujesz że święta były. Ja sobie nie wyobrazam takich śawiąt tylko we czwórkę, u mojej mamy zawsze duzo osób
U nas Mikołaj też zaszalal, prezenty nie mieściły się pod choinką.
Kokusiu, Madzia takiego kucyka dostała na urodzinki, ale woli tego:
MLP INTERAKTYWNY CHODZĄCY KUCYK PINKIE PIE KURIER (2021116401) - Aukcje internetowe Allegro
też dostała na urodzinki.
A tego prosiaczka kupiłam swojej chrześnicy po choinkę
Madzia dostała toaletkę, zestaw malowideł, 2 takie same domki z wadera, muszę jeden gdzieś upłynnic, sanki, maskotkę dużą małpę, lalkę + ubranka, piżamkę, bluzeczkę, pościel, mnóstwo słodyczy
Aniu, ja też nie wiem, musisz sie w nfz dowiedziec.
Zapominajko, ja też musze na dietę.
Cyprysiowa, to chociaż czujesz że święta były. Ja sobie nie wyobrazam takich śawiąt tylko we czwórkę, u mojej mamy zawsze duzo osób
Ostatnia edycja: