reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane mamuski grudniowe:*
troszke spoznione , ale niezwykle szczere:)

Przygotować pół miarki radości,
szczyptę pogody ducha, kwartę serdeczności,
dwanaście centymetrów uśmiechu, kilogram życzliwości,
pięć gramów dobrego humoru, miłości ze dwie garści,
odrobinę szaleństwa, 3 łyki szczęścia,
dwie łyżki wolnego czasu, garstkę otwartości
oraz cały zapas Wiary, Nadziei i Miłości.
Całość wymieszać energicznym ruchem,
2 razy zakręcić przy tym brzuchem,
długo podgrzewać w cieple domowego ogniska,
i patrzeć jak radość wśród bliskich rozbłyska.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRReHkYeU33SLwA-9GmwwhMVc17HcEkb2aSi6DP7ms_DhVa8e__0w

Wiem, wiem, że czwarte :-D Uświadomiłam sobie wieczorem po powrocie z Wigilii u mamci. Taka skucha :-D
To tym bardziej wioska, że było żadnego spotkania. :-)
My jutro mamy zakręcony dzien, bo w środę wyjeżdzamy więc jutro trzeba jeszcze poprać, poprasować, i popakować wszystko. Trochę się boje podróży bo Janosik tak daleko jeszcze nigdy nie jechał. I to strasznie długa podróż, dla skręconego wariata.

Kankiya - buziaczki urodzinowe dla Bianeczki!!!

Myszqo a gdzie sie wybieracie???

My dzisiaj musimy trochę pojeździć...Do zusu,do lekarzy,do firmy,do gminy...Szalone dni przed nami.
Dziewczyny może któraś z Was wie.Jak Mariusz będzie miał ubezpieczenie w Austrii to czy my możemy tutaj korzystać z opieki zdrowotnej na NFZ???

Witajcie poświątecznie. Dzisiaj się lenię i robię nic. Kiedyś w końcu trzeba odpocząć po świętach;-) Tylko mój biedny mąż musiał rano się zrywać i lecieć do pracy a potem na badania:sorry:

U nas w święta mikołaj oszalał i dziewczyny podostawały po 10 prezentów:szok: A największą furorę zrobił Natalki kucyk
e-zabawki MY LITTLE PONY KUCYK CHORA CHEERILEE (1996825943) - Aukcje internetowe Allegro a Martynki prosiaczek
NOWA ORYGINALNA GRA PIGGY POP NIE PĘKAJ PROSIACZKU (2006703659) - Aukcje internetowe Allegro
Normalnie dzieci nie mam;-):-D

Kankiya spóźnione a jak najbardziej szczere STO LAT dla Bianeczki. Torcik miała przepiękny.

Aniu ja niestety nie pomogę.

Miłego dnia dziewczynki.

Hej.
My też już po świetach :-D:-D
Chyba nigdy nie mialam tak meczących świat, zawsze wigilia na 4 osoby u mnie i swieta lenistwo.
Teraz w wigilie spadlo nam 13osob, gwar, wesol...jednym slowem bardzo rodzinnie tak jak nigdy u mnie w domu. Na noc w wigilie zostal marcina brat z zona, o 24.00 kaczka z zurawina i jablkami...i tak zasiedzielismy sie do 4. rano pobudka, sniadanie, adrian wzial dzieci a ja krotka drzemka bo myslalam ze zasne na stojaco :cool2:i do Marcina drugiego brata na 10-te urodziny, tam impreza,znowu do ok. 2(spalismy u M w mieszkaniu) i rano znow pobudka, po dzieci i do M babci. Myslalam ze nie wyrobie wczoraj, oczy na zapalkizoladek boli...ehhhh ale świeta super...
Jutro Cypriana 6 ur. potem sylwester i w koncu koniec :sorry2:wymeczy mnie ten grudzien

Witajcie;
ja muszę na dietę przejść...

Cyprys, może i męczące święta, ale za to ile wspomnień będzie.

Aniu z tego co wiem, to możecie korzystać z opieki zdrowotnej.
Ale najlepiej zadzwoń do swojego oddziału NFZ.

reklama
Sto latek dla wszystkich zaległych solenizantów

U nas Mikołaj też zaszalal, prezenty nie mieściły się pod choinką.
Kokusiu, Madzia takiego kucyka dostała na urodzinki, ale woli tego:
MLP INTERAKTYWNY CHODZĄCY KUCYK PINKIE PIE KURIER (2021116401) - Aukcje internetowe Allegro
też dostała na urodzinki.
A tego prosiaczka kupiłam swojej chrześnicy po choinkę:biggrin2:
Madzia dostała toaletkę, zestaw malowideł, 2 takie same domki z wadera:-D, muszę jeden gdzieś upłynnic, sanki, maskotkę dużą małpę, lalkę + ubranka, piżamkę, bluzeczkę, pościel, mnóstwo słodyczy

Aniu, ja też nie wiem, musisz sie w nfz dowiedziec.

Zapominajko, ja też musze na dietę.

Cyprysiowa, to chociaż czujesz że święta były. Ja sobie nie wyobrazam takich śawiąt tylko we czwórkę, u mojej mamy zawsze duzo osób

Ostatnia edycja:
Do góry