reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam wigilijnie
Ja jużwszystko co miałam zrobic, zrobiłam, teraz kapac sie i szykowac w gosci, na 16 idziemy do teściowej, a potem do moich rodziców:-).
Madzienko, śliczne te Twoje dzieła.
Cyprysiowa, super choineczka.
Z okazji Bożego Narodzenia składam Wam serdeczne życzenia.
Niech wam święta miłe będą dźwiękiem, śpiewem i kolędą przy Wigilii
tuż po zmroku i radości w Nowym Roku
Ja jużwszystko co miałam zrobic, zrobiłam, teraz kapac sie i szykowac w gosci, na 16 idziemy do teściowej, a potem do moich rodziców:-).
Madzienko, śliczne te Twoje dzieła.
Cyprysiowa, super choineczka.
Z okazji Bożego Narodzenia składam Wam serdeczne życzenia.
Niech wam święta miłe będą dźwiękiem, śpiewem i kolędą przy Wigilii
tuż po zmroku i radości w Nowym Roku
Myszqa
Dziewczynki!
Po pierwsze to już nasze trzecie święta. To naprawdę cudowny prezent mieć Was tu wszystkie i móc się z Wami dzielić wszystkimi radościami i smutkami. Dziękuję!
Życzę Nam żebyśmy mogły się kiedyś spotkać wszystkie razem!
Świątecznie życzę Wam i Waszym bliskim ciepłych, rodzinnych świąt. Dużo prezentów pod Choinką i mało kalorycznych dań. Buziaczki świąteczne.
Karolina, Michał i Jaś
Po pierwsze to już nasze trzecie święta. To naprawdę cudowny prezent mieć Was tu wszystkie i móc się z Wami dzielić wszystkimi radościami i smutkami. Dziękuję!
Życzę Nam żebyśmy mogły się kiedyś spotkać wszystkie razem!
Świątecznie życzę Wam i Waszym bliskim ciepłych, rodzinnych świąt. Dużo prezentów pod Choinką i mało kalorycznych dań. Buziaczki świąteczne.
Karolina, Michał i Jaś
renia200
mama Victorki :)
Wesołych Swiąt Kochane mamuśki!!!!
Myszka to chyba nasze czwarte wspólne święta
Myszka to chyba nasze czwarte wspólne święta
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie świątecznie. Wczoraj już nie zdążyłam więc dziś, korzystając z tego że moja rodzinka jeszcze śpi, wpadłam życzyć Wam
Wesołych Świąt i
Żeby się działo,
Żeby się wiodło,
Żeby się chciało,
Żeby się mogło.;-)
Wesołych Świąt i
Żeby się działo,
Żeby się wiodło,
Żeby się chciało,
Żeby się mogło.;-)
tygrysek82
Wesołych Świat kochane!!!!!!
KANKIYA
Witajcie kobitki,
wszystkie teraz macie lajt a ja zapierniczam przed jutrzejszymi urodzinkami nic mi się nie chce, najważniejsze ,że przed chwilą skończyłam tort i w nagrodę weszłam na chwilę na neta a tu puchy nie dziwota;-) mykam dalej robić sałatki a Wy wypoczywajcie kochaniutkie;-)
wszystkie teraz macie lajt a ja zapierniczam przed jutrzejszymi urodzinkami nic mi się nie chce, najważniejsze ,że przed chwilą skończyłam tort i w nagrodę weszłam na chwilę na neta a tu puchy nie dziwota;-) mykam dalej robić sałatki a Wy wypoczywajcie kochaniutkie;-)
reklama