reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry kochane.
Z okazji świąt Bożego narodzenia chciałabym wszystkim życzyć Zdrowych, pogodnych i spokojnych świąt!

Nasza choinkeczka:

Załączniki

• DSC01539-1.jpg
    DSC01539-1.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witam wigilijnie
Ja jużwszystko co miałam zrobic, zrobiłam, teraz kapac sie i szykowac w gosci, na 16 idziemy do teściowej, a potem do moich rodziców:-).
Madzienko, śliczne te Twoje dzieła.
Cyprysiowa, super choineczka.

Z okazji Bożego Narodzenia składam Wam serdeczne życzenia.
Niech wam święta miłe będą dźwiękiem, śpiewem i kolędą przy Wigilii
tuż po zmroku i radości w Nowym Roku

Dziewczynki!

Po pierwsze to już nasze trzecie święta. To naprawdę cudowny prezent mieć Was tu wszystkie i móc się z Wami dzielić wszystkimi radościami i smutkami. Dziękuję!
Życzę Nam żebyśmy mogły się kiedyś spotkać wszystkie razem!

Świątecznie życzę Wam i Waszym bliskim ciepłych, rodzinnych świąt. Dużo prezentów pod Choinką i mało kalorycznych dań. Buziaczki świąteczne.
Karolina, Michał i Jaś

Wesołych Świąt kochane!!!! I ja podobnie jak Myszqa życzę nam wszystkim, abyśmy się kiedyś spotkały w realu, bo tak naprawdę znam Was lepiej niż niejednego znajomego

Witajcie kobitki,
wszystkie teraz macie lajt a ja zapierniczam przed jutrzejszymi urodzinkami:zawstydzona/y: nic mi się nie chce, najważniejsze ,że przed chwilą skończyłam tort i w nagrodę weszłam na chwilę na neta a tu puchy:-D nie dziwota;-) mykam dalej robić sałatki:tak: a Wy wypoczywajcie kochaniutkie;-)

reklama
Kankiya najlepsze życzenia dla Bianki:-) Życia pełnego radości,uśmiechów i spokoju.Wesołego,udanego dzieciństwa bez trosk.Aby zawsze świeciło dla niej słoneczko:-) Wielki urodzinowy buziak maleńka:*:*:*

Do góry