reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bylismy u lekarza.Powiedziala ze u mnie moze to byc na tle nerwowym ale u malego raczej nie, zwlaszcza ze zrobila ze mna wywiad i rzeczywiscie maly praktycznie nie okazuje tego ze sie czyms denerwuje, wrecz przeciwnie. Mowi ze albo zbieg okolicznosci ze ja i moze Cyprian mamy to z nerwów a maly ma jelito wrazliwe i tu dostalismy syrop ale dostalismy tez skierowanie na posiew kalu zeby sprawdzic czy nie ma salmonelli. Z jednej strony to mozliwe bo jednak 3 osoby w domu maja podobne dolegliwosci a z drugiej strony salmonella ma zazwyczaj ostry przebieg. Zrobimy, zobaczymy.

Cyprysiowa zdrówka dla was!

Kankiya powodzenia. Zawsze możesz pracy dalej szukać, a w call center tylko "przezimować"

Kochane wasze trzymanie kciuków bardzo mi się przydało! Dziękuję z całego serca.
Wyniki mam w miarę dobre. Tzn. nie mam raka :D

Witam z kawką

Myszqo
w takim razie nie moge porownywac sytuacji, Hania od urodzenia jest ze mna 24h na dobe, więc zazdrosc jest wytłumaczalna. Poza tym niestety nie rozdwoje sie, chociaz staram sie byc zawsze wolna gdy chce cos ze mna zrobic:tak:. Ale to fajne jest gdy dziecko moze pobyc u dziadkow czy kuzynostwa czy gdziekolwiek bez rodzicow...no ale jeszcze troszke i u nas tez sie to zmieni:tak:.

Zapominajko ciesze sie, ale co skłoniło Cie do robienia badań, przeczuwałas cos? czy tak po prostu:sorry:.

Kankiya gratuluje pracy, zawsze to cos chocby na zime, przeciez szukac mozesz cały czas:tak:.

Mamy dzis piękną pogode, bezchmurne niebo az chce się zyc:-). A poza tym chcialam skorzystac z dnia bezpłatnej przesyłki i nie wiem co kupić:-Dnapewno cos potrzebuje tylko co:-D

Witam i ja,

Cypryś zdrówka dla Was
Zapominajko cieszę się Twoim szczęściem, co nakłoniło Cię do badań???
Anoli a cóż to za dzień bezpłatnej przesyłki?? Szkoda,że u nas tego nie ma:-(
Myszqo będę Cie wypatrywać:-)

Dziewczyny co do pracy w call center to straznie mala kasa jest tam na początek, będę tm pracować tylko wtedy jak uda mi mi się zgrać godziny pracy tak aby B nie musiał odbierać Bianki z przedszkola:-:)-(w co wątpię, ale nia mam nic do starcenia i pójdę popytać, wtedy zamiast siedzenia w domku zarobiłabym jakiegoś grosza na siebie a w między czasie będę dalej szukać:tak: ( sorki moje "a" dalej się zacina:wściekła/y: a jak poprawiam to zjada mi kolejne litery)

:zawstydzona/y:

Szampan dla was! Częstujcie się szampan.jpg

A skłoniło mnie do badań to, że mam bóle w klatce piersiowej i nie wiem dlaczego. ..

Zaczynam podejrzewać, że chorą mam głowę a nie ciało. Może jakaś nerwica...

Czesc Dziewczynki!
Wczoraj nie mielismy pradu przez prawie caly dzien, wiec do wieczora siedzialam u rodzicow. Masakra, ktorys raz z kolei tak sie zdarzylo, ale oczywiscie zadnej informacji wczesniej nie umiescili:wściekła/y:
Pogoda u nas dzis staszna, senna jak cholera, a rano bylo tak ladnie:-(
Dziekuje Wam wszystkim kochane w imieniu Zuzi za zyczonka urodzinowe:tak:

Kankiya ja tez mysle, ze warto sprobowac, a w miedzy czasie poszukac czegos innego:tak: Choc ja bym sie chyba do tej pracy nie nadawala:no:

Zapominajko ciesze sie ogormnie, ze wyniki dobre:tak:

Cyprysiowa a Wy zrobcie badania i sie dowiecie co sie dzieje:tak:

reklama
A skłoniło mnie do badań to, że mam bóle w klatce piersiowej i nie wiem dlaczego. ..

Zaczynam podejrzewać, że chorą mam głowę a nie ciało. Może jakaś nerwica...
ja czesto mam takie bóle i u mnie to nerwica zdecydowanie, ale tez kręgosłup, ostatnio takie mialem klucie w okolicach lewej piersi ze az sobie siniak wycisnela, bo tak mocno palec trymalam tam i teraz chodze z siniakiem na piersi:-)
​Blizniaki 100 lat dla Madzi!!! Buziaki od ciotek :-)
i my zyczymy 100 latek!!!!

Do góry