reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kurcze dziewczyny dziękuję wam :-) nawet nie wiecie jak mi miło, że ktoś czasem o nas pomyśli :-)) miłej nocki zycze wszystkim
Natalko... po prostu wszystkie nas cieszy ,ze mimo takich ciezkich chwil, udalo Ci sie ponownie byc szczesliwa mysle,ze kazda z nas zyczyla Ci tego z calego serca...)))
Dawno mnie nie było a tu taka niespodzianka, Natalko cieszę się twoim szczęściem, gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie kochana.
Moja córcia trochę pokaszluje i staramy się walczyć z tym bo w przyszłą sobotę robimy skromne urodzinki hihi to już trzecie, dziewczyny czy Wam też tak szybko czas leci?
Dzisiaj kupiliśmy córci prezent Vtech InnoTab Learning Tablet with Case - Blue - Vtech - Toys "R" Us
i jej nie ma .... siedzi przy tym jak zaczarowana.
a i muszę dodać że po ostanich smutnych dniach nie mogę się doczekać do świąt ..... już bym choinkę ubierała.... ale jeszcze muszę troszeczkę poczekać.
Reniu kurcze ,ale nam dalas pomysl na swiateczny prezent.....DZIEKUJE;* Podejrzewam, ze Mari bedzie w niebowzieta, takla niespodzianka od czasu keidy lubi te wszystkie gry, to bedzie jak znalazl
Ja tez nie moge sie doczekac juz swiat mimo wszystko... zreszta widze w bloku naprzeciwko juz w dwoch apartamentach pala sie lampki na swiatecznych drzewkach.....ale jeszcze troszke i beda u nas tez
Witam z kawka
Natalkoo kochana zasługujesz na to szczęście !!!!!! i życzę ci by ono baardzoo długo trwalo
Madziu super takie przedstawienia
My zaczelismy druga dawke ismigenu i jak narazie odpukac od poprzedniej nic sie nie rozwinelo tfu tfu
Kanus Ty sie brakiem tam kiecek nie przemuj nadrobisz nandobisz i niedlugo taka sobie pelna szafe ciuszkow sprezentujesz ze bedzie pękać w szwach az bedziemy ci zazdroscic
Reniu oj ja tez chyba juz powoli zaczynam marzyc o choince i swietach
Hahaha wiesz co Tygrysku pojechalam wczoraj do second handu i kupilam sobie dwie bluzeczki takie juz pod swieta, albo urodzinki postaram sie strzelic fotki i wkleje gdzie trza... zaplacilam razem 8 $... a sa naprawde ladne....
Witam z kawką.
Igorek w przedszkolu, a ja zamierzam sprzątać ile się da. Tylko na razie na zamiarze się kończy...
Dzisiaj robiłam rózne badania od rana, w środę odbieram. Trzymajcie kciuki, żeby było ładne!!!
Och to sprzatanie.....ja dzisiaj rano mialam wene, wsazilam mp3 na uszka (jejku woja droga jak mi brakowalo glosnej muzyki w mozgu mym) i zrobilam takie sniadanie,ze szok.....takze musi byc wena..jak nie ma weny nie ma sprzatania i sniadan
Cześć dziewczyny.
wkurwiłam się jak nie wiem.Dali nam w szpitalu złe skierowanie czy oni naprawdę nie wiedzą jakie dawać???No szlag by icch trafił Jutro pojadę do szpitala i zapłacę za to usg,bo przecież nie będę latać i ich prosić Konowały pierdzielone
Aniu wierze i nie dziwie sie nerwow... ale tak jak pisala Zapominajka...."nasza" sluzba zdrowia taka juz po prostu jest...
i histori podobnych do Twojej i niestety gorszych nie zliczysz.....tajk czy siak zdrowka dla malej:*:*
Kanuś jeszcze będziemy Ci zazdrościć tych sukienek prosto od Diora czy Chanel I butów od Louboutina;-)
Myszko mysle, ze tak dobrze to nie bedzie..... oh Louboutiny.......moze moze kiedys hahahah
Dzien dobry Dziewczynki!
Jakos nic mi sie dzis nie chce. Rano wybralam sie na miasto, a wyruszenie z dwojka teraz kiedy trzeba sie ubierac to jest dopiero wyprawa. Mialam juz dosc na samym poczatku W domu mialam taki bajzel, dopiero to ogarnelam. Wieczorem wczoraj byli u nas znajomi i jakis taki balagan sie zrobil, ze szok. Aaaa no i bylam wczoraj na zakupkach, kupilam spodniczke, bluzeczke do niej, sweterek, jeszcze jedna bluzeczke i staniczek, wiec mam juz co ubrac na urodzinki dzieciakow
A moja krolewna konczy dzis roczek;-) Ahhh kiedy to zlecialo, pamietam jakby to bylo wczoraj, a to juz rok minal...
Kanus wiesz jak to jest w zwiazku, raz lepiej, raz gorzej. Dla mojego D po prostu pewne rzeczy ktore dla mnie sa dla nie sa istotne i chyba juz sie przyzwyczailam, wiec juz sie nie kloce ani nie robie afer. Mowie tylko co mnie boli, moze kiedys zrozumie...
Asiu rozumiem niektorzy tak juz maja....chocia nie zmienia to zdania, ze powinnien sie inaczej zachowac.....tym bardziej ,ze ma wspaniala kobiete i dzieci, ktorymi Ty wspaniale sie opiekujesz, wychowujesz , dbasz o dom i o niego... powinnien bardziej to doceniac..
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA CORECZKI..... faktycznie czas strasznie szybciutko leci....krolewna ma juz roczek...szok!!!!
No a my witamy sie z deszczowej Mississsaugi.....
Masakra leje i leje, ze swiata nie widac...
Mis z nami w domku...ale to dluzsza historia...tutaj juz tak niestety jest jednego dnia super, drugiego nie koneicznie...
sciskam WAS KOCHANE...ZYCZYMY zdrowka dla dzieciaczkow chorowitkow i wiecej sloneczka niz my mamy/ niemamy tutaj
Kanus co sie dzieje?
Zapominajko trzymam kciuki za wyniki, zamelduj sie jutro:-).
Bliźniaki wszystkiego naj dla Madzi:-)składam juz dzis zeby nie przegapic.
Myszqo cudne te buciki i jeszcze ta cena ale obcas osłabiapodziwiam, ja takie to tylko moge poprzymierzac.
A u nas nuuudyyy. Siedzimy w domku. Zuzia jednak nie ma kataru co mnie cieszy. Hania kaszle ale juz jakby mniej dzisiaj...chyba nic wiecej sie nie rozwinie. Pije syropiki i mysle ze bedzie dobrze
Zapominajko trzymam kciuki za wyniki, zamelduj sie jutro:-).
Bliźniaki wszystkiego naj dla Madzi:-)składam juz dzis zeby nie przegapic.
Myszqo cudne te buciki i jeszcze ta cena ale obcas osłabiapodziwiam, ja takie to tylko moge poprzymierzac.
A u nas nuuudyyy. Siedzimy w domku. Zuzia jednak nie ma kataru co mnie cieszy. Hania kaszle ale juz jakby mniej dzisiaj...chyba nic wiecej sie nie rozwinie. Pije syropiki i mysle ze bedzie dobrze
kana161
Mama "terrorystek" :P
Anoli zdrowia dla dziewczynek....oby szybko im przeszło!
Aj ciagle z ta jego praca... Czasem pracuje od 7- 21 a teraz znowu siedzi kilka dni w domku i niezapowiada się na najbliższe dni żeby coś się zmieniło a zbliżają się święta i urodzinki i nie wiem co zrobimy albo raczej za co... Ku... Zawsze te przeklęte pieniądze....zawsze coś.... Za dużo było dobrego ostatnio...
Myszko buciki rewelacja i cena....bomba
Aj ciagle z ta jego praca... Czasem pracuje od 7- 21 a teraz znowu siedzi kilka dni w domku i niezapowiada się na najbliższe dni żeby coś się zmieniło a zbliżają się święta i urodzinki i nie wiem co zrobimy albo raczej za co... Ku... Zawsze te przeklęte pieniądze....zawsze coś.... Za dużo było dobrego ostatnio...
Myszko buciki rewelacja i cena....bomba
Kanus przykro mi...znam to uczucie dwa razy bylismy tu na ,,bezrobociu,, i nie fajna ta niepewnosc o jutro, dlatego bardzo Cie rozumie:-(Jeszcze teraz taki wyjatkowy okres przedswiateczny...no ale bedzie dobrze wszystkozawsze wychodzi słonkoułozy się wszystko...trzymajcie się.
Myszqo a ja ciekawam jestem jak Ada przyjeła Alę w domku? Bo my mielismy spory kłopot z zazdroscia Hani i własciwie do dzis nie jest idealnie
Myszqo a ja ciekawam jestem jak Ada przyjeła Alę w domku? Bo my mielismy spory kłopot z zazdroscia Hani i własciwie do dzis nie jest idealnie
Witajcie ja tylko na chwilkę....dzien zleciał w pracy, konferencja udała się więc i dyr zadowolony...a ja mam w końcu spokojniejszy dzień w pracy i nie musze latać za wszystkim
Kanuś tulaski na wszelkie problemy, ach ta kasa zawsze musi człowiekowi humor popsuć...
Myszqa super buty...ciekawe czy ja w takich umiałabym chodzić
Zapominajka mocno trzymamy kciuki, dawaj znać
wiecie że jutro Dzień Darmowej Dostawy w wielu sklepach internetowych Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 30 listopada 2011 r. - Strona główna
Kanuś tulaski na wszelkie problemy, ach ta kasa zawsze musi człowiekowi humor popsuć...
wiecie że jutro Dzień Darmowej Dostawy w wielu sklepach internetowych Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 30 listopada 2011 r. - Strona główna
Myszqa
Fanka BB :)
Anoli - póki co jest dobrze. Wiesz może dlatego, że Ala jest bardzo cichym i spokojnym (póki co :-)) dzieckiem. Głównie je i śpi. A jak nie śpi to sobie leży spokojnie. Jak pytałam Ady czy Ala dużo płacze, powiedziała że niedużo, że tylko trzy razy płakała Jak ostatnio lulała Alę w leżaczku powiedziała mojej babci, że jak mama jej jutro urodzi braciszka to jego też będzie lulać. :-) Wiesz, oni tam mieszkają z teściami na dole i niedaleko mają siostrę Adama która ma dwoje dzieci 5 i 4 lata więc jak Ada zaczyna marudzić, że chce się bawić a Kaśka nie może w danym momencie bo się zajmuje Alą - to Ada idzie do teściów albo odwożą ją do tej siostry Adama. A w dzien Ada jest w przedszkolu do 14. Więc na razie jest spokój i nie ma zazdrości.
vive
Dzięki dziewczyny za rady. Niestety u nas sól nie pomaga i jutro idziemy do lekarza. Dzisiaj jak się obudził, to oko było całe zaklejone. A tak w ogóle to moje dziecko zasypia z poduszką na głowie, a ja mu ją zdejmuję, jak idę spać. A dzisiaj w nocy musiał ja sobie znaleźć w nogach łóżka i z powrotem nałożyć na głowę
Super buciki. Ale się odstawisz!!! A kiedy wybierasz się na ten bal???
Agaciu-zdrówka dla Matiego. Wiem, co przeżywasz....
Madziu- jesteś genialna!!!! Właśnie miałam szukać w googlach, kiedy jest ten dzień. Normalnie czytasz mi w myślach
O takie buty kupiłam szpilki - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
Super buciki. Ale się odstawisz!!! A kiedy wybierasz się na ten bal???
Cześć dziewczyny
Aniu brak słów co się dzieje w tych szpitalach.
Bliźniaczku łykaj żelazo.
Maszko no no no to sie odszykujesz. Sliczne buty.
Ja mam szpital w domu. Mati znowu chory, mąż też.
A bałagan okropny mam w chacie.
Agaciu-zdrówka dla Matiego. Wiem, co przeżywasz....
Witajcie ja tylko na chwilkę....dzien zleciał w pracy, konferencja udała się więc i dyr zadowolony...a ja mam w końcu spokojniejszy dzień w pracy i nie musze latać za wszystkim
Madziu- jesteś genialna!!!! Właśnie miałam szukać w googlach, kiedy jest ten dzień. Normalnie czytasz mi w myślach
To udanych zakupów....
Agacia zdróweczka dla Matiego....
Vive my na spojówki mieliśmy krople na receptę, a ponieważ to oczko to nie ma co ryzykować...
reklama
KANKIYA
Witam i ja wieczorkiem,
cały dzień was podczytuje,ale co chcę odpisać to mi wywala wiadomość, więc się poddałam - wybaczcie
Dostalam się dzisiaj do call center i jutro idę na szkolenie, jak godziny pracy będa mi w miare pasować to moze sprobuję ,chociaż to niewdzięczna praca sama zawsze zbywalam kobitki dzowniące do mnie z jakimis ofertami a tu masz
spokojnej nocki kobitki
cały dzień was podczytuje,ale co chcę odpisać to mi wywala wiadomość, więc się poddałam - wybaczcie
Dostalam się dzisiaj do call center i jutro idę na szkolenie, jak godziny pracy będa mi w miare pasować to moze sprobuję ,chociaż to niewdzięczna praca sama zawsze zbywalam kobitki dzowniące do mnie z jakimis ofertami a tu masz
spokojnej nocki kobitki