M
marzycielka
Gość
Hey.
Dziękujemy za życzenia .
Dziękujemy za życzenia .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysku masz racje, ja to wszystko wiem..... ale w chwilach "gorszych" po prostu trszoke marudze....WITAM Z KAWKĄ
Kanuś będzie dobrze, i świeta mimo ze beda daleko to pamietaj ze spedzisz je z mamą
Cześć dziewczyny:-)
My już po imprezce urodzinowej,mój solenizant przeszczęśliwy:-) Dzisiaj też zażyczył sobie urodzinki i gości;-)
Później może napiszę więcej jak Olinka pójdzie spać.
Kana widzisz powolutku wszystko sie u Was uklada, a ze czlowiek czasem musi na cos ponarzekac, taka juz nasza natura. W koncy Ty tez pojdziesz do pracy zobaczysz. Mysle, ze dobra podjeliscie decyzje i czeka Was tam lepsze zycie niz tu w Polsce. A swieta jak juz napisal tygrysek spedzisz z mama, mezem i corcia, wiec najblizsza rodzine bedziesz miala blisko siebie
Zapominajko zdrowka dla Igiego. Cos nowego sie przyplatalo czy to ciag dalszy choroby?
Rzeczywiscie okres urodzinowy rozpoczety I nas to dotyczy, ale podwojnie. Robimy wspolna impreze dzieciakom za 2 tyg w sobote, bo nie chce mi sie dzielic tego na 2 razy, skoro dzieciaki dzieli tylko 6 dni.
Dziewczyny ta choroba po prostu cały czas nas nie opuszcza. Niby w pt i czwartek było już w miarę ok, ale w sobotę Adam zabrał Igora do babci i mamy dalszy ciąg.
A ja sobie nie radzę ze sobą. Nie mam siły sprzątać po młodym, który wiecznie coś rozwala, rozlewa, paćka itd. Jedyne co do niego mówię, to że czegoś nie wolno podniesionym głosem.
witajcie
u nas chorobska ciag dalszy, wiec zapominajko nie jestes sama,
a malo nam bylo kaszlu i smarkow to dzis w busi zobaczylam afty, wiec stad problem jedzenia, w nocy kaszel na calego, no makabra, biedne te dzieci
w ogole moja dziecko ostatnio opanowalo gry.... ubieranki na wp.pl, i wszystkie zwiazane z Dora....wiec dopchac sie do kompa graniczy z cudem.... ale staramy sie jej ten czas ograniczac do minimum.... i powiem Wam szczerze,ze zaskakuje mnie to jak swietnie sobie w tych grach radzi....i z myszka......jestem w szoku hahha