reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankija super te opłatki!! musze zapytac w mojej cukierni czy moge taki sam oplatek na torta kupic jesli panie sie nie zgodza to zamowie na allegro oczywiscie z carsami:-D

Cieszę się że ci się podobaja:zawstydzona/y:

reklama
martwi mnie tylko czy podczas transportu nie połamie sie taki opłatek, mam nadzieję,że dobrze zabezpieczają przesyłki, bo inaczej sprzedaż wysyłkowa takiego asortymentu mijałaby się z celem

mykam po mału do sklepu i po moją Lady:-)

Witajcie. Dziewczynom zrobiłam dziś wagary bo byłyśmy u pani dentystki.

Witam z kawką.
U nas też szaro i mgliście. Z wyrka mi sie wstawać nie chciało.

Igorek w ostatnim czasie tak broi, ze nerwy mi siadają. Już sama nie wiem, jak mam do tego malca dotrzeć :-(

Aniu współczuję. Zdrówka dla Fabianka.

Igorek tez czasem od kataru kaszle i wymiotuje.
Nam lekarz powiedział, że mamy mu dawać jak najwięcej do picia i leki na rozrzedzenie wydzieliny np acc mini

Mamusiu zdrówka dla Karolinki.

Zapominajko witaj w klubie. Moja też broi jakby diabeł w nią wstąpił. Wczoraj np porwała Martynie szkolną książkę. No czasem to już sił do niej nie mam.

Kankija pokaz te oplatki??? ja chyba tez na urodzinki filipka bede piekla torta sama tego samego co dla meza:-D

a buciki cieplutkie na moje zmarzłe nogi:zawstydzona/y: te rudzielce:-D

KARINO model 342 skora naturalna 2 KOLORY roz 37 (1928088266) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Tygrysku butki fajne tylko jak dla mnie ze drogie. No i ja niestety jestem z tych wywrotowców którzy nie mogą nosić skórzanych butów:sorry:

Dla dziewczynek różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1918495264) - Aukcje internetowe Allegro
Dla chłopców różne-opłatek na tort okrąg 20 cm (1918495256) - Aukcje internetowe Allegro

fajna sprawa, albo mozna zamówić ze zdjęciem dziecka:-) kup sobie jeszcze szprycę i będziesz miala tort jak z cukierni;-)

butki super, ale cena:szok::szok::szok: mnie póki co nie stać na takie:-D:zawstydzona/y:

Kankiya fajne te opłatki. I są z ukochanymi konikami Natki. Szkoda że my już w tą niedzielę robimy tort i pewnie nie zdążyłby dojść.

Zdrówka dla Fabianka i dla Karolinki. Oj wymęczą się te dzieciaki chorobami.

Tygrys fajne buty, ale ta cena...

A te płatki to znam :-) Tylko nie wiem, czy się opłaca. U nas za torcik 20 cm z takim płatkiem ok 30-35 zł chcą. Czyli połowę tego co ten sprzedawca.

Baby a jak sobie radzicie z tymi diabłami? Ja na mojego sił nie mam już. I zaczynam mieć taki bezwarunkowy odruch krzyku... :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
A że dziec mi broi cały czas to krzyczę też dużo...

Zapominajko jak też często krzyczę a potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: , ale mówiąc do dziecka i prosząc 3 razy za cwartym razem juz nie potrafię spokojnie... zaczełam stosować kary typu jak nie będziesz grzeczna albo nie przestaniesz czegoś tam robić to nie będzie np.bajki itp.

U nas kary juz nie działają... Igorek nic sobie z nich nie robi.
Latem do kolegi Igorka przyszedł Gwiazdor i skonfiskował zabawkę (za zachowanie naganne) to działało przez jakiś miesiąc, że do niego tez może przyjść. A teraz...
brak bajki, stanie w kacie nie działają i tyle.

A wyrzuty sumienia to ja chyba codziennie bedę miała niedługo :-(

oj u nas puki co kary działają ale i tak są dni że ma dość...zwłaszcza jak Filip jest chory i siedzi w domu wtedy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:confused2:
ale jak się wyszaleje w przedszkolu to jakoś spokojniejszy jest wtedy w domu:-D:zawstydzona/y:

A przypomniała mi się Rodzinka.pl hhaha ten serial z dwójki tam to dopiero maja z tymi dzieciakami:-D:-D kożuchowska sie musi nieźle nadenerwować i nawrzeszczeć hahah

Rodzinka.pl niezła faktycznie, ja bym z taką 3 nie dała rady.

Mnie nerwy doprowadziły do panicznego lęku przed drugim dzieckiem...:baffled:

reklama
Dzien Dobry

Mało ostatnio zaglądam, ale mąz zostaje po godzinach w pracy i cały dom praktycznie na mojej głowie. Zakupy, załatwianie codziennych spraw wszystko musze z dziewczynam robic a to nie jest łatwe:baffled:.

Tygrys fajne buciki, wygladaja na bardzo ciepłe:tak:.

Kankiya mialam wczoraj rzucic Ci piernika w czekoladzie ale ajk zajrzalam tu to bylo juz troche późno:-p:-D.

Ania duzo siły dla Ciebie a dla młodego zdrówka. Nasza tez wymiotuje nocami przy kaszlu:-(okropne to jest:crazy:.

Zapominajko pewnie Cie to srednio pocieszy ale ja tez dre sie na Hanie:-(Ale co zrobic jak 3 razy powtarzam i jak grochem o sciane a jak tylko głos uniose od razu jest reakcja. Tylko ze ja teraz musze młoda pochwalic bo wlasnie zaczela za tym trzecim czwartym razem uslyszec zrozumiec i wykonac:-p:-DDo tej pory nawet zdarzalo nam sie ja uderzyc a i tak reakcji nie było. Od jakiegos miesiaca postawilismy na upór i konsekwencje oraz sadzanie do kąta i pomału widac efekty:-p Dodam jeszcze ze w przedszkolu do ktorego chodzimy nie ma drugiego tak zywego i nieposlusznego dziecka jak moje:zawstydzona/y:.
Acha wystapil u nas tylko skutek uboczny teraz gdy zuzia cos jej napsoci hania drze sie na nią:eek:.

Nie myslałam ze wychowanie dzieci jest takie ciezkie, czasem ręce opadają:zawstydzona/y:

Do góry