reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór :-)

Kankiya-ja na szczęście mam super sąsiadkę, która ma córcie kilka miesięcy młodszą od Olka. I ona nigdy nie odmówiła mi pomocy, nawet teraz się zadeklarowała posiedzieć z chłopakami. Tylko po pierwsze nie chcę nadużywać jej pomocy, a po drugie nie wiadomo, czy któreś z dzieci nie zachoruje i wtedy nie będą mogły ze sobą przebywać :-(

Myszqo-ja polecam grzane piwo z jajkiem i cukrem-robisz kkogel-mogel i wlewasz do tego mocno podgrzane piwo. I radzę od razu wskoczyć do łóżeczka, bo mikstura wyciska siódme poty, ale na szczęście jest pyszniutka :-D Zdrówka.
VIVE super, że masz taka kobitkę pod nosem:tak:może akurat dzieciaczki będą zdrowe i uda ci się pójść na to naświetlanie, teściowa na to chodziła i od razu odczuła poprawę, może warto zamiast sie męczyć i wydawać kasę na kolejne lekarstwa..
a co do kogla-mogla i piwa na samą myśl mnie mdli:no: też gdzies słyszałam,że to skuteczne, ale po wypiciu pewnie wylądowałabym w toalecie,bo zpach surowego jaja nie mdli:-D

reklama
co tu takie puchy:szok::szok::szok: ani jednej duszyczki? taaaa duchy pewnie są tylko im sie pisac nie chce:-D:-D udanego weekandu życzę każdemu kto mnie przeczyta;-)

Kankiya ja tutaj jestem,ale jako duch:-p
wiedziałam:-):-)

Witam wieczorkiem;
u nas nadal choróbsko. Igorek posiedzi 3 tydzień w domu... Masakra ;/
zdrówka kochani dla Was, jejku już trzeci tydzień się męczycie ??

ja tak z innej beczki, bo muszę iść do salonu Plusgsm przedłużyć umowę i nie wiem jaki telefon wybrać:confused: teraz wszystkie są dotykowe a ja jakoś nie jestem do tego przekonana, jakie macie telefony kobitki, które mogłybyście mi polecić?

Kankiya ja sobie dotykowy wybrałam i jestem zadowolona. Choć musiałam wszystkie opcje dostępu do netu wyłączyć, bo się sam łączył i mi rachunki baaaardzo urosły.

A jaki masz model Zapominajko jeśli moge wiedzieć:-)? i jak długo Ci trzyma bateria? a co do połączeń to słyszałam właśnie,że same się łączą w celu pobrania aktualnień, więc od razu po zakupie blokada jak najbardziej wskazana;-)

wiatm niedzielnie, my już po kościółku, rosołku i zaraz się zabieram za drugie danie a tatuś dalej śpi, może na drugie danie wstanie:-D

ja tylko na chwilkę...

ja już spakowana...żegnam się na 4-5dni, będę Was podczytywała jak dam radę na telefonie ale nie wiem jak z odpisywaniem....nie wiem jak tam będzie z netem..:oo:

reklama
hej

Kankiya ja mam dotykowy sony ericsson x-peria mini pro:tak: troszku maly byl dla mnie na poczatku, ale z czasem sie przyzwyczailam,ale szczerze bateria to trzyma krotko 3-4 dni:crazy:.

Zapominajko a robilas morfologie Igorkowi moze ma słaba i dlatego nie mozecie sie wyleczyc. Tak czy inaczej zdrówka zycze:-).

Madzienko baw sie dobrze o ile to mozliwe na szkoleniu;-) i wracaj predko:-).

Jednak wyczułam Hanie brało ja jakies choróbsko, znaczy ciagle jakby sie cos wykluwalo ale walczymy zeby sie nie rozwinelo. Czyli witaminy, herbatki, mleko z miodem i masc rozgrzewajaca:-p. Narazie kicha jak najęta:-D i troszku mokro ma pod noskiem, ale to jeszcze nie katar wiec licze ze pokonamy chorobe. Trzymajcie kciuki:tak:.

Do góry