reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my wynurzymy się ale pewnie tylko na kryty-darmowy plac zabaw w jednej z galerii, u nas tez leje.Aniu a opony nie miały wczoraj przyjść?

reklama
Czesc Dziewczynki!
Ja jestem z dzieciakami u rodzicow, bo nie mamy w domku pradu do 15, a ze mamy elektryczne rolety, ktorych bez pradu nie mozna odslonic, wiec w chalupce jest ciemno jak w bunkrze. A poza tym wszystko mamy w domu na prad. Masakra jak czlowiek jest uzalezniony od techniki.

Pyciolku 3mam kciuki za rozmowe. Bedzie dobrze:tak: Swoja droga ja tez myslalam, ze Wy z mezusiem jakis sklepik prowadzicie. To juz nieaktualne?

Aniu a gdzie Twoj maz pracuje, ze tak czesto wyjezdza w rozne strony swiata? Moj ma stala prace na miesjcu, czasem jakies szkolenie sie nawinie, ale nie ma go w domu 6-18/19, wiec jak tez caly czas sama. A jak wraca to i tak nic mi nie pomoze przy dzieciach, wiec w sumie to ja chyba wole zeby go nie bylo to przynajmniej mnie nie wkurza:wściekła/y:

Tygrysku ja tez jakas wiecznie spiaca chodze. To chyba kwestia pogody albo fakt, ze czlowiek w kolko robi to samo i przez to chodzi taki senny. Nadmiar snu mi raczej nie grozi, zazwyczaj 23-7/8, oczywiscie nie ciagiem, zazwyczaj z pobudkami,a nawet jak Zuzia sie nie budzi to ja sie budze chyba z przyzwyczajenia:confused:

Kankiya no właśnie miały przyjść,ale nie przyszły:wściekła/y: I tak czekam jak osioł:dry:

Asiulka Mariusz pracuje w dreaxmeiler firmie produkujacej części i skóry do luksusowych samochodów.W delegacje juz dawno nie jeździł.Teraz musiał,bo jest kierownikiem i zażyczyli sobie jego obecności przy odbiorze skóry.Czyli Twój mąż jak jest to Cię wkurza:szok::-p

Ja też śpię. Na siedząco. Kawa póki co nie zdążyła zadziałać.
Ja na rozmowy chodzę w spodniach. Mam czarne rurki i do tego jakąś bluzkę - białą, czarną albo w paski biało czarne :-) Koszuli nie mam ani jednej w domu :zawstydzona/y: Na ostatniej rozmowie byłam w różowych trampkach za kostkę. Ale zrobiłam przed rozmową research i wiedziałam, że laska do której idę na rozmowę jest bardzo na luzie i takiej osoby szuka :-) Ja na razie zostawiłam swoje poszukiwania pracy. Mój M. idzie we wtorek do szpitala na operacje więc muszę trochę posiedzieć w klinice i popilnować tych jego panienek :-D Jak wróci ze szpitala ma 2 tygodnie zwolnienia więc będę miała go na głowie całe dnie :-p a potem to już zaraz święta i wyjeżdzamy do niemiec na dwa tygodnie do przyjaciół.
Jankowy dziś trochę lepiej. Ma wypieki na twarzy jakby miał gorączkę - a nie ma :sorry2:
Coś miałam napisać jeszcze ale moja skleroza o sobie daje znać :-)

Wróciłam:)
nie powiem ze na dworze jest cudnie bo nie jest ale ten deszczyk mnie troche postawil na nogi hahah
Fifi po kałużach się wyskakał więc nadmiar energii stracony:)

Dziewczyny kremiki wysłałam:)

ja piję juz kolejną i też mi się nic nie chce, my juz po obiadku i czas ruszyć przewietrzyć tyłki a mi sie nie chce z dresu wyskakiwać:-D

reklama
Do góry