reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawką;

Pyciol powodzenia. To nastawienie negatywne, to sobie możesz wsadzić, sama wiesz gdzie. Skoro zaprosili cię na rozmowę, to znaczy, że mają na uwadze twoją aplikację!!!

Paskudnie się dziś czuję. Mężuś na 3 dni wyjechał, a ja zostałam sama chora, z przeziębionym dziecięciem i psem...
Ech

reklama
Tygrys jak to w ogóle możliwe żeby Ci ludzie nic nie zrobili:szok: Coś strasznego...Brakuje mi słów...

Pyciolku życzę powodzenia i przede wszystkim lepszego podejścia:tak: Na pewno będzie dobrze:tak:

A poza tym Dzień dobry:-)
U nas noc minęła w miarę nie źle,ale za to od 5;00 nie śpimy,bo Fabian płakał za tatą...Obudził Oliwie i na tym koniec spania.Teraz mała już śpi.
Ja muszę sie brać za składanie ubrań,bo mam porozwalane w całej chałupie...Nie cierpię tego:baffled:

Tygrys a może i ja bym się załapała??:zawstydzona/y:

Bliźniaczku Ty nie masz co dziękować,bo to prawda jest:tak: Przecież wiesz:-) A ja tam kłamać nie umiem.Wiec na pewno super z Ciebie babeczka:-) No chyba nie wątpisz co????

a ja mam problem co ubrac....:baffled: nie mam normalnie co???? jakies rady....???Nigdy w Polsce nie byłam na zadnej rozmowie,mam sie ubrac na galowo czy jak?

Dziewczynki dziekuje za wsparcie :)

A najgorsze jest to ze wczoraj farbowałam włosy, dookoła lini włosów jestem śliwkowa...;/...i nie moge ich ani spiąć ani podpiąć...a w rozpuszczonych jak szogun ;p

Ostatnia edycja:
:-(Tygrysie ja nawet nie otwieram tego linka bo wiem co ze mna bedzie...
no ja tez nawet nie probuje klikac na te n link, bo :-:)-:)-:)-(
A najgorsze jest to ze wczoraj farbowałam włosy, dookoła lini włosów jestem śliwkowa...;/...i nie moge ich ani spiąć ani podpiąć...a w rozpuszczonych jak szogun ;p
pyciol, ty juz sie tak nie przejmuj, ladnie tobie w rozpuszczonych wlosach

witam z kawa i bolem glowy:-(

Pyciolku ja na rozmowy szłam w czarnej spódnicy i białej bluzce.Nie stresuj się tak,zaraz będzie po wszystkim:tak:

Mamusiu przyłączam sie do bólu glowy.Mnie dzisiaj chyba rozwali:baffled:

Aniu daj szybciutko adresik to tez ci wysle:)

mnie moze glowa nie boli ale senna chodze....nie wiem o co chodzi bo wczesnie chodze spac wiec sie wysypiam ale mimo tego czuje sie jakbym wogule nie odpoczeła;(

musze wyjsc na zakupy i ta poczte a deszcz leje i tak sobie czekam moze laskawie przestanie.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry