reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrys ja sypiam po 6 godzin z...dziesięcioma?? przerwami....Takze cudnie.Czekam aż mi dziecko podrośnie:sorry2:
U nas też leje,a ja chcialam pojechać do mamy żeby nie siedzieć cały dzień w domu.Może na chwilkę choć przestanie:confused:

reklama
No właśnie zaczynam się zastanawiać czy można się przespać tzn mieć nadmair snu i wtedy organizm reaguje takim "zmęczeniem" ????
spie 9 godz:zawstydzona/y:

Tygrys ja mam tak samo jak za długo pośpię (chociaż rzadko mi się to zdarza) 8 godz to max
:tak:

a i jestem za propozycją Twojego ubioru dla Pyciolka na rozmowę;-)też tak bym sie ubrała i zasłoń jakoś to pomalowane czoło albo spóbuj domyć spirytusem salicylowym

Tygrys ja zdecydowanie jak śpie za długo to wstaję nieprzytomna.chociaż nie pamiętam kiedy mi się to zdarzyło to jednak tak jest:-p

hahah to już wiem co mi jest:) od jutra robie sobie pobudke o 6 :-D aby czuć się cały dzien rześko :-p]

a i koncze marudzenie tylko zakłądam kalosze , biore parasol i w droge !! może ten deszcz mnie postawi na nogi:)

Aniu daj szybciutko adresik to tez ci wysle:)

mnie moze glowa nie boli ale senna chodze....nie wiem o co chodzi bo wczesnie chodze spac wiec sie wysypiam ale mimo tego czuje sie jakbym wogule nie odpoczeła;(

musze wyjsc na zakupy i ta poczte a deszcz leje i tak sobie czekam moze laskawie przestanie.....
tygrysku, dzis w DDTVN mowili ze dzien bedzie senny dla wszystkich;-)

reklama
Do góry