reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie u nas już kataru brak i niech tak zostanie...tylko ciekawe na jak długo...bo rozmawiałam dzisiaj z kolejną mamą z Julci grupy i jej maluchy też już w domu
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif

na dodatek P rozkłada:tak:

Cyprysiowa sto latek!!!!!!!!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

Agatkas
od urodzenia nasze dziewczyny były podobne do siebie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Dopiero mam chwilkę żeby usiąść. Natkę odstawiłam na ósmą, Martynę na 10,20, potem szybkie sprzątanko, zupa się gotuje a na 13 po Natkę.

Dziewczyny a jak wam opłaty wychodzą? ` Bo u nas zebranie dopiero w przyszłym tygodniu ;/

U nas zebranie jutro więc dokładnie się dowiem. Na razie to wiem tylko tyle że 3 złote dziennie za jedzonko a ile PZU i rada rodziców to dopiero się dowiemy.

Hej laseczki,
z tym kupnem papieru toaletowego dla dziecka to przegięcie:szok: ,
hmm a moje prywatne domowe przedszkole nic mnie nie kosztuje:-D
za dwa tyg mam rozmowę w sprawie pracy za mnie też trzymajcie babki kciuki,ale wczesniej Wam przypomnę
Myszqo powodzenia na rozmowach kwalifikacyjnych, Jaś uczęszcza do prywatnego przedszkola??:szok: u nas tyle prywatne kosztuje

czary mary aby wszystkie mokre noski powysychały:-)zdrówka dla chorowitków

Kankiya ja za przedszkole też nic nie płacę. Nawet jak jakieś dziecko zostanie po 13 to pani zostaje z nim za darmo.

Myszqa, Kankiya powodzenia na rozmowach:tak:

Zapominajko mnie też:szok: podobno jeden z rodziców jak to usłyszał to zapytal czy przedszkole ma jakies preferencje co do marki papieru i czy ma byc pachnący??

Pyciołku taka nasza rola...nie martw się i zdróweczka

:-D:-D:szok::-D:-D
U nas papier, ręczniki papierowe i mydło zapewnia placówka.

Jedyne z dodatkowych rzeczy to kto chce to przynosi zabawki które mu zbywają. Niestety gminie nie starczyło na wszystko i zabawek było mało:-(

Kankiya- przedszkole mamy prywatne. Też nam zwracają stawki żywieniowe jak dziecka nie ma. Janek zadowolony - to najważniejsze. A poza tym odprowadzam go w kapciach bo przedszkole mamy na 3 piętrze w bloku :-) Jak nawet pójdę do pracy to nie będę musiała go oprowadzać na 8 bo mój M. zawsze wychodzi przed 11 do pracy więc koło 10 Janka będzie zaprowadzał, zawsze to dwie godzinki w domu :-) I jeszcze jeden plus - mój M. ma do pracy 5 min. piechotą więc jakby coś się działo, to w każdej chwili może po Janosika iść.
Ja mam dziś rozmowę o 18:30. Fajnie by było gdyby coś z tego wyszło. Pracowałabym wreszcie w zawodzie. Mam rozmowę na pracownika do agencji PR. I dobre pieniądze z tego są. :-D

nie wiem jakie dzisiaj ale wczoraj...
sniadanko: biała kawka, chałka z masełkiemi i jakas pasta chyba - 8.00
podwieczorek: nektarynka - 10,00
zupka: barszcz czerwony - 11,00
obiadek: ziemniaczki,roladki,surówka - 13,00

Myszqo będziemy za Ciebie trzymać kciuki razem z Bianką:-)
KOkusiu moje prywatne przedszkole jest za darmo, bo siedzimy w domku a ja jestem opiekunką Bianki:-D nie mam co pisać jak Wy piszecie o przedszkolach i tak sobie wymysliłam:-D:-p

Cześć dziewczyny.

Nawet nie mam kiedy zajrzeć...W ciągu dnia to wręcz nie możliwe,a ostatnio zasypiałam przed 20:00 razem z moimi dziećmi także wieczorami to już całkiem:zawstydzona/y:

My chyba jednak zrezygnujemy z przedszkola...Tak naprawdę Fabianek miał tam chodzić tylko dla własnej przyjemności,a jeżeli ma być z tego więcej nie przyjemności to chyba na razie nie warto...Teraz jakoś łatwiej mi mysleć o jego powrocie do przedszkola,bo czuje sie lepiej,ale jak pomyśle,że za chwilę znów miałoby być tak jak kilka dni temu...Na razie chyba za ciężko to przechodzi,do tego jeszcze Oliwia chora i ja razem z nimi.Gdyby Fabianek bardzo chciał to byśmy go jeszcze dali,ale on sam też na razie wcale jakoś specjalnie nie chce iść.Takze ten rok chyba jeszcze zostanie w domku.

Zaraz troszkę poczytam co u Was.

reklama
CZWARTEK 08.09
Śniadanie:
Pieczywo mieszane z tuńczykiem, pomidor, herbata z cytryną
Obiad:
Barszczyk z jajkiem
Klopsiki z sosem pomidorowym, kasza jęczmienna, surówka colesław, kompot z owoców sezonowych
Podwieczorek:
Serek homogenizowany waniliowy, bułeczka maślana, owoc, herbata ziołowa
Kolacja:
Kiełbasa na ciepło z ketchupem, pieczywo mieszane z masełkiem, herbata malinowa

Do góry