reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawką;
Igorek dzisiaj strasznie marudny, już mi nerwy siadają, a to dopiero początek dnia :-(

Vive super, że Olek tak się fajnie w żłobku czuje. Na pewno takie spotkania dużo mu dadzą.

Myszqo czasem tak bywa, nie teraz to następnym razem. Powiem szczerze, że ja też nie chciałabym pracować w takich godzinach.

Co tu tak pusto.

reklama
Witam i ja,
Zapominajko Bianka też znowu wariuje, nie mogę nic przy niej ostatnio zrobić:zawstydzona/y: ja chcę do pracy.....
Myszqo godziny nie ciekawe ,bo ani z dzieckiem wyjsć po pracy na spacer,a zanim jakieś zakupy zrobisz będzie wieczór:-(musisz dobrze przemyśleć. Powiedz mi kochana , czy miałaś jakieś durnowate pytania na rozmowie typu: "podaj 5 zastosowań cegły"?Czytam na necie i oczom nie wierzę? Ja tak dawno nie byłam na rozmowie o pracę i czuję ,że nawalę:zawstydzona/y::-(

Dziewczyny była któraś z Was ostatnio na rozmowie, może dacie mi wskazówki czym mogą mnie zaskoczyć?:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam i ja,
Zapominajko Myszqo godziny nie ciekawe ,bo ani z dzieckiem wyjsć po pracy na spacer,a zanim jakieś zakupy zrobisz będzie wieczór:-(musisz dobrze przemyśleć. Powiedz mi kochana , czy miałaś jakieś durnowate pytania na rozmowie typu: "podaj 5 zastosowań cegły"?Czytam na necie i oczom nie wierzę? Ja tak dawno nie byłam na rozmowie o pracę i czuję ,że nawalę:zawstydzona/y::-(

Dziewczyny była któraś z Was ostatnio na rozmowie, może dacie mi wskazówki czym mogą mnie zaskoczyć?:baffled:

Nie mialam :-) Na pierwszej miałam tylko trzy testy - jeden taki logiczny - jak są przy testach IQ kształty i dopadowywanie który będzie następny. Test "matematyczny" czyli zadania typu pociąg ze stacji A jedzie 100km/h itd. I trzeci prezentacja w Power Poincie I rozmowa o hobby po angielsku. Na kolejnych miałam normalną rozmowę z babką od rekrutacji albo/i z moją ewentualną przełożoną - o tym co robiłam, co chciałabym robić, i po angielsku o hobby i planach zawodowych. A wczoraj normalna rozmowa w Coffe Heven. No nic zazwonię do babki i powiem, że z chęcią będę dla niej pracować jak będę kończyć o 16 i dostanę chociaż 1000zł więcej :-D

witam piatkowo :)
my wciąż w domku...Alex dodatkowo mi troszke gorączkuje...:confused2:

Myszko fajne podejście tez bym tak mogła pracować :-D

Nie mam pomysłu na obiad....(zaś):eek::-D

ja tak na chwilę

zdroweczka dla chorowitkow...

mojego mężowego też rozlożylo...ale na szczęscie kąpiel stopek w wodzie z musztardą postawiła go trochę na nogi

Myszqa super podejście!!!!
i
Myszqa
chyba nie uda nam sie spotkac dzisiejsza pogoda pokrzyzowala nasze plany i teraz wszystko mamy zaliczyc jutro i w niedziele

chyba że masz ochote na spacerek jutro po zoo??my wybieramy się kolo 11

ja tak na chwilę

zdroweczka dla chorowitkow...

mojego mężowego też rozlożylo...ale na szczęscie kąpiel stopek w wodzie z musztardą postawiła go trochę na nogi

Myszqa super podejście!!!!
i
Myszqa
chyba nie uda nam sie spotkac dzisiejsza pogoda pokrzyzowala nasze plany i teraz wszystko mamy zaliczyc jutro i w niedziele

chyba że masz ochote na spacerek jutro po zoo??my wybieramy się kolo 11

Dopiero teraz przeczytałam :-) Więc chyba się na 11 nie wyrobimy :-D

Hejka :-)

Dziewczyny pomocy, Alan mi gorączkuje dziś o 10.20 dałam mu nurofen, i teraz ma 39.2, nie mineło jeszcze pełnych 6 godzin, mogę mu dać teraz drugą dawkę ?

reklama
Edee ja bym dała...Alex tez mi wczoraj gorączkował... jeśli nie masz i nurofenu i paracetamolu ( to można co 3 godzinki) to paracetamol można co 6....ja wczoraj dałam juz po 4...bo się męczył...:-(

Do góry