reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawką;
Igorek dzisiaj strasznie marudny, już mi nerwy siadają, a to dopiero początek dnia :-(

Vive super, że Olek tak się fajnie w żłobku czuje. Na pewno takie spotkania dużo mu dadzą.

Myszqo czasem tak bywa, nie teraz to następnym razem. Powiem szczerze, że ja też nie chciałabym pracować w takich godzinach.

Co tu tak pusto.

reklama
Witam i ja,
Zapominajko Bianka też znowu wariuje, nie mogę nic przy niej ostatnio zrobić:zawstydzona/y: ja chcę do pracy.....
Myszqo godziny nie ciekawe ,bo ani z dzieckiem wyjsć po pracy na spacer,a zanim jakieś zakupy zrobisz będzie wieczór:-(musisz dobrze przemyśleć. Powiedz mi kochana , czy miałaś jakieś durnowate pytania na rozmowie typu: "podaj 5 zastosowań cegły"?Czytam na necie i oczom nie wierzę? Ja tak dawno nie byłam na rozmowie o pracę i czuję ,że nawalę:zawstydzona/y::-(

Dziewczyny była któraś z Was ostatnio na rozmowie, może dacie mi wskazówki czym mogą mnie zaskoczyć?:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam i ja,
Zapominajko Myszqo godziny nie ciekawe ,bo ani z dzieckiem wyjsć po pracy na spacer,a zanim jakieś zakupy zrobisz będzie wieczór:-(musisz dobrze przemyśleć. Powiedz mi kochana , czy miałaś jakieś durnowate pytania na rozmowie typu: "podaj 5 zastosowań cegły"?Czytam na necie i oczom nie wierzę? Ja tak dawno nie byłam na rozmowie o pracę i czuję ,że nawalę:zawstydzona/y::-(

Dziewczyny była któraś z Was ostatnio na rozmowie, może dacie mi wskazówki czym mogą mnie zaskoczyć?:baffled:

Nie mialam :-) Na pierwszej miałam tylko trzy testy - jeden taki logiczny - jak są przy testach IQ kształty i dopadowywanie który będzie następny. Test "matematyczny" czyli zadania typu pociąg ze stacji A jedzie 100km/h itd. I trzeci prezentacja w Power Poincie I rozmowa o hobby po angielsku. Na kolejnych miałam normalną rozmowę z babką od rekrutacji albo/i z moją ewentualną przełożoną - o tym co robiłam, co chciałabym robić, i po angielsku o hobby i planach zawodowych. A wczoraj normalna rozmowa w Coffe Heven. No nic zazwonię do babki i powiem, że z chęcią będę dla niej pracować jak będę kończyć o 16 i dostanę chociaż 1000zł więcej :-D

witam piatkowo :)
my wciąż w domku...Alex dodatkowo mi troszke gorączkuje...:confused2:

Myszko fajne podejście tez bym tak mogła pracować :-D

Nie mam pomysłu na obiad....(zaś):eek::-D

ja tak na chwilę

zdroweczka dla chorowitkow...

mojego mężowego też rozlożylo...ale na szczęscie kąpiel stopek w wodzie z musztardą postawiła go trochę na nogi

Myszqa super podejście!!!!
i
Myszqa
chyba nie uda nam sie spotkac dzisiejsza pogoda pokrzyzowala nasze plany i teraz wszystko mamy zaliczyc jutro i w niedziele

chyba że masz ochote na spacerek jutro po zoo??my wybieramy się kolo 11

ja tak na chwilę

zdroweczka dla chorowitkow...

mojego mężowego też rozlożylo...ale na szczęscie kąpiel stopek w wodzie z musztardą postawiła go trochę na nogi

Myszqa super podejście!!!!
i
Myszqa
chyba nie uda nam sie spotkac dzisiejsza pogoda pokrzyzowala nasze plany i teraz wszystko mamy zaliczyc jutro i w niedziele

chyba że masz ochote na spacerek jutro po zoo??my wybieramy się kolo 11

Dopiero teraz przeczytałam :-) Więc chyba się na 11 nie wyrobimy :-D

Hejka :-)

Dziewczyny pomocy, Alan mi gorączkuje dziś o 10.20 dałam mu nurofen, i teraz ma 39.2, nie mineło jeszcze pełnych 6 godzin, mogę mu dać teraz drugą dawkę ?

reklama
Edee ja bym dała...Alex tez mi wczoraj gorączkował... jeśli nie masz i nurofenu i paracetamolu ( to można co 3 godzinki) to paracetamol można co 6....ja wczoraj dałam juz po 4...bo się męczył...:-(

Do góry