reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
U nas rada rodziców 22 zł na m-c

Stawka za każdą godzinę 2 zł, darmowe godziny od 9-14

Za 3 posiłki dziennie ok. 4 zł

witajcie
zdrowka dla chorowitkow
co do oplat, to u nas czesne 600zl (prywatne przedszkole) i w to wchodzi juz stawka zywieniowa i ubezpieczenie, jak dziecka niema w przedszkolu to za jedzenie zwracaja pieniadze
moje dziecko na razie w domu, bo tak jak pisalam wczesniej ze jak juz bede miala grafik w swojej pracy to wtedy idziemy do przedszkola
ide po kawke
zapraszam chetnych:-)

Dzień dobty!
Mamusiu dziękuje za zaproszenie :-)

U nas stawka za 1 godzinę opieki to 2,80

Dziewczyny powodzenia na rozmowach!!!

Dla choruszków zdrówka!

A Igorek mimo, że przeziębiony ma tyle energii, że głowa boli. Od rana doprowadził do absolutnego totalnego bałaganu, że nie ma jak przejść...

a my dzisiaj w domu...moje dziecko po wczorajszym wypadzie do sklepu,do taty bo bylam na zebraniu...doprowadzil sie do przeziebienia...wiec jestesmy w domku...:-(
nie ma katarku ale zaczyna czasami na mokro kaszlec...wiec załatwiłam go inhalacja....paracetamolem,ceruvitem i regularne czyszczenie nosa mimo wszystko...

Dzień dobry!:) Zuza już w przedszkolu od wczoraj:)
A jak reszta dzieci radzi sobie w przedszkolu?

Bardzo dobrze, w ogóle nie płacze, ładnie się bawi, a wczoraj po leżakowaniu nie mogli jej dobudzić:)

co do przedszkola to ja na szczęście nie mogę narzekać...moja w ogóle nie płakała i teraz podczas siedzenia w domu cały czas mnie przekonuje że nic jej nie jest i już może iść do przedszkola....więc wszystkim życzę żeby maluszki tak reagowały na przedszkole:tak::tak:

Moja też cały czas mówiła że już nie ma katarku i musi iść do przedszkola:) i przypominała mi żebym jej syropki dawała bo musi szybciutko być zdrowa:)

o której odbieracie i zaprowadzacie dzieci do przedszkola?

czuje ,że prowadzę monolog....:dry:

W umowie mam od 7.30 - 15.30. Na razie zaprowadzam ją na 8.00 i odpieram po 14.00.

macie coś takiego jak naszykować wyprawkę dla dziecka typu papier itp ?

My się składamy na jakiś papier, kredki itp. Jedynie przynosiliśmy serwetki takie najzwyklejsze do posiłków i chusteczki higieniczne:)

Dziewczyny a jak wam opłaty wychodzą? ` Bo u nas zebranie dopiero w przyszłym tygodniu ;/

Ja się dowiem dziś bo mam zebranie:) Od 7.30-12.30 są te godziny bezpłatne, 4,80 za wyżywienie, za godzinę dodatkową to nie wiem jeszcze:) pewnie mi wyjdzie wszystko coś około 300zł.

reklama
Witam i ja z kawką:-)

CYPRYŚKA 100 LAT ;-)

U nas przedszkola państwowe są w granicach 300-400 zł, a jak piszecie,że Wam wychodzi poniżej 200 to jestem w szoku:szok:,ale super tak powinno być wszędzie:tak:
Jesienna aura zaczyna mnie dobijać i 15 stopni na termometrze, wczoraj wziełam się za chowanie ciuszków tych na prawdziwe upały i po mału zaczynam wyciągać sweterki:-(Bianka znowu troluje od rana, ta pogoda na nią tak zle wpływa:no: Miłego dnia kobitki

Do góry