reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny ja sobie doskonale zdaję z tego sprawę. Dlatego od samego początku chociaż na dwie godziny ale zostawiam Natkę w przedszkolu. No ale słuchajcie jak wytłumaczyć trzylatkowi że ma zostać z panią i dziećmi a mamusia wróci do domu, jak ona widzi że większość matek zostaje. Dzisiaj byłam świadkiem jak pani przekonywała mamusię żeby jednak poszła do domu bo ona dadzą radę a jak już będzie bardzo źle to najwyżej będą dzwonić.

A ja pojechałam i wróciłam. Słychać było że kilkoro dzieci płakało ale Natki tam nie słyszałam. A jak wyszła jedna z pomocy to powiedziała że mała dziś jest dzielna i nawet nie płacze i spokojnie mogę jechać do domu.

Pojadę dopiero przed pierwszą jak Martynka skończy lekcje i zobaczymy czy będę musiała zostać z Natką i na religii bo to będzie inna pani prowadzić.

reklama
Witajcie...my dzisiaj od rana w rozjazdach...Jula już doszła do siebie więc jutro ruszamy do Warszawy...:tak::tak::tak:

Pyciołku
już mi koleżanka zakupiła ten homeopatyczny....i zobaczymy czy coś zadziała..pewnie i tak trzeba będzie poczekać na efekt...a o tej biostyminie pogadam z nasza pediatrą...

co do przedszkola to ja na szczęście nie mogę narzekać...moja w ogóle nie płakała i teraz podczas siedzenia w domu cały czas mnie przekonuje że nic jej nie jest i już może iść do przedszkola....więc wszystkim życzę żeby maluszki tak reagowały na przedszkole:tak::tak:

ejjjjjjjj tak się upierała,że nie ,że nie ,że nie ma szans...
A jednak mąż ją dopadł...:huh::huh: a teraz się kuruje...:-D

Tygrys żyjesz ???????????????????????

hej w tej jesienny dzien bleeeeeeeeeeeeee na termometrze niby 20 stopni a tak zimno i jesiennie:(
ja siedze w farbie na glowie hahhah zmiana wizerunku najlepsza na jesienne nastroje:)

Kankija smacznego obiadku!!!!!:)

reklama
Do góry