reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrys zdecydowanie skrócić.

Marzycielko jeszcze nie mów nie. Podczytuję czasem staraczki bo mam tam koleżankę. I była niedawno dziewczyna której @ się spóźniała a testy wychodziły negatywne. Dopiero jak zrobiła betę to okazało się że to jednak ciąża. Podobno są teraz takie testy, które jeśli jest ciąża to pokazują nawet który to tydzień i one są najbardziej wiarygodne.

Cyprysiowa zdrówka. Dobrze że chociaż kilka godzin możesz pochorować w spokoju bo przy dwójce rozbrykańców to raczej nie możliwe (wiem z autopsji).

A tak w ogóle to dzień dobry. My jeszcze w piżamkach, jemy śniadanko, pijemy kawkę i oglądamy Scooby-Doo

Dzień dobry:-)

Tygrys:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja widzę,że wszystkie Panie koło 30 stki mają ten sam problem.Moja kuzynka tez taka zgrabniocha,że szok,ale sukienki tylko do kolan,bo przecież ma już 30 lat:-D No tak,starsza pani już z niej:-p
A nogi to masz super:tak: Ale jakoś sukienka wydaje mi się ciekawsza w wersji dłuższej.I gdzie Ty ją kupiłaś tak tanio???Też taką chcę:-p Na chrzciny;-)

Aniu jak się ma taką figurę jak Tygrys to nie trudno znaleźć tanio kieckę. Ja, co muszę szukać ciuchów na dziale z namiotami to zawsze muszę się liczyć z kosztami.
Juz mnie przeraża wrzesień. Mamy dwa wesela i to kurcze oba praktycznie w tym samym towarzystwie więc muszę mieć dwie sukienki. Już się boję szukania ich:no:

kokusia to prawda,że z taką figurą łatwo coś znaleźć.Ale u mnie takie sukienki kosztują około 200 zł...A ja mam problem,bo muszę mieć taką,że dół 38,a góra na biust to ze 44:confused2::sorry: I co ja niby mam zrobić:baffled:

Aniu w takim sklepie Pretty Girl przeceniona ze 130:) nikt jej nie chial wiec ja sie nia zaopiekowałam:) a się zastanawiałam nad nią z godzinę jak nie więcej bo upatrzyłam sobie taką śliczną w H&M tylko gora byla stalowa a dół koronkowy czarny no boska i tez cos ok 130 kosztowała chyba tylko że do butów by mi nie pasowała:(ale koleżanka mnie namówiła na tą i chyba jestem zadowolona , zwłaszcza z ceny hahah

wynik 3:2 dla mini hhahha:)

dzis mi dziecko taką aferę zrobiło w centrum handlowym ze szok pierwszy raz:(...az pokładał się na podłogę i płakał:( przechodził obok taka starsza kobita i mówi że w tyłek go a nie będzie marudził że póżniej chodzą takie wandale po ulicy no normalnie jak na nią wyjechałam że bić to sobie może siebie a od mojego dziecka to wara bo to ja je wychowuje a nie ona...

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrys - ja osobiście wole mini :-) ale zależy w której się lepiej czujesz. Moja siostra ma taaaaaaaaaaakie piękne i długie nogi a nie lubi miniówek :eek: a ja ze swoimi krótkimi nóżkami zawsze w mini mini :laugh2:

Wogóle to dzin dybry :-)
Ja witam się z herbatką :tak: Obudzil mnie dziś rano dziwny dźwięk na ulicy - wyglądam a tam samochód dachował - nie mam pojęcia jak on to zrobil - ale chłopak wyszedł sam o własnych siłach. Zaraz się zjawiła ekpia tv polsat więc może bedzie na jakimś news to zobaczycie tam z tyłu blok taki duuży to na 13 piętrze ja jestem i wam macham :-)

Zaraz spadam do tesco trochę kasy wydać. Muszę kupić Jankowi nowe farby i pożądny pędzelek bo te co mamy już się kończą a pędzelek taki cieniutki i się nie nadaje przez co dziecko zmuszone malować paluchami :-D

Do góry