reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrys zdecydowanie skrócić.

Marzycielko jeszcze nie mów nie. Podczytuję czasem staraczki bo mam tam koleżankę. I była niedawno dziewczyna której @ się spóźniała a testy wychodziły negatywne. Dopiero jak zrobiła betę to okazało się że to jednak ciąża. Podobno są teraz takie testy, które jeśli jest ciąża to pokazują nawet który to tydzień i one są najbardziej wiarygodne.

Cyprysiowa zdrówka. Dobrze że chociaż kilka godzin możesz pochorować w spokoju bo przy dwójce rozbrykańców to raczej nie możliwe (wiem z autopsji).

A tak w ogóle to dzień dobry. My jeszcze w piżamkach, jemy śniadanko, pijemy kawkę i oglądamy Scooby-Doo

Dzień dobry:-)

Tygrys:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja widzę,że wszystkie Panie koło 30 stki mają ten sam problem.Moja kuzynka tez taka zgrabniocha,że szok,ale sukienki tylko do kolan,bo przecież ma już 30 lat:-D No tak,starsza pani już z niej:-p
A nogi to masz super:tak: Ale jakoś sukienka wydaje mi się ciekawsza w wersji dłuższej.I gdzie Ty ją kupiłaś tak tanio???Też taką chcę:-p Na chrzciny;-)

Aniu jak się ma taką figurę jak Tygrys to nie trudno znaleźć tanio kieckę. Ja, co muszę szukać ciuchów na dziale z namiotami to zawsze muszę się liczyć z kosztami.
Juz mnie przeraża wrzesień. Mamy dwa wesela i to kurcze oba praktycznie w tym samym towarzystwie więc muszę mieć dwie sukienki. Już się boję szukania ich:no:

kokusia to prawda,że z taką figurą łatwo coś znaleźć.Ale u mnie takie sukienki kosztują około 200 zł...A ja mam problem,bo muszę mieć taką,że dół 38,a góra na biust to ze 44:confused2::sorry: I co ja niby mam zrobić:baffled:

Aniu w takim sklepie Pretty Girl przeceniona ze 130:) nikt jej nie chial wiec ja sie nia zaopiekowałam:) a się zastanawiałam nad nią z godzinę jak nie więcej bo upatrzyłam sobie taką śliczną w H&M tylko gora byla stalowa a dół koronkowy czarny no boska i tez cos ok 130 kosztowała chyba tylko że do butów by mi nie pasowała:(ale koleżanka mnie namówiła na tą i chyba jestem zadowolona , zwłaszcza z ceny hahah

wynik 3:2 dla mini hhahha:)

dzis mi dziecko taką aferę zrobiło w centrum handlowym ze szok pierwszy raz:(...az pokładał się na podłogę i płakał:( przechodził obok taka starsza kobita i mówi że w tyłek go a nie będzie marudził że póżniej chodzą takie wandale po ulicy no normalnie jak na nią wyjechałam że bić to sobie może siebie a od mojego dziecka to wara bo to ja je wychowuje a nie ona...

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrys - ja osobiście wole mini :-) ale zależy w której się lepiej czujesz. Moja siostra ma taaaaaaaaaaakie piękne i długie nogi a nie lubi miniówek :eek: a ja ze swoimi krótkimi nóżkami zawsze w mini mini :laugh2:

Wogóle to dzin dybry :-)
Ja witam się z herbatką :tak: Obudzil mnie dziś rano dziwny dźwięk na ulicy - wyglądam a tam samochód dachował - nie mam pojęcia jak on to zrobil - ale chłopak wyszedł sam o własnych siłach. Zaraz się zjawiła ekpia tv polsat więc może bedzie na jakimś news to zobaczycie tam z tyłu blok taki duuży to na 13 piętrze ja jestem i wam macham :-)

Zaraz spadam do tesco trochę kasy wydać. Muszę kupić Jankowi nowe farby i pożądny pędzelek bo te co mamy już się kończą a pędzelek taki cieniutki i się nie nadaje przez co dziecko zmuszone malować paluchami :-D

Do góry