reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu gratulacje !!!
Marzycielko widać, że praca Ci służy.
Madzienko udanego wypoczynku.
Z tymi deszczami nie ma żartów, coraz więcej słyszę o podtopieniach w okolicy.
Dziewczyny znacie jakiś dobry środek na pleśń na ścianie? mam takie kropki czarne i już próbowałam domestosa ale zniknelo tylko na chwile, na wiosne znów wyszło. Dom jest nieocieplony i ma popekane ściany więc raczej to jest przyczyną, ale muszę jakoś usunąć skutki jak nie mogę przyczyny. Zabieram się za usunięcie tego i odmalowanie ścian.

reklama
witajcie
my juz po kawce z sasiadka, teraz ogarniam chalupke, bo byl szal cial naszych dzieciaczkow:-)
co do kaszelku, kokusiu, to jeszcze jest, ale nie taki mocny, w nocy troche ja meczy, ale widze ze lepiej, ale wreszcie zaczela brac kropelki, bo moje dziecko nie leczy sie nigdy, bo wszytsko wypluwa, no ale na kaszel musialam cos dac w koncu

Ilonko, 100 latek!!!

Juleczko, duzo zdrowka i usmiechu z okazji twoich imienin

Tygrysku a tą rybkę z folii ile pieczesz w piekarniku i w jakiej temperaturze? Ja strasznie brzydzę się tych ryb z oczami:baffled::-D panierowalam kiedys w mące przytrzymując ja widelcami, bo mi węża przypomina i się obrzydliwie brzydzę tej śliskości:no:ale może spróbuję takiej z piekarnika, bo mam dwie zamrożone i czekają na mój lepszy dzień:-D

co do poradni to czekanie do pażdziernika na wolne miejsce to jakaś paranoja:wściekła/y:na co kuśwa nasze składki idą- masakra:no:

Madzieńko przesyłam imieninowe życzonka dla Julci;-) swoją drogą nie wiem kiedy Bianka ma imieniny, bo wszędzie jest tylko Blanki:baffled:

Ale węże są super w dotyku i cieplutkie, tak przynajmniej mówiła Martynka bo dotykała węża jak byliśmy w cyrku.
Ja też nie wiem kiedy są Natki imieniny, chyba jakoś w grudniu ale nie jestem pewna.

Kokusiu gratulacje !!!
Marzycielko widać, że praca Ci służy.
Madzienko udanego wypoczynku.
Z tymi deszczami nie ma żartów, coraz więcej słyszę o podtopieniach w okolicy.
Dziewczyny znacie jakiś dobry środek na pleśń na ścianie? mam takie kropki czarne i już próbowałam domestosa ale zniknelo tylko na chwile, na wiosne znów wyszło. Dom jest nieocieplony i ma popekane ściany więc raczej to jest przyczyną, ale muszę jakoś usunąć skutki jak nie mogę przyczyny. Zabieram się za usunięcie tego i odmalowanie ścian.

Zanplo my jak odnawialiśmy łazienkę to mieliśmy super środek tylko niestety nie pamiętam nazwy. Jutro, jak mężowy wróci to go podpytam i Ci napiszę.

witajcie
my juz po kawce z sasiadka, teraz ogarniam chalupke, bo byl szal cial naszych dzieciaczkow:-)
co do kaszelku, kokusiu, to jeszcze jest, ale nie taki mocny, w nocy troche ja meczy, ale widze ze lepiej, ale wreszcie zaczela brac kropelki, bo moje dziecko nie leczy sie nigdy, bo wszytsko wypluwa, no ale na kaszel musialam cos dac w koncu

Oby kaszel minął całkiem a Karolcia w końcu przekonała się do syropków bo w tabletkach dla naszych bąbli jeszcze niewiele leków jest niestety. Szkoda że nie macie inhalatora, u nas w tamtym roku przy takim uporczywym kaszlu właśnie inhalator dopiero pomógł.
Jak chcesz to mogę Ci pożyczyć.

Ja jedno pomieszczenie już prawie ogarnęłam. Byłoby mi łatwiej gdyby dziewczynom się wszystko nie przydawało i nie wyciągały mi popsutych zabawek z worka na śmieci.

A teraz czas się zabrać za obiadek. Dziś u nas też rybka. W sosie serowym.

Cześc mamuśki ;)

Alanek zasnął niedawno, więc popijam kawkę :tak:

Była dziś u mnie koleżanka z synem o 2 m-ce starszym od Alanka i.... mówi mi, że jest w 10 tc :szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::-):-), co prawda ciąża nieplanowana, czyli wpadka, jak ona to nazwała, ale ja normalnie tak jej zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, i mówię jej czemu mi wcześniej nie powiedziała, i że miała zaczekac na mnie :-D:-D:-D- no teraz to już jej raczej nie dogonię :baffled::shocked2::sorry2::-D:-D

Ilonko 100 LAT, Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :-):-)

Cześc mamuśki ;)

Alanek zasnął niedawno, więc popijam kawkę :tak:

Była dziś u mnie koleżanka z synem o 2 m-ce starszym od Alanka i.... mówi mi, że jest w 10 tc :szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::-):-), co prawda ciąża nieplanowana, czyli wpadka, jak ona to nazwała, ale ja normalnie tak jej zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, i mówię jej czemu mi wcześniej nie powiedziała, i że miała zaczekac na mnie :-D:-D:-D- no teraz to już jej raczej nie dogonię :baffled::shocked2::sorry2::-D:-D

edee, niem co zazdroscic, tylko brac sie do roboty:-)

reklama
Do góry