reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuski

Przepraszam ze sie słabo odzywam ale naprawde z czasem nie wyrabiam;/
u nas ok.praca dom,praca,dom i wyjazdy do hurtowni....
alex jest zdrowy tylko jak po trzech dniach siedzenia u mojej mamy wraca to kolejne dwa dni trzeba go troszke teperować :cool2:
dzisiaj dzien pochmurny i mżysty...
i nic mi sie nie chce.....buuuuu:zawstydzona/y:

:-)Witam czwartkowo,
u nas pochmurnie, wietrznie,ale przyjemnie:tak:Byłysmy przed chwilą w sklepie i na krótkim spacerku po kałużach, nie będę przesadzać ze spacerami na wietrze,bo Bianka jest z tych bardzo ruchliwych i zaraz cała zgrzana a dalej kaszlemy więc nie chcę jej doprawić. Za godzinkę biegnę do ginekolożki i wcale mi tam nie śpieszno..:-(
Hey Kochane

W poniedziałek dostałam pracę.
W środę bądź czwartek zamieszkamy w Piasecznie:)
gratulki, ja też cos szukam ,ale marnie mi idzie...

witaj Pyciolku:-) kupe lat:-D

Będe Nianią u słodkiej Jagódki :)

to super...
a co z Oliwką??zostaje z mężem??

Hej mamuski

Przepraszam ze sie słabo odzywam ale naprawde z czasem nie wyrabiam;/
u nas ok.praca dom,praca,dom i wyjazdy do hurtowni....
alex jest zdrowy tylko jak po trzech dniach siedzenia u mojej mamy wraca to kolejne dwa dni trzeba go troszke teperować :cool2:
dzisiaj dzien pochmurny i mżysty...
i nic mi sie nie chce.....buuuuu:zawstydzona/y:

witaj;-)

Marzycielko super wiadomosci,powodzenia:tak:

Pyciolek masakra z tymi babciami,my zawsze po powrocie z pl zaczynamy wychowanie od początku:-p

Madzienka ale to musiala byc ulewa, ale julka pewnie zadowolona a jaka przygotowana nawet kalosze ma:tak:

Zanplo trzymam kciuki za kolezanke i bobaska:-)

A ja dzis w przedszkolu poznalam mame dziewczynek dokladnie o miesiac starszych od moich wiec przegadałysmy cała sesje. Okazalo sie ze nie tylko hania jest taka zazdrosna i bije mlodsza siostre. Dobrze ze teraz juz takie zachowania zdarzaja sie sporadycznie:tak: Lubie chodzic do tego centrum zawsze to jakas odskocznia mimo ze z dziecmi.
Cos mialam jeszcze pisac...acha ciekawe co u Kany:sorry:

A wogole to zazdroszcze Wam pogody...jak spojrzałam na nadchodzacy tydzien to sie odechciewa 17 stopni i opady:crazy::crazy::crazy:

Dobry wieczór :-)

marzycielko-gratuluję!!! A miałam nadzieję na jakiś spacerek w Kielcach... :-(

kankiya-zdrówka dla Bianki

anoli-a mój Olek nigdy jeszcze nie uderzył Maksia, ale muszę go pilnować, bo za mocno się przytula :-) Nie mogę się napatrzeć na tę ich "bratnią" miłość, a Maksiu tak wpatrzony w starszego brata, ze już się boję, co będzie później :-)

Musze się Wam pożalić, że już prawie nie karmię piersią :-( Mały w końcu zaczął szybko przybierać więc zaczęłam mu częściej dawać butlę, bo mi go było żal, jak się męczył przy cycu-denerwował się, że mu tak szybko nie leci i bolał go brzuszek w trakcie jedzenia. Pocieszam się tylko tym, że teraz przy każdym posiłku mam szczęśliwe dziecko. Bardzo go chciałam karmic piersią, bo chyba jest alergikiem, a wiadomo, że mleko matki najlepsze...
Dziewczyny, których dzieci piły Bebilon pepti-po jakim czasie próbowałyście wprowadzać normalne mleczko?

reklama
Vive nasza hania tez na okraglo che tulic całowac i kosiac zuzie. Czasem musze ja prosic zeby przestala np jak karmie dlatego ciezko nam uwierzyc ze od czasu do czasu cos sie z nia dzieje ze podnosi na nia reke.
Vive a nie probowalas sciagac mleka i podawac je z butelki skoro mały denerwuje sie przy piersi?

Do góry