reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pewnie juz nikogo nie ma bo późno w pl, ale ja skrobne kilka słow zanim sie poloże...

Gratuluje przedszkolakom, Hania tez zapisana ale od stycznia bo tu troszke inaczej dzieci chodzą niz w pl

Zanplo udanej zabawy na weselu, tez bym gdzies potanczyła....marzenia;)

Zapominajko udanej wycieczki. My wybieralismy sie jutro na basen, ale hania jeszcze troszke kaszle i odkładamy to na przyszły weekend.

A u nas jakos leci. Własnie przechodze kryzys laktacyjny, mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac laktacje. Walcze ale nie wiem co z tego bedzie.
Mąz ciagle bez pracy. Mial prpozycje ale godziny nam nie odpowiadały, wiec szukamy dalej. Staram sie nie stresowac, ale taka sytuacja pewnie tez nie za dobrze wplywa na laktacje...tylko jak tu sie nie martwic.
A z lepszych wiesci popracowalismy nad Hania i juz nie bije Zuzi. Zdarza jej sie np. wyciagnąc siostrze smoka i uciec ale juz rzadko i wogole grzeczniejsza sie zrobiła. Bardzo nas to cieszy. Zaczela tez wołac kupke na nocnik, wiec nadaje sie juz do przedszkola jak nic.

Uciekam spac

Miłego weekendu Wam zycze:)

reklama
Witajcie kochane. Ja ostatnio trochę zalatana bo wtorkowa impreza zbliża się wielkimi krokami i jestem całym sercem i połową czasu zaangażowana w przygotowania.
Resztę czasu muszę podzielić między moje łabuzice i naukę i niestety czasu na net brak.

Serdecznie gratuluję wszystkim przedszkolakom. U nas jeszcze nic nie wiadomo bo nadal czekamy na decyzję czy przedszkole w ogóle powstanie.
Za to z całą pewnością od września będę miała w domu pierwszaka. Na dzień dzisiejszy w klasie będzie ich 3.

Zanplo udane zabawy na weselu. A reszcie dziewczynek udanego i przede wszystkim pogodnego długiego weekendu.

Do góry