vive
Fanka BB :)
Kana-super, ze Mariczka już lepiej się czuję. Buziaki dla niej :*
dagulla-udanego weekendu. Ale zazdroszczę....
Madzienko-po szczepieniu może wystąpić coś w rodzaju ospy,a własciwie ospa tylko w takim wydaniu "mini". Jeśli gdzieś w najbliższym czasie wyjeżdżacie, to rzeczywiście lepiej się wstrzymaj. A Ty nie chorowałaś na ospę? Jeśli tak, to dzidziuś w brzuszku będzie bezpieczny-nie wiem tylko jak jest, gdy mama zachoruje na półpaśca,a le na to niestety nie ma szczepionki.
Dziewczyny, co myślicie o takich majteczkach, bo mnie już szlak trafia z tymi pampersami... Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Może znacie kogoś, kto je stosował, jakies opinie?
dagulla-udanego weekendu. Ale zazdroszczę....
Vive dziekuję...nasza pediatra zaleciła nam szczepienie przed kolejną ciążą...bo podobno ospa nie tylko niebezpieczna dla maluszka ale i dla płodu:-(dlatego tez mamy w planach to szczepienie....chciałam zaszczepić ja przed wyjazdem ale chyba wstrzymam się i zaszczepię po powrocie, bo wspominałaś o jakiejś ospie poronnej po szczepieniu
i jeszcze meningokoki nam zostały....
Kanus jak Mari???
my właśnie wróciłyśmy z basenu...
Madzienko-po szczepieniu może wystąpić coś w rodzaju ospy,a własciwie ospa tylko w takim wydaniu "mini". Jeśli gdzieś w najbliższym czasie wyjeżdżacie, to rzeczywiście lepiej się wstrzymaj. A Ty nie chorowałaś na ospę? Jeśli tak, to dzidziuś w brzuszku będzie bezpieczny-nie wiem tylko jak jest, gdy mama zachoruje na półpaśca,a le na to niestety nie ma szczepionki.
Dziewczyny, co myślicie o takich majteczkach, bo mnie już szlak trafia z tymi pampersami... Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Może znacie kogoś, kto je stosował, jakies opinie?