reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a i zapomnialam Was poinformować kochane grudniowki ze juz pojawil sie grudzien 2011:tak:;-):-D:-D, pamietam te dwie piekne kreseczki na tescie :-D, a córcia juz taka duza;-)

reklama
Dobry wieczór :-)

I ja witam z kawką:)
weekend mielismy boski....słoneczko świecilo jak prawdziwą wiosną:)
dzis tez slonecznie ale słyszałam że później ma się pogoda popsuć;/ bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bylismy w zoo :) Filipek bawila sie z gepardem w ganianego hahah szok normLNIE AZ FILM NAGRALAM HAHHAH pierwszy raz tez wsiedlismy na karuzele w wesolym miasteczku:) ach fajnie miec juz takie dorosle dziecko:)

co do jedzonka to my Filip tez juz stoluje sie z nami :)

tygrysku-może jak się zrobi znowu ciepło, to umówimy się do zoo???

Co do bucików-to myślę, ze warto by było zobaczyć "na żywo" takie używane

Oluś też jada to co my, a raczej to co ja, bo teraz z przymusu jadam zdrowo i dietetycznie :-D

Dziś byłam u gina i dostałam receptę na cerazette. Czy brała któraś z Was to?
I mam jeszcze pytanie dotyczące wkładki-jeśli jest na forum "użytkowniczka" tego czegoś to proszę PW z radami, czy warto ;-)?

Hej dziewczęta:)
U nas od wczoraj wstrętna pogoda. Nawet nie ma jak wyjść bo cały czas pada:( Masakra!
Wczoraj moje dzieci się nudziły i zobaczcie co zrobili:)
Ale Zuzka miała radochę:)

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 45
  • dom2.jpg
    dom2.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 45
Witamy wtorkowo:)

Wiecie co kwiecień plecień wciąż przeplata troszkę zimy troszkę lata....:)
i to sie sprawdza u nas jak nic....wczoraj deszcz jutro ma byc deszcz,a dzisiaj....piękna pogoda i słoneczko:)
Od rana Mari siedziała na huśtawkach:) i wcale nie tęskniłą za domkiem:)

Poza tym im bliżej wyjazdu tym więcej samolotów mi sie sni:p hahaah
jak w horrorze:p

ściskamy:*

Agatkas....przewspaniały domek:) naprawde super sprawa dla maluszka;) chyba tez pokombinujemy w pochmurny dzien:)

Hej...nikt za mną nie tęsknił:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

U nas od kilku dni króluje hulajnoga i wszedzie z nią chodzimy...a z dnia na dzień Jula pokonuje coraz dłuższe dystanse...

troszkę Was nadrobiłam

Myślałam ze tylko moja jeszcze w pieluszce:dry::dry::dry:aż wstyd przyznać się, bo gada jak najęte, śpiewa wierszyki recytuje i w pieluchę robi:blink:...ale jak tylko ciepło się zrobi nie ma przeproś:tak::tak::tak:

Agatkas domek bombowy...i gratulacje utraty wagi....

Poczytałam pyszności Myszqi i wiecie co wzięłam się za skopiowanie tych wszystkich naszych przepisów...ale tego nazbierało się, więc powoli powstaje mi mała forumowa książka kucharska:tak::tak::tak:
Myszqa a jak imprezka???

Ale nas kiedyś było dużo...nawet na kulinarnych wątku to widać ile z nas już nie odzywa się a szkoda....:baffled::baffled::baffled:

Kana kiedy lecicie...nie stresuj się wszystko będzie dobrze....;-)
Kanuś ściągnęłam twojego bobasa ząbkowego

i już sama nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać...:nerd::nerd::nerd:

Ostatnia edycja:
Witajcie;
u nas dzisiaj cudowna pogoda, więc od rana na dworze brykaliśmy.

Agatkas domek boski.

Madzienko ja Iggiemu na spacery jeszcze też pieluszkę zakładam, żeby co chwilę nie biegać i nie przebierać.

Madziu nie ma sprawy...przepiękny bobasek:)

No wylatujemy 20 kwietnia....jeszcze dwa tyg i Toronto welcome to:):p

My po spacerkach i huśtawkach i odwiedzinach u dziadzi teraz oglądamy Tinga Tinga:)
buziaki:*

Madzienka dziękuje bardzo, pewnie jestem na tym forum najstarsza hihi, już 34 a ja dopiero myśle o drugim dziubaczku, pewnie mi zejdzie jeszcze z pół roku, teraz wziełam sie porządnie za swoje zdrowie i lecze co się da, na pierwszy strzał jest dentysta potem ginek i różne badania, ach jak te lata szybko lecą:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry