reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie:)
widze ze moja pasje siedzienia przy garach podzieleja tez inni myszko hahha:)

kochana jak znajdziesz kilka wolnych chwil to wrzuc przepis na mufinki i poledwiczke na kulinarnym ok:)

a moze bys chciala skorzystac z mojej rady :) aby bulke tarta zastąpic zmiksowanym,i platkami kukurydzianymi:) sa o wiele smaczniejesze zdrowsze i panierka wychodzi fajnie chrupiąca:)

Witamy:)

I znowu koniec tygodnia:)
U nas dzisiaj pada deszcz i wieje wiatrzysko...to nie fair:(

A tak chciałyśmy iść na hustaweczki i spacerek....

Jejku normalnie królowe kuchni tutaj mamy:)

Witajcie dziewczyny;
Agacia trochę cie rozumiem, choć ja sobie zostawiłam tylko troszkę ubranek, bo nie mam gdzie ich trzymać.

Myszqo kiedy ty te wszystkie pyszności chcesz zrobić? Ja bym pewnie już tydzień w kuchni siedziała :)

U nas też dzisiaj wiatr. Wczoraj padało, więc siedzieliśmy w domu, a dzisiaj jest autentyczna wichura i nie wiem czy też nie posiedzimy sobie...

U nas troszke słońce wyszło.

Tygrys przepisy na muffinki mam stąd Muffinki i babeczki
Mam do pieczenia dwie lewe ręce - ale jak robie coś z tej strony - zawsze wychodzi:-)

To tak wygląda ze to dużo roboty. Tak naprawdę najwięcej roboty będzie przy zawijaniu paróweczek w ciasto francuskie. Ale oddaję Jaśka do mamy już od dziś więc bedę miała wolną chatę i głowę :-)

Tygrys przepisy wrzucę jak Jaśniepan uśnie, bo póki co mi troszkę przeszkadza ;-)

Wziełam dziś do ręki telefon M. a mój syn do mnie: Mama to taty tefon, nie tykaj, mówię ci przecież :-D

ok :)
to ja jeszcze poprosze przepis na te paroweczki w ciescie francuskim:)

głodna się zrobiłam az hahah:)

u nas tez sloneczko sie zaczyna przebijac wiec chyba na troszke wyjdziemy :)

Oj kochane...ja wcale ni mam popędu kucharskiego czy cukierniczego zero.....
jestem totalnym przeciwieństwem mojej mamy, ona umie zrobic chyba wszystko.....i uwielbia to.... ja mam chyba ze 4 lewe:((((

Kochane byłyśmy z Mari na dwórku....króciutko,bo wieje,ale zawsze troszkę.....i powiem Wam,ze owszem wieje ,
ale jaka to przyjemność,jak ten wiaterek jest taki cieplutki,a nie mroźny zimowy,.....:)

reklama
dziekuje!!
bede robila kurczaka na bank i te paroweczki:) tylko sobie tak pomyslalam bo ja lubie sobie komplikowac przepisy hahhhaha ze zanim zawine te parowki w ciasto to poloze na parowke kawalek sera zoltego i dopiero zawine ???

myszka a czy ja moge sie wbic na ta impreze????? bede grzeczna obiecuje tylko przy stole sie bede kreciła:)

Do góry