reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Medio a w jakim mieście mieszkasz w UK może blisko mnie to byłoby nam raźniej z brzuszkami:-)
ja muszę wybrać sie do położnej ale mi sie nie chce jak pomyśle ile to czasu trzeba na wszystko czekać a lecę 19 maja do Polski to tam sie przebadam i zrobię USg a nie tak jak tu robią przez całą ciąże 2 razy parodia, moja córcia sie tu urodziła i za drugim usg obróciła sie dupka i nic nie było widać wiecie ze nie zrobili mi kolejnego usg.

hagata pozycja na misie też nie jest zła:tak:
Kochana a tak wogóle to nie ma przeciwskazań by leciec samolotem w czasie ciąży, bo ja bardzo bym chciała polecieć do Polski,ale sie boję. Napisz mi co wiesz na ten temat.
Ja mieszkam w okolicy Nottingham, a Ty?

reklama
Medio moja kuzynka przylatuje już drugi raz więc wygląda no to , że nie ma przeciwskazań. Wiem tylko że niektore linie lotnicze sprzedają bilety do 32 tc. Acha no i mówiła mi że będzie chyba wykupywać dodatkowe ubezpieczenie.

Dzięki, ja bardzo chcę przylecieć,pójść sobie do Polskiego ginaidt. Może zarezerwuję sobie bilet tak pod koniec lipca, bo tu w UK wakacje są dopiero od 20 lipca, a mój synek chodzi tu do szkoły.

Medio ja mieszkam w Warrington.
co do lotu samolotem to nie ma żadnych przeciwwskazań chyba że Ty źle byś sie czuła i lekarz by Ci zabronił. Ja z córcia w ciąży latałam i było ok. teraz tez lecę 19 maja do Polski bo mam komunie chrześniaka i przy okazji pobędę w domku 3 tygodnie;-)

takie zasady posiada EASYJET..(latam tymi liniami ). Zgodnie z naszymi zasadami, kobiety w ciazy do 27 tygodnia wlacznie moga podrózowac bez zaswiadczenia lekarskiego. Kobiety w ciazy miedzy 28 a 35 tygodniem wlacznie powinny posiadac zaswiadczenie lekarskie potwierdzajace, ze stan zaawansowania ciazy zezwala na odbycie podrózy samolotem. Lekarz prowadzacy powinien wystawic odpowiednie zaswiadczenie lekarskie - swiadectwa wystawione przez uprawniona polozna nie sa akceptowane. Kobiety w 36 tygodniu ciazy i dalszych nie moga odbywac podrózy samolotem i dlatego kazda podróz powrotna musi zakonczyc sie przed 36 tygodniem ciazy.

hej dzieczyny.
mam pytanie bo juz sie pogubiłam jak mi wychodzi ze 10 tygodni i 2 dni ciąży to sie liczy jako 10 tydzień czy 11 tydzień ciąży ?

Hey mamuśki:-)

Ja dzisiaj tak się źle czułam , że dopiero teraz zajrzałam do Was.
Piszcie jak się czujecie i jak dzidzie także:-)

marzycielka dziś czuje sie dobrze ale wczoraj to cały dzień chorowałam i w wc spędziłam masakra:-(

mam nadzieje że Ci już lepiej

marzycielka dziś czuje sie dobrze ale wczoraj to cały dzień chorowałam i w wc spędziłam masakra:-(

mam nadzieje że Ci już lepiej

Mnie półtora dnia głowa tak bolała , że prawie płakałam i cały czas mnie mdliło:baffled:
Ah te pierwsze 3 miesiące .
Musimy się razem trzymać:-)

reklama
Witam Grudniowe mamusie :-) Ja mam termin na 31 grudnia, ale to jeszcze nic pewnego dokładnie za tydzień pierwsze USG nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę swoje maleństwo :-D

Do góry