reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie

Co robicie w sylwestra ? ;-)
My chyba siedzimy w domku.

Wiecie może kiedy zaczynają się zimowe wyprzedaże ?

My też siedzimy w domu i mamy zamiar oglądać filmy bo będzie mój ukochany "Kogel mogel".
Miałyśmy z kilkoma koleżankami zrobić naszym dzieciakom "domówkę" ale my jedziemy na 15 z Martyną do logopedki i jeszcze nie wiem czy coś wyjdzie z tej imprezki.
Ja się chyba starzeję bo stwierdziłam że jakoś nie przemawia do mnie hasło "sylwester".

Ja też się muszę wybrać na wyprzedaże bo jeszcze do tej pory nie dorobiłam się zimowej kurteczki. Do tego Martynie zaczynają się w kurtce za krótkie rękawy robić i Nati trzeba wymienić kombinezon bo dostała od Mikołaja butki w których się zakochała ale niestety nie pasują do jej starego kombinezonu.
No i mężowemu muszę jakiś prezent urodzinowy wymyślić. On sobie kurtkę skórzaną zażyczył ale stwierdziłam że aż takiego prezentu to ode nie nie dostanie:sorry2::-p

Nati już mi się śpiąca zatacza więc idziemy kimać.

aaaa zapomniałam Wam napisać, że Mati spi już w swoim pokoiku. Jak tylko włozylismy tak łóżeczko to zasął bez problemu i teraz na nowym łóżku też nie było problemu z zaśnięciem .

My też na Sylwka w domu. Mamy co prawda zaproszenie do znajomych którzy otworzyli niedawno restaurację ale nie bardzo nam się chce jechać do Kielc.

Będziemy sami pić szampana, grać w Wii i jeść nachosy :-D

No to my tez dołaczamy sie do tych którzy spedzaja sylwestra w domu:tak:.
Nie mamy z kim zostawic Hani a poza tym w moim stanie to gdzie :confused:chyba do pieżynowa:-D:-D:-D

Dzis taki ponury dzien ze nic sie nie chce, spadamy na krótki spacerek a potem ma przyjsc dziewczyna mojego brata to dzieciaki sie pobawia:tak::tak:

reklama
Dobry wieczór :-)

Ale tu cisza...
Byłam dzisiaj u lekarza. Z Małym wszystko w porządku. Torbielka w głowce wchłonęła się. Dziecko waży już 2110 i ma bardzo dużą główkę :szok: Ja też jestem jakieś dwa kilo cięższa niż przy Olku :-) Umówiłam się z lekarzem, ze 10 lutego zrobi mi "coś", żeby przyśpieszyć poród o kilka dni. A to "coś" to odklejenie bieguna dolnego i już na sama myśl przechodzą mnie ciarki. Przy pierwszej ciąży zadziałało i zaczęłam rodzić po kilku godzinach. Mam nadzieję, ze tym razem też tak będzie, bo do 13 lutego będzie u mnie mama, więc moglaby się zająć Olkiem, jak będę w szpitalu.

Zapominajko-bardzo dziękuję, wiesz za co :elvis:

I życzę Wam kochane kobietki wspaniałej zabawy w Sylwestra i dużo, dużo szczęścia w Nowym Roku.

Do góry