reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzięki Madziu, są super, ale dość drogie:-( a w dodatku u mnie nie ma H&m'a :-:)-:)-:)no::no:, a powiedz mi jeszcze jaki Julcia ma rozmiar ? i czy na przyszły rok będą jeszcze dobre, czy już za małe ?:baffled::sorry2:

Ja kupilam Julci 86/92 i są troszeczkę za duże.....czy beda za rok dobre nie wiem

ona ma 91cm wzrostu a z H&Mu w 86 wchodzi bez problemu

Cześć dziewczyny:-)

Asieńko moje gratulacje:-) W końcu masz to za sobą i masz córcie obok siebie:-) I jesteś bardzo dzielna-urodziłaś kawał człowieczka:tak: Wszystkiego dobrego dla Was:-)

Madziu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!

A my z Olkiem pochorowaliśmy się. U niego wystarczyła godzina zabawy w złobku w poniedziałek...
Jutro imprezka urodzinowa mojego dużego mężczyzny :-)

Witajcie. Za mną strasznie zakręcony dzień. Od rana bieg i na spokojnie to usiadłam dopiero teraz. W sumie to lubię jak coś się dzieje ale nie aż tak.

Madzienko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego naj naj :*

Witam Mamuśki

Dawno mnie tu nie było , brak czasu weny i takie tam. Nasze maluch to już dwulatki , jak ten czas szybko zleciał.
Pozdrawiam wszystkich

Dzień dobry,

oby dzisiaj pogoda dopisała... Podobno miało tak padać, jak w poniedziałek :-)

U nas weekend był bardzo imprezowy. Obchodziliśmy urodziny Olka. Jak znajdę chwilkę, to wstawię fotki :-) Z prezentów dostał:
TELETUBIŚ Z TELEWIZORKIEM - PO - teletubisie NOWE (1354892767) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Maniek KRĘCIOŁEK WKRĘTARKA T9408 ! (1334043198) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE *** GADAJĄCY MANIEK **ZŁOTA RĄCZKA (1348352401) - Aukcje internetowe Allegro
TRAKTOR SMIKI-ELC DO LITTLE PEOPLE FISHER PRICE ! (1347878313) - Aukcje internetowe Allegro

i kilka innych mniejszych. Oszalał zwłaszcza na punkcie teletubisia.. Może się komuś przydadzą pomysły na prezenty :-)

hej hej :)
vive Filip dostal takiego teletubisia jak mial kilka miesiecy i baaaaaaaaaardzooooo go lubi!! i co najwazniejsze jest nie do zdarcia!! hhehe my mamy tylko dipsiego czy jak to sie pisze:)

jak tam kochane bylyscie grzeczne ??? mikolaj byl???a nam przyszedll itedyy , jak wroci malzonek z pracy to zaczniemy wgrywac filmiki:)

a ja siedze w domku:)

reklama
Duuuzio prezentów mikołajowych dla Wszystkich mam i dzieciaczków

A u nas Mikołaj był wczoraj:tak: Hania zadowolona szczególnie z ciuciu:-D:-D:-D

Dziewczyny napiszcie cos wiecej o tym teletubisiu, prosze:tak:
Szukam prezentu dla chrzesniaka a wiem ze on lubi ta bajke i tak sie zastanawiam czy mu sie spodoba:tak:
Ciezko cos znaleźć:-p

Do góry