reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny-moje dziecko śpi samo!!!! Jestem w szoku, bo nawet nie protestuje. Wczoraj miął gorączkę 38 stopni, więc myślałam, że noc mam z głowy. A on ślicznie przespał całą noc w swoim łóżku i obudził się chyba tylko raz, ale zaraz zasnął. W południe też sam usypia, przytulając misia. Jestem taka szczęśliwa, bo po tej całej histerii z usypianiem w łóżeczku, jak miał rok, teraz to po prostu bajka :-)

Vive bo to już prawdziwy "dorosły" męzczyzna:) dlatego taki dzielny:) super;)

Kokusiu
podejrzewam,ze tak to będzie za jakis czas wyglądało:) u nas jest faza na bubu-kubus puchatek, kitti-Hello Kitty....zauwazy wszedzie wszystko z kitty....szok normalnie...no i od jakiegos miesiaca tez "o" szyli shrek...:) a mówi na niego "o" bo miała taka zabawke z mc donalda,ze jak uderzył osie w głowe to mówił o,a ,itp.I został "o"...

Dzień dobry tak w ogóle:)
U nas zawieje takie,ze świata i bloku na przeciwko nie widac....strasznie...
jak sobie pomysle,ze musze wyjsc do sklepu.....hmmmmmmmm

Oki kochane mimo wszystko miłego dnia....:)

vive gratuluję "-)

Dziecię ci dorasta.

U nas wszystko stoi, tak zasypało drogi. Zastanawiam się czy jechać jutro do szkoły... Bo pociągiem muszę i nie wiem, czy dojadę, a co ważniejsze, czy wrócę...

Hej:-)

Vive wyobrazam sobie z jaka ulgą oddychasz, masz teraz całkiem dorosłego chłopaka w domu:-)

Kana Mariczka i Hania mają te same upodobania. U nas tez kitty ponad wszystko:rofl2: i wogóle wszystkie koty. Ostatnio babcia kupila jej kapcioszki z hello kitty i uszyła jej fartuszek z naszywką kitty:rofl2:....acha i torcik urodzinowy tez z hello kitty:rofl2::tak:

Zapominajko a ty nie mozesz odpuscic sobie musisz jechac?....moze małe wagary:sorry2::-D

Nie muszę, ale chcę. Lubię te zajęcia, a poza tym sama do prawa budowlanego nie usiądę, więc na bank mi się to przyda.
Spakowałam się, ale podróż uzależniam od warunków, bo jak jutro znowu będą opóźnienia po 300 min, to podziękuję.

Nie muszę, ale chcę. Lubię te zajęcia, a poza tym sama do prawa budowlanego nie usiądę, więc na bank mi się to przyda.
Spakowałam się, ale podróż uzależniam od warunków, bo jak jutro znowu będą opóźnienia po 300 min, to podziękuję.

W takim razie życze polepszenia warunkow pogodowych i punktualnych pociągów;-)

Dobrej nocki:-)

Witam z kawusią:)

Mari oczywiście "wisi" na shreku....
A za oknem wyobrazcie sobie,ze świeci słoneczko:)
Ale jest mroźno...uwielbiam taką pogode...jeszcze duuużo śniegu i jest jak w raju:)

POza tym wczoraj bylismy oglądać komody io taka do kompletu z nasza szafa kosztuje 622zł....kurtecz to duzo kasy.... było pełno ładniejszych tanszych,ale wymiary nie te.....oj my zawsze trafiamy na takie najdroższe....;/

Buziaczki z rana dla mamusiek:)

Anoli my też myślimy nad torcikiem,ale będzie prawdopodobnie kubus puchatek:)
Zapominajko.....lepszej pogody życzymy i dojazdu na zajecia;)

reklama
Do góry