Dziękuję!!!
Vive gratulacje dla synia!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiulka-gratulacje!!! No to się namęczyłaś z taką dzidzią!!!
Byłam dzisiaj u lekarza i na szczęście nic się nie dzieje. Szyjka długa na 4 cm, ale na wszelki wypadek mam brac nospę 2 razy dziennie. Ulzyło mi, bo troche się bałam.
A teraz uwaga-MÓJ SYN SAM ZASNĄŁ W POKOJU OBOK BEZ PŁACZU!!!!!
Ale jestem szczęśliwa, mam nadzieję, że tak juz będzie codziennie. Wcześniej jak położyłam w nowym łóżku misia, to przynosił mi go i pokazywał, że misio płacze....
Asiulka-gratulacje!!! No to się namęczyłaś z taką dzidzią!!!
Byłam dzisiaj u lekarza i na szczęście nic się nie dzieje. Szyjka długa na 4 cm, ale na wszelki wypadek mam brac nospę 2 razy dziennie. Ulzyło mi, bo troche się bałam.
A teraz uwaga-MÓJ SYN SAM ZASNĄŁ W POKOJU OBOK BEZ PŁACZU!!!!!
Ale jestem szczęśliwa, mam nadzieję, że tak juz będzie codziennie. Wcześniej jak położyłam w nowym łóżku misia, to przynosił mi go i pokazywał, że misio płacze....
VIVE GRATULACJE DLA SYNUSIAWIDZISZ NIE TAKI DIABEŁ STRASZNY
OBY tak juz zawsze!!!!
U nas na dzień dobry leci SHREK....standard....Mariczka z actimelkiem i lalą O...(maskotka dzieciątka szreka)
Na termometrze -12 stopni i strach w oczach przed wyjsciem z psem na dwórek...;/
Ale wychodzi słoneczno wiec moze troszke podskoczy w góre...
Dobrze miłego dnia mamuskizdróweczka i zero zawieji śnieżnych
buziaczki:*
Vive super że z dzidzią wszystko w porządku. I gratulacje dla Olka.
My na razie próbujemy odzwyczaić Nati od przechodzenia w nocy do naszego łóżka. Kilka razy jej się nawet udało pospać u siebie do piątej
Kana -12 to lajcik jakby co to zapraszam do mnie. Na termometrze -21;-) I dziś znowu mamy wagary.
Mam nadzieję że do piątku ta głupia zima trochę odpuści bo nie będziemy się mogli dostać na spotkanie z logopedką
Nasza przychodzi raz ale za to zostaje już do rana. No i też zawsze ciągnie cały dobytek. Dwa kubki, przytulaka a w ekstremalnych wypadkach nawet ciuchcię
Mi nie tyle te wszystkie jej drobiazgi przeszkadzają co to że ona musi spać wtulona we mnie a ja przez to muszę się wtulać do ściany![]()