reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie. Ja wczoraj odśnieżałam prawie 3 godziny żeby M mógł w ogóle na podwórko wjechać. Dzisiaj rano droga do szkoły to była masakra bo szłyśmy jeszcze przed pługiem. Za to powrotna bajkowa. Martynka szczęśliwa jechała na sankach a mały śpioch wózkiem.
Za chwilkę idę znowu na łopatę żeby odciążyć dziadka bo on dopiero w tamtym tygodniu ze szpitala wyszedł więc mi go szkoda nadwyrężać.

I nas zapsypało.
Zaliczylismy dzisiaj i jazdę na saneczkach, i lepienie bałwana , a później mały wypadek :-( bo Bartek przewrócił się na śniegu a pod śniegiem był kamien i pokaleczył sobie policzek :-( krew się lała i było duzo płaczu.

Kuchenne rewolucje to ja na vod.onet.pl oglądam, tak jak wszystko inne - wieczorem :) wtedy mam czas na relaks jak Bartek spi.

Kokusia, i puściłaś męża samego na dyskotekę?

Nie no nie samego tylko z moim bratem. A niech coś mają z życia chłopaki

Kokusia a dziękuje...Jula bardzo zadowolona, ona uwielbia dzieci...jak wychodziliśmy to mowil mamo ja chce jesce tanczyc:-D:-D:-Dwkleilam kilka fotek w albumie wiec zapraszam....

U nas dalej sypie....:szok::szok::szok::szok:

To super że Julce się podobało. Mała tancerka Ci rośnie

Witajcie Dziewczynki!
Obiecalam, ze dam znac jak juz bede po, wiec daje:-) Nasza niunia postanowila wyjsc na swiat bez wywolywania w niedziele o 13.45, wazyla 4320g i mierzyla 58cm. Porod szybki, o 10 bylam na porodowce, a o 13.45 urodzilam, skurcze I fazy w porownaniu z porodem Fifiego to pikus, ale samo parcie mimo ze tez niedlugie to byla rzeznia, wszystko mnie boli na samo wspomnienie o tym:sorry2: No ale corcia jest ogromna, miala wazyc wg usg i pomiarow mojego brzucha maks 3400g:szok:Ciesze sie, zewszystko sie dobrze skonczylo, bo gdyby lekarze wiedzieli ze dziecko bedzie tak duze zrobiliby mi cesarke, bo istnialo ryzyko zaklinowania malej w kanale rodnym biorac pod uwage moje gabaryty. Jestesmy jeszcze w szpitalu, ale mam laptopa przy sobie. Mala sie budzi. Odezwe sie jeszcze pozniej

Asiulka ogromne gratulacje.

Dziekuje Dziewczynki:-)
Ciesze sie, ze mam juz to za soba. Wiecej dzieci juz rodzic nie bede:-D
Zdjatka wkleje jak juz bedziemy w domku:tak:

Do nas tez zima zajrzala. Wczoraj caly dzien sypalo, dzis zlapal konkretny mrozik, mam nadzieje, ze to jeszcze nie ostateczny atak zimy;-)

Agatkas chyba bedzie Zuzia:-D Choc wszyscy w szpitalu sie smieja, ze to imie absolutnie do niej nie pasuje, zgodnie z trescia piosenki "...Zuzia lalka nieduza...":-D

Witajcie Dziewczynki!
Obiecalam, ze dam znac jak juz bede po, wiec daje:-) Nasza niunia postanowila wyjsc na swiat bez wywolywania w niedziele o 13.45, wazyla 4320g i mierzyla 58cm. Porod szybki, o 10 bylam na porodowce, a o 13.45 urodzilam, skurcze I fazy w porownaniu z porodem Fifiego to pikus, ale samo parcie mimo ze tez niedlugie to byla rzeznia, wszystko mnie boli na samo wspomnienie o tym:sorry2: No ale corcia jest ogromna, miala wazyc wg usg i pomiarow mojego brzucha maks 3400g:szok:Ciesze sie, zewszystko sie dobrze skonczylo, bo gdyby lekarze wiedzieli ze dziecko bedzie tak duze zrobiliby mi cesarke, bo istnialo ryzyko zaklinowania malej w kanale rodnym biorac pod uwage moje gabaryty. Jestesmy jeszcze w szpitalu, ale mam laptopa przy sobie. Mala sie budzi. Odezwe sie jeszcze pozniej

Ale wielka kobitka!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Super kobitka z Ciebie:-)

reklama
Asiulka gratulację !!!!

Witajcie

U nas już jest -18 stopni

Dzisiaj byliśmy na saneczkach, małemu podobało się niesamowicie, ale największą frajdę miał jak właził w sieg po kolana :)

Poszałm dzisiaj do PLUSA dokupić Mateuszkowi spodnie na szelkach do kurtki, wzięłam jeszcze dresiaki i oakazało się , że mam sobie wybrac trzecią rzecz za darmo :). Mają teraz taką promocje - KUP 2 , trzecią dostaniesz gratis :)))

Jak już pisałam wczesniej w sobote bylismy na osiemnastce, mały tańczył do 22:30, był niezmordowany :)

A w tą sobotę robimy małemu imprezę "dwulatkową" :)

Do góry