reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana wyobrażam sobie jaka jesteś dumna, no i teraz oszczędności na pieluchy można przeznaczyć na coś innego :-).
Super buciki i nasz rozmiar, odkupiłabym, ale jak nie przymierze to jest ryzyko, bo Maja nie we wszystkie buty wchodzi :baffled:.
Tak się zaczytałam, ze prawie rozgotowałam makaron.

reklama
Pyciolku zastrzel mnie,ale u nas SWIECIE SLONECZKO juz z prawie 3 godizki....chcialam Wam załaczyc zdjatko,ale jak na złosc padła mi baterka w aparacie....
Ale wieje jak wiało.....

Tatus na spacerku z malutka,a ja sie bycze troszku...

Kochane mam do sprzedania buciki na zime z Re-Kids...rozmiar 23...ale mysle,ze to jest tak 23/24....przesle Wam linka:)
Rewelacyjne traperki Re-Kids- nowe 23r. (1285432363) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje,ze moge Wam tutaj pokazac??? zaraz mnie szeryf zastrzeli....

my wczoraj kupiliśmy buty na zimę... rozmiar 25 :szok:

dziewczyny, u nas pod CH Plantan zrobili coś takiego Plan atrakcji - Druzyna Bugsa

w różnych większych miastach się pojawia na ok miesiąc, po Zabrzu będzie w Łodzi.

reklama
Do góry