reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no nie i znów pusto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marzycielko super ze u was juz wszystko dobrze sie uklada!! :)

u nas zimno na dworze , jesiennie, katr minął ale strasznie męczy mnie kaszel buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(( ale już prawie weekend wiec moze jakos sie wylecze

zapraszam na gorącą czekoladę!!!

reklama
hej ja się piszę na gorącą czekolade

a tak poza tym to wku... jestem bo już 2 godziny próbuję się dodzwonić do promotora i nie dobiera a dyżur ma tylko do 12
a czy wiadomo coś może na temat tego vigantolu czy to zanieczyszczenie mogło zaszkodzić dziecią ?

Darina kochana podobno nie az tak...wykryto tylko kilka przypoadków w Niemczech podobno......ale w razie czego wycofali....Ja tez mialam ferelna serie,ale mała juz od maja nie brała tych kropli a i wczesnije sporadycznie jak mi sie przypomniało....nie martw sie .....ale w razie czego odstaw,a jak mała jeszcze bierze to niech Ci lekarka przepisze inne....

poza tym u nas ok....ja przeziebienia ciag dalszy ledwo gadam.....Mari juz ok.....walczymy o lepsze kupki:)
Pozdrawiamy w chlodny sloneczny piateczek:)

Witam Was serdecznie

Tak mi przykro ze nie daje rady częsciej do Was zajrzec, ale czasem wszystkiego sama nie ogarniam.
Moj całe dnie w pracy, a my same w domu. Przydałaby sie czasem jakas babcia do pomocy.
Zazdroszcze tym które mogą polegac na dziadkach i mają ich blisko.
Ale co tam jakoś musimy sobie radzić...choć nie wiem jak to bedzie jak pojawi sie jeszcze jeden maluszek.
Po cichu mam nadzieje ze bedzie grzeczniejsze od Hani.
Duzo zdrówka Wam przesyłam bo aura sprzyja przeziębieniom....brrr nie lubie jesieni:(

anoli wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy ślubu

Kanusia dziękuję za odpowiedz właśnie też to dzisiaj wyczytałąm na necie troszkę mnie to już uspokoiło, my w zasadzie miałyśmy brać tylko w pochmurne dni ale kupiłam wczoraj coś innego juvit czy jakoś tak z zestawem witamin i tam już jest d3 więc vigantolu już nie kupię.

hey

Pustki straszne.
A my siedzimy w Starchowicach i dobrze sią bawimy.
Zapraszani jesteśmy na obiadki i ciasteczka.
Jutro jednak już wracamy do CK ale jeszcze czeka nas jeden obiadek u bardzo fajnej babci męża.:-)

Ojoj ale pustki:szok:
Nie do uwierzenia:szok:

Darina i wszystkie mamuśki, które złozyły nam życzenia równiez na NK-
Dziękujemy serdecznie za ciepłe słowa:tak::-)
Bardzo jest nam miło:-)

Marzycielko u Was to chyba duzo sie pozmieniało widze, ze w Kielcach teraz mieszkacie juz nie w W-wie?

Oj cicho i pusto....

My się trochę pochorowaliśmy:baffled::baffled::baffled::baffled:i walczymy z mega katarem a teraz kaszlem:dry::dry::dry::dry:

Agacia co się nie odzywasz pisz jak było???i fotki fotki chcemy zobaczyć....

Zmykam spać bo ledwo na oczy widzę...

Dobranoc

Witam

my też mieliśmy udany dzionek, dzisiaj nasza córcia jechała małą ciuchcią, zwiedzała ZOO i jeździła na karuzeli, dzisiaj było 27 stopni i piękna pogoda, pewnie już tak ciepło nie będzie.
Pozdrawiamy;-)

reklama
Dzien dobry kobietki
u nas slonecznie ale zimno rano na termometrze o 6 godz mialam 6 stopni!!!!! brrrrr
wszyscy jestesmy chorzy:)
Fifi na antybiotyku ale biedak wykurowac sie nie moze bo ja prycham kicham , mąż kicha prycha , tesciową zarazilismy wiec na pomoc tesciu przyjechal ktory dzis zostal dotkniety zarazą !!!!!!!!!:baffled::szok: jednym slowem szpital mam w domu:baffled::nerd:

Do góry