reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia dużo zdrówka dla was. Mam nadzieje, że gorączka minie szybko.

A u nas dzisiaj słonko świeci i od rańca na powietrzu wojowaliśmy :)

reklama
Zdrówka dla Bartusia. Czy któreś dziecko też ma taki czas, że na wszystko mówi "moje"? Normalnie się dzieli, ale jak coś sobie upatrzy to drze się na cały dom, że to jej i nie da.
Muszę się pochwalić, że Maja nauczyła się mówić kocham cię co w jej wykonaniu brzmi " kocha jej". Ciągle mi to powtarza i przytula się w ciągu dnia, a mi aż się łezka kręci jak to słyszę.
Dobranoc, ja dzisiaj miałam dzień pełen wrażeń, ale opowiem jak się wszystko pozytywnie zakończy.

Hej
A ja się przechwaliłam bo Gabi od wczoraj gorączka 38.8 stopni i poleciałam z nią do lekarza i okazało się że ma zapalenie gardła :(
A u nas ślicznie świeci słoneczko i szkoda że musimy siedzieć w domku

hey Kochane

My nie dawno wstaliśmy.
Oliwia cały czas się w nocy budziła , muszę jej te badania zrobić bo coś jej chyba dolega.

A mój M. do końca miesiąca siedzi w domku bo złożył wypowiedzenie i wysłali go na urlop a od 4 października idzie do nowej pracy:-)
W weekend chyba pójdziemy pierwszy raz z Oli na basen już się doczekać nie mogę.

Witajcie kobietki;
zalatana jestem przed wyjazdem a do tego słonko wyszło więc gonię dziecię na powietrzu, bo nie wiadomo ile potem przyjdzie w domu siedzieć.

Zanplo trzymam kciuki, nie wiem na kiedy skończę pisać, bo czasu mi brakuje. Pamiętam i nie denerwuj się ;)

Marzycielko cieszę się, że zmiany u was na dużo lepsze :)

hej

Dzisiaj u nas pieknie świeciło słoneczko. Cały dzień na dworze byliśmy.

Zapominajka kiedy wyjeżdżacie?

Ollcia, darina zdrówka dla maluchów. Mati też ma katar, teraz juz trochę mniejszy.

marzycielko miłej zabawy na basenie :)

hey

My juz po basenie.
Oliwia tak się cieszyła , że aż piszczała.
Wyszalała się i my też.
Teraz M jak Miłość oglądamy, mój M. je bardzo lubi:szok::-D:-D

Witam mamuśki

Wczoraj sie tak rozpisałam i mi nie wysłało:no:

Dzisiaj wiec krótko duzo zdrowia dla chorych dzieciaczków i dla zasmarkanych mamusiek równiez:-D

Marzycielko a my wczoraj bylismy na baseniku i choc nie pierwszy raz hania za kazdym razem szaleje coraz bardziej. Fajnie ze sie wybraliscie tam dzieciaki naprawde mogą poszalec:tak:

Myszqa widze ze szykuje sie gorący urlopik...zazdroszcze:zawstydzona/y:obyscie dobrze wybrali i byli zadowooleni:tak:

A my dzis bylismy w przedszkolu jutro tez mamy zajecia. Ciesze sie ze mozemy chodzic ,,do dzieci,, moje słonce jest przeszczesliwe jak słyszy ze idziemy.
Mezus nam sie rozchorowal wiec leczymy go wszystkimi siłami zeby nas nie pozarazał:tak:

reklama
Pyciolku !

Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...

Zobacz załącznik 286131

Do góry