reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bartek nadal mówi :mama, tata, chcę, papa, pipi (pataszek ), hau hau, miam ( miau ) , tuuu ( słoń robi tuuu ), meeee ( koza ), kokoko ( kura ), am, pić, kto to ( np jak jest dzwonek do drzwi lub tel ), a-aaa ( spać ).

i tyle ;/

reklama
Bartek nadal mówi :mama, tata, chcę, papa, pipi (pataszek ), hau hau, miam ( miau ) , tuuu ( słoń robi tuuu ), meeee ( koza ), kokoko ( kura ), am, pić, kto to ( np jak jest dzwonek do drzwi lub tel ), a-aaa ( spać ).

i tyle ;/

no u nas jest to co u Was jeszcze tuf tuf( pociag) brum(autko)ijoijo(karetka) nasladuje praktycznie wszytskie zwierzeta...pojazdy w sumie tez. mowi tu, tam,to,tir:szok: ba ( bus) i najlepiej mu wylazi- DZIECI no i TIR zreszta tez:-D aha i bambo( murzynek bambo) i bim bam( dzwony w kosciele) ania ( ciocia ania) no i mniam mniam:-D

a czy wasze dzieci tez maja taka zajawke w czytaniem mksiazeczek....alex ma teraz po rowno...raz autka i na przemian z ogladaniem ksiazeczek...bardzo mnie to cieszy,rosnie mi maly czytelnik:)

a czy wasze dzieci tez maja taka zajawke w czytaniem mksiazeczek....alex ma teraz po rowno...raz autka i na przemian z ogladaniem ksiazeczek...bardzo mnie to cieszy,rosnie mi maly czytelnik:)

Pyciolku Nati odkąd tylko zaczęła się interesować czym innym niż własne dłonie to otoczona jest książeczkami. Moje dziewczyny mają ich naprawdę dużo. Teraz to już nawet potrafi się skupić na bajce którą czytamy na dobranoc

Cześć dziewczyny
Trochę zaniedbałam forum przez ten tydzień bo jesteśmy u rodziców, ale już jutro wracamy więc się poprawię.
Maja szaleje, kąpie się w basenie, siedzi w piasku, biega i wykorzystuje obydwie babcie do zabawy.
Zaraz nadrobię Wasze posty.

Myszko świetne buty !!!
U nas fascynacja książeczkami już minęła, tylko czasem jak jej się przypomni to ogląda :-). Majka już duzo mówi, w sumie to już dobrze się dogadujemy. Rano zawsze woła "mleko", jak idziemy pić kawę to "kaja" na traktory i ciężarówki mówi "duzia maszyn", danonek to "noko noko", miś, piesek, kot, dziadziuś, bacia, ciocia, zuzia, but, nog (noga), obiad, zupa, sok, czekam, szukam, baseń ojej za dużo żeby wypisywać, ale sie cieszę bo już moge zrozumieć po części co do mnie mówi i co chce.
Mamy które czekaja na słówka, trzymam kciuki, tez się doczekacie i jeszcze będziecie prosić żeby się uciszyli :-D
Marzycielko dobrze, że to jednak nie ospa.
Ewelw pewnie Ci troche ciężko z tą przeprowadzką, ale podzielam zdanie, że najważniejsze, że będziesz na swoim, tylko nie przesadzaj z dzwiganiem rzeczy.
Kokusia kiedyś pisałaś, że lubisz remonty haha to pewnie się cieszysz więc na pewno jakoś ogarniesz całe zamieszanie :-)

reklama
Do góry