reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kokusia głosujemy :)
Ja nie wiem, gdzie ty kobieto słoneczko widzisz...
Ja się obawiam, że niedługo zapomnę co to sloneczko :(

Ollcia mam nadzieję że nie gadałam za dużo i za głupio:) Trochę się denerwowałam spotkaniem;):-D
Ale obiecuję że następnym razem będzie lepiej:)

no co Ty! ja naprawdę uważam że jesteś świetną dziewczyną, a stres to chyba normalne... sama się stresowałam ;-) i nie chciałam zrobić z siebie idiotki :sorry2:;-)

jesli jestescie zainteresowane pampersami z rossmana, to pobierzcie kod i bedzie taniej, ja wlasnie pobralam i bede miala paczke pampersow za 15zl
Okazje

ehhh, ja bym była, ale w czwóreczki to my nie wejdziemy :-D

Kokusia głosujemy :)
Ja nie wiem, gdzie ty kobieto słoneczko widzisz...
Ja się obawiam, że niedługo zapomnę co to sloneczko :(

u nas coś prześwieca, troszkę słonka, troszkę chmur, ale jest w miarę ciepło i już byliśmy na spacerku, to pierwszy pogodny dzień od jakiegoś czasu, oby tak zostało...

ja się tylko modlę o ciepły i słoneczny sierpień, bo jak się spędza urlop w Polsce...

U nas też słoneczko :)
Ucieszyłam się właśnie bo wyjrzałam za okno i zobaczyłam że nowe centrum handlowe z całodobowym tesco już prawie gotowe :D Podobno w czerwcu otwarcie. Będę miała po 5 minut do dwoch centrów handlowych z obu stron mojego bloku :D

A wczoraj mężowy dostał zaproszenia na TopTrendy i jedziemy w przyszłym tygodniu. Jasiek zostanie u mojej mamy. Pierwszy raz sam na tak długo. Troszkę się martwię ale musimy pobyć z mężowym chwilkę sami. Z dala od domu.

Hej
Wróciłam.

Mati miał dzisiaj problem z zaśnięciem :(, u mojej siostry nie dość ze chodził później spać to jeszcze ja przy nim siedziałam do aż nie zasnął, a tutaj włożyłam go do łóżeczka i wyszłam, to mu się nie spodobało.

U nas przesliczne słoneczko od 2 dni.

Mąż wczoraj się trochę naburmuszył ze wracamy dopiero w piatek, ale trudno.

reklama
Witajcie Mamusie!
U nas tez dzis w maire przyjemny dzien, troche slonca, troche chmurek, ale nie jest najgorzej w porownaniu do ostatnich dni:tak: Wczoraj mowili, ze ponoc takie ma byc cale lato w tym roku, a wszystko przez ten wybuch wulkanu na Islandii:eek: Mam nadzieje, ze te prognozy sie nie sprawdza:no:

Kokusiu do nas na szczescie woda nie dotarla, nawet stan wody jakos specjalnie sie nie podniosl. Na szczescie nie bylo powtorki sprzed 13 lat. Ale maz mial 2 dni wolnego w pracy, bo Opole bylo zagrozone powodzia, szczesliwie wiekszych szkod nie bylo.
No wlasnie ciekawe co u Pyciolka, ponoc Krapkowice tez byly zagrozone. Mam nadzieje, ze u nich wszystko dobrze:tak:

Do góry