reklama
Witajcie, u nas dzisiaj upał
że ledwo daje się wytrzymać...
Ja juz połaziłam po sklepach, spotkałam sie z kumpela i szykuje sobie obiadek...w miedzy czasie poczytuję zaległości
Mój mężulek niestety dzisiaj wyjechal w delegacje, na dodatek za granicę
na szczescie w piatek wraca i juz go nigdzie nie puszcze
Ja też znalazlam fajne naklejeczki na ściane tylko strasznie drogie
Start - Fidoo
Okruszek trzymaj się dzielnie!!!!
Sandra witaj!!!!

Ja juz połaziłam po sklepach, spotkałam sie z kumpela i szykuje sobie obiadek...w miedzy czasie poczytuję zaległości

Mój mężulek niestety dzisiaj wyjechal w delegacje, na dodatek za granicę

Ja też znalazlam fajne naklejeczki na ściane tylko strasznie drogie

Start - Fidoo
Okruszek trzymaj się dzielnie!!!!
witam, ja mam termin na 19 grudnia :0 więc 3majcie kciuki![]()
Sandra witaj!!!!
M
marzycielka
Gość
witam, ja mam termin na 19 grudnia :0 więc 3majcie kciuki![]()
Witaj serdecznie:-)
A ja dzisiaj cały dzień źle się czułam i jeszcze w nocy te skurcze, że aż się bardzo przestraszyłam i myślałam , że będę jechać do szpitala

Jesteśmy po kolacji i chyba coś poczytam do późna bo i tak już się nie wysypiam...
Okruszku oszczędzaj sie bardziej;-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja mam dzisiaj okropny dzień
Pisałam rano że jadę na badanie narządów i w szczególności serduszka mojej dzidzi. Tak też zrobiłam. Do Katowic mam ok. 70km. Już podjeżdżałam prawie pod klinikę jak zadzwoniła do mnie pani odwołać wizytę
Okazało się że lekarka nie przyszła do pracy i wogóle nie można się do niej dodzwonić i podejrzewają że musiał się stać jakiś wypadek
Ja to mam zawsze pecha
Koniec końcem nie mam pojęcia nadal co się wydarzyło, pani z rejestracji nie umiała mi powiedzieć kiedy znajdzie dla mnie termin, ponoć ma do mnie zadzwonić. Ja zmarnowałam dzień urlopu, mąż zmarnował dzień urlopu a poza tym to badanie należy wykonać do 24tyg a ja jestem w 22 i nie sądzę żebym w takim terminie znalazła jakieś wolne miejsce u innego dobrego lekarza
Jedyne pocieszające że przy okazji pooglądałam sobie łóżeczka w Ikei i już się na jedno zdecydowałam.
A poza tym odebrałam wyniki z porannych badań i nie są doskonałe
Za mało czerwonych krwinek, glukoza lekko przekroczona, ogólnie wyniki dużo gorsze niż miałam w maju i końcem czerwca.
Aha, Cyprysiowa ja dziś rozmawiałam ze znajomym lekarzem na temat tej glukozy, bo ja miałam napisaną normę 70-110 a wyszło mi 120. Powiedział mi żebym to podzieliła przez 18 to wtedy wychodzi wynik w jakiejś tam innej jednostce i jeśli nie przekracza 10 to mam spać spokojnie. Natomiast stwierdził że gin napewno każe mi to badanie powtórzyć za 3 czy 4 tygodnie i tyle. Mówi żebym niepotrzebnie paniki nie siała
No ale oczywiście to twój lekarz musi się wypowiedzieć. Daj znać co Ci powie bo sama jestem ciekawa.
Pisałam rano że jadę na badanie narządów i w szczególności serduszka mojej dzidzi. Tak też zrobiłam. Do Katowic mam ok. 70km. Już podjeżdżałam prawie pod klinikę jak zadzwoniła do mnie pani odwołać wizytę
Koniec końcem nie mam pojęcia nadal co się wydarzyło, pani z rejestracji nie umiała mi powiedzieć kiedy znajdzie dla mnie termin, ponoć ma do mnie zadzwonić. Ja zmarnowałam dzień urlopu, mąż zmarnował dzień urlopu a poza tym to badanie należy wykonać do 24tyg a ja jestem w 22 i nie sądzę żebym w takim terminie znalazła jakieś wolne miejsce u innego dobrego lekarza
Jedyne pocieszające że przy okazji pooglądałam sobie łóżeczka w Ikei i już się na jedno zdecydowałam.
A poza tym odebrałam wyniki z porannych badań i nie są doskonałe
Aha, Cyprysiowa ja dziś rozmawiałam ze znajomym lekarzem na temat tej glukozy, bo ja miałam napisaną normę 70-110 a wyszło mi 120. Powiedział mi żebym to podzieliła przez 18 to wtedy wychodzi wynik w jakiejś tam innej jednostce i jeśli nie przekracza 10 to mam spać spokojnie. Natomiast stwierdził że gin napewno każe mi to badanie powtórzyć za 3 czy 4 tygodnie i tyle. Mówi żebym niepotrzebnie paniki nie siała
No ale oczywiście to twój lekarz musi się wypowiedzieć. Daj znać co Ci powie bo sama jestem ciekawa.
Ja mam dzisiaj okropny dzień
Pisałam rano że jadę na badanie narządów i w szczególności serduszka mojej dzidzi. Tak też zrobiłam. Do Katowic mam ok. 70km. Już podjeżdżałam prawie pod klinikę jak zadzwoniła do mnie pani odwołać wizytęOkazało się że lekarka nie przyszła do pracy i wogóle nie można się do niej dodzwonić i podejrzewają że musiał się stać jakiś wypadek
Ja to mam zawsze pecha
A poza tym odebrałam wyniki z porannych badań i nie są doskonałeZa mało czerwonych krwinek, glukoza lekko przekroczona, ogólnie wyniki dużo gorsze niż miałam w maju i końcem czerwca.
Agatkas współczujemy tej całej podróży, ale właśnie tak to w tym naszym kraju jest z tą służbą zdrowia

U mnie max granica w glukozie to 105 mg/dl, więc co laboratorium to inna interpretacja...

Mam też pytanie do Ciebie co do łóżeczek z Ikei możesz napisać cos więcej...warto je ogladac ja tez nie mam Ikei w swoim mieście i powoli zbieramy sie żeby wybrać się do warszawy...więc zbieram informacje

blizniaki2000
Fanka BB :)
Agatkas, współczuje tych nerwów dzisiejszych, też sie wściekam jak mi coś nie idzie po myśli, a tym bardziej jak chodzi o zdrowie Dzidzi.
Marzycielko, miłych snów.
Ja ostatnio też nie śpię zbyt dobrze, bardzo często wstaję do ubikacji, kręcę sie, a jak już bym sobie pospała, to trzeba wstawac do pracy, ale za to w weekendy "troluję" do której mam ochotę.
Życzę wszystkim grudnióweczkom miłych snów i spokojnej nocki
Marzycielko, miłych snów.
Ja ostatnio też nie śpię zbyt dobrze, bardzo często wstaję do ubikacji, kręcę sie, a jak już bym sobie pospała, to trzeba wstawac do pracy, ale za to w weekendy "troluję" do której mam ochotę.
Życzę wszystkim grudnióweczkom miłych snów i spokojnej nocki
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas współczujemy tej całej podróży, ale właśnie tak to w tym naszym kraju jest z tą służbą zdrowiaale nie martw sie...na pewno wszystko jest dobrze
U mnie max granica w glukozie to 105 mg/dl, więc co laboratorium to inna interpretacja...
Mam też pytanie do Ciebie co do łóżeczek z Ikei możesz napisać cos więcej...warto je ogladac ja tez nie mam Ikei w swoim mieście i powoli zbieramy sie żeby wybrać się do warszawy...więc zbieram informacje![]()
Madzieńka dużego wyboru tam nie ma. Jest jedno niebieskie, jedno białe, 2 sosnowe, dwa takie śmieszne z serii mammut i to które ja wybrałam, takie bejcowane drewno z serii LEKSVIK. Ja wybrałam to łóżeczko bo mam całą sypialnię z Ikei i to by mi super pasowało.A poza tym nawet mi się podoba taka komódka ze stołem do przewijania:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka
IKEA | Pokój dziecięcy | Małe dziecko | Spanie | Jedzenie Tu na zdjęciach są prawie wszystkie jakie są dostępne.
Takie jeszcze były: IKEA * NOWOSC * LOZKO NIEMOWLAKA ** KOJEC LOZECZKO (417826735) - Aukcje internetowe Allegro
Pooglądać zawsze warto
Dziewczyny, przy wyborze łóżeczka zwracajcie uwagę na wymiary, bo wiem, że właśnie m.in. w IKEI zdarzają się łóżeczka niewymiarowe i później jest problem np. z materacykiem. A różnie to bywa i np. zostawiając łóżeczka dla kolejnego dziecka może być konieczność wymiany materaca no a wtedy pozostaje kupić wymiarowy i przycinać do takich wymiarów jakie są potrzebne 
reklama
Madzieńka dużego wyboru tam nie ma. Jest jedno niebieskie, jedno białe, 2 sosnowe, dwa takie śmieszne z serii mammut i to które ja wybrałam, takie bejcowane drewno z serii LEKSVIK. Ja wybrałam to łóżeczko bo mam całą sypialnię z Ikei i to by mi super pasowało.A poza tym nawet mi się podoba taka komódka ze stołem do przewijania:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka
IKEA | Pokój dziecięcy | Małe dziecko | Spanie | Jedzenie Tu na zdjęciach są prawie wszystkie jakie są dostępne.
Takie jeszcze były: IKEA * NOWOSC * LOZKO NIEMOWLAKA ** KOJEC LOZECZKO (417826735) - Aukcje internetowe Allegro
Pooglądać zawsze wartoJa tam lubię się czasem po Ikei powłóczyć
Zawsze znajdę coś co jest mi "niezbędne"
![]()
Agatkas to tak jak ja, uwieliam chodzic po niej, a mój mąż na każdą rzecz w koszyku śmieje się że pewnie była promocja i jest to nam niezbędne

Nam tez bardzo podobają sie meble z serii Leksvik...niestety na razie widzimy je tylko w necie i katalogu ale na poczatku wrzesnia wybieramy sie do warszawy to poogladamy...